Jultomten

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Nu är det snart världens bästa tid på året! :D
Denna kortnovellen har jag haft uppe tidigare för ett par år sedan, nu uppdaterad med lite små ändringar här och var. Skriven för skojs skull, som den julälskare jag är!
---------------------------------------------------

*DUNK!*

- Shit! Vafan var det?! Tänker jag när jag plötsligt och häftigt vaknar upp ur min sköna sömn, och fort som attan reser jag mig upp sittandes i sängen och slår upp ögonen. Vad var det som lät?

Det är natten innan julafton, och min första tanke är såklart att det måste vara en av mina katter som säkerligen lika nyfiket, som tidigare år, smyger omkring bland julklapparna och juldekorationer på nedervåningen i huset och ställer till med rackartyg. Förmodligen har katterna råkat välta ner något.
Hoppas bara inte att det är granen, tänker jag och suckar för mig själv samtidigt som jag ser mig runt i rummet. Hunden ligger och sover vid sidan om mig, ena katten ligger och sover tyst och mysigt intill hunden. Min andra katt däremot, han syns inte till.

Det är väl lika bra att gå ner och titta till vad kattskrället har ställt till med.
Jag tar snabbt på mig det första linnet som jag hittar i garderoben, och så rör jag mig ut från mitt rum.
Efter att jag bara har kommit ett fåtal meter utanför min sovrumsdörr kommer min andra katt gåendes emot mig med ett trött, surt och löjligt gulligt ansikte.

- Vad gör du Chucky? Har du varit och spanat in dina julklappar i smyg din buse? Frågar jag honom och ler när jag tar upp den trötta gamla katten i famnen, och samtidigt tänker jag att det är konstigt att han ser så trött och nyvaken ut när han annars brukar se så busigt stolt ut varje gång han har ställt till med djävulskap.

Plötsligt hör jag ytterligare något, ljudet kommer från nedervåningen!
Jag bär in Chucky fort i sovrummet, som snabbt för sig bekväm i min säng. Jag funderar på att väcka hunden som vaktsällskap, tänk om det är en inbrottstjuv?! Men jag låter djuren få fortsätta sova medans jag ensam bestämmer mig för att utforska det mystiska ljudet från nedervåningen.
Jag börjar smyga mig nedåt och går med lätta och försiktiga steg ner för trappan till nedervåningen, halvvägs ner hukar jag mig i trappan och kikar mellan trappstegen som ger mig en ganska bra utsikt över mitt vardagsrum, och visst kan jag se en mystisk skugga där inne bland skimrande jullampor och dekorationer i alla julens färger!

Jag fortsätter smyga ner och närmar mig mer och mer främlingen i mitt vardagsrum, och när jag lyckas få en klarare syn av vem det är, kan jag knappt tro mina ögon!

- Tomten?! Vafan är du här i min lilla stuga?! Utbrister jag och tittar glatt på den långa, rödklädda vitskäggiga mannen.
- Oj! Men svär inte såhär vid jultider, flicka! Vad gör du vaken? Du borde väl sova nu? Säger tomten förvånat när han vänder sig om så hastigt att den vita pälsbollen av tomteluvan smäller till honom på kinden, och så tittar han bara besvärligt på mig.
- Jag ser att kakorna som jag bakade åt dig var uppskattade? Säger jag och ler och pekar på tallriken som tomten hade tagit med sig in från verandan, som jag innan sovdags hade satt ut till den smått runda mannen.
- Ohja, det var gott! Bättre än gröt får jag ju säga. Svarar han och ler varmt samtidigt som han klappar sig ett par ggr på magen.
- Ja, det kan jag tro. Vem fan äter iskall gröt frivilligt liksom?
- Men svär inte! Snäll flicka som satte ut ett rejält glas whisky till tomten med!
- Hoppas att den inte var stelfrusen, det är ju rätt kyligt ute. Svarar jag och fnittrar.
- Nej nej, det värmde gött det!
Jag ler busigt åt tomten och sneglar åt hans stora säck.

- Jaha, tror du att du får några fina julklappar i år då? Frågar han.
Jag skakar på huvudet och ler lurigt.
- Har du inte varit snäll?
Jag säger fortfarande ingenting utan ler bara lurigt och tittar på honom med stora ögon.
- Vad önskar hon sig?
Jag är fortfarande tyst, jag fortsätter att le lurigt och biter tag nätt i min underläpp. Tomten är ju inte dum, han förstår direkt vad stygga tjejer vill ha i julklapp...

Tomten synar mig från topp till tå, jag står i ett par ljusrosa trosor, vit/rosa knästrumpor och ett vitt kort linne. Mitt långa blonda hår är lite sexigt stökigt, och snart sätter sig tomten ner i en stor fåtölj och vinkar dit mig med sitt pekfinger. Jag går försiktigt och förväntansfullt emot honom, ställer mig rakt framför tomten efter att han öppnar munnen och uppmanar mig till att komma fram till honom. Han drar ner mina trosor, men låter toppen och strumporna vara kvar, och så lägger han mig över sitt knä innan han börjar smeka min nakna rumpa, och strax därefter känner jag tomtens grova hand som smiskar mina skinkor som snart har färgats lika röda som Rudolfs gulliga mule. Jag stönar, skrattar, gnyr och njuter under tiden som jag ligger där halvnaken i tomtens knä.

När tomten känner sig klar får jag sitta i hans knä, han smeker min ömmande rumpa och snart börjar hans hand vandra uppåt mot mina bröst. Toppen åker av, och han masserar och smeker mina små toppiga bröst så skönt att jag bara blir hetare och hetare. Tomtens stora vita skägg kittlas mot min mjölkvita lena hud när hans läppar nuddar mina bröst, tungan och läpparna retar mig rejält samtidigt som tomtens grova hand vandrar vidare mot mina villigt särade ben och kåta fitta.
Jag stönar till när tomtens grova stora hand landar på fittan, och snart fortsätter tomten att bygga upp en orgasm genom intensivt och skönt smek. Han fingerknullar mig, gnuggar sina två grova fingrar mot min lilla knopp till klitoris, och snart kan jag inte hålla tillbaka orgasmen. Jag lägger mina armar om tomten och stönar ut min orgasm mot hans hals.

Alla vet att tomten är snäll och rättvis, och snart viskar han i mitt öra att även stygga flickor självklart ska få en julklapp de också, och han vet precis vad en stygging som mig önskar sig.
Tomten reser sig upp ur fåtöljen och går bort till julgranen, han tar ner en polkagrisstång och river bort pappret, tittar på mig och vinkar ännu en gång dit mig med pekfingret. Samtidigt som jag närmar mig knäpper han upp sina röda byxor som snabbt faller till golvet och då blottar ett vackert mumsigt stånd.
Jag sätter mig på knä och tittar med stora längtande ögon på hans kuk, men istället för att låta mig få smaka på den, säger han åt mig att suga på polkagrisstången. Självklart lyder jag, och suger porrigt på stången. Med utmanande blickar och små stön teasar jag tomten rejält, som blir så frustrerat kåt att han äntligen låter mig få suga kuken som står stenhård och redo.
Jag börjar med att slicka och suga på pungen innan jag hungrigt tar tomtekuken i munnen, och djupare och djupare låter jag den tränga ner i min trånga hals. Jag masserar pungen samtidigt då och då, dyker ner och suger på kulorna som självklart också ska ha uppmärksamhet. Vi utbyter heta blickar till och från, och hans blick är så skönt kåt att det konstant pirrar mellan mina ben.
Ibland retas tomten med mig och tar kortare pauser, då låter han mig få suga på polkagrisstången innan jag får återgå till att suga på tomtens egna godisstång.

Plötsligt greppar tomten tag om min arm och drar upp mig innan han bär bort mig till soffbordet, han lägger mig på rygg över bordet och tar plats på knä framför mig. Han dyker ner mellan mina ben och slickar mig så retsamt tills jag kommer i en kraftig orgasm, jag hinner knappt andas ut innan den överkåta tomten smeker ollonet upp och ner längs springan innan han sakta, sakta tränger in i min våta trånga fitta. Vi båda stönar till när han tränger in till botten, och snart ligger jag där och blir hårt påsatt av den kåta rödklädda mannen, och jag säger bara jävlar vilket krut det är i karln! Våra siluetter dansar lyckligt och vackert tillsammans i takt i ljuset av alla mina julljus av lampor och blinkande dekorationer när tomten med ett skönt vrål pumpar ut en rejäl snövit sats över min mage.
Jag ligger kvar en stund och ler förtjust, kladdar med satsen med hjälp av mina händer.

Innan tomten säger hejdå och ger sig av lägger han sin arm runt mig och viskar:
- Stygga flickor är bäst, titta under granen i morgon efter ett rosaglittrigt paket så ska du se att där finns något extra fint till dig!" och så ger han mig en blink med ögat, slänger säcken över axeln och plockar med sig resten av kakorna från fatet som jag bakade åt honom. Jag får en varm kram och så vinkar vi av varandra på min veranda.

Jag springer upp till mitt sovrum och lägger mig i sängen, när jag sluter ögonen hör jag bjällror utanför mitt hus och ljudet av hovar från renarna som tar fart, och ett glatt "ho, ho, ho!". Jag ler för mig själv och somnar snart om väldigt gott igen.

No votes. Be first!