Jag och min kompis mamma - del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

novellen är påhittad !!!


Jag ligger i sängen, Klockan är 01:34. Jag är kåt och ivrig. Jag tar upp mobilen för att kolla k6, inte mycket som hände men jag fortsatte skrolla.

”Ny medlem”

Jag klickade in på en 42 årig kvinna och ser att kontot skapades för 3 timmar sedan, hon är aktiv. Så jag skickar ett meddelande till henne. ”tjena, ser att du är ny här! Berätta lite om dig själv”

Det gick en stund tills jag fick svar.

”Hej, ja jag hittade hit av en slump. Singel livet vet du!”

Vi skrev en stund och det blev mer och mer rått. Jag gillade hennes personlighet. Hon var trevlig, snäll, rolig, och lite dirty. Jag frågade om en bild på henne. Hon tvekade lite i början men hon skickade. Jag vart helt förstenad i kroppen, det var min kompis mamma!!!

Jag blev lite paff av att se henne här.

Man klagar ändå inte hon är skit snygg,

En riktig milf.

Jag svarade ”vilken milf”

”Tack va gulligt sagt ❤️ ” skrev hon tillbaka. Jag blev lite hård och små kåt på henne. Hon frågade efter en bild på mig! Jag svarade ”okej.. jag måste berätta en sak…jag typ känner dig.. det är din sons kompis”

Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Hon öppnade meddelandet, det tog en stund förens hon svarade.

”Oj..haha vilket sammanträffande”

”Ja, tja, hahaha, du tycker inte det är något skumt med detta?”

”nej då, jag har sätt hur du titta och spanar in på mig, det får mig att känna mig trygg i min kropp och hur jag ser ut ❤️ ”

Jag var lite fundersam men jag fokuserade på att hålla konversationen med henne.

”Ja jo haha inte så lätt att inte kolla in din vackra kropp, blir lite små kåt om jag ska va helt ärlig ❤️ ”

Jag la till henne på snap.

Hon skickade en selfie med putade bröst. Jag skickade en snap på mitt skrev där man såg att jag var hård under kalsongerna ”inte dåliga bröst, vill klämma”

Ny snap från (milfen ? )

En bild på när hon har sin hand i trosan och hon skrev. ”du vill inte komma över? ❤️? ”

Jag blev ivrigare och kåtare. Vi bestämde oss för att ses. Jag satte mig på bussen och efter 15 minuter var jag där, vi bor ganska nära varandra så det är skönt. Jag knackar på dörren och möts av henne. Hon stod i morgon rock som var lös så att man såg hur brösten nästan hoppar ur. Jag kunde inte släppa blicken ifrån dem. Jag kliver in och tar av mig. Jag börjar sakta närma mig henne, jag slinker in handen i hennes morgon rock och klämmer på hennes röv. Den var stor och mjuk, jag närmar mig sakta och våra läppar nuddar. Vi går in på hennes rum och slänger av oss alla kläder. Hon puttar mig bak i sängen och klättrar upp på mig, hennes mun var vid mitt öra och hon viskade ”min fitta är våt, jag vill ha din varma sats i mig” hon kysser mig på halsen och fortsätter ner mot min kuk. Hon tar tag i den och stoppar den i sin mun.

Del 2 är ute inom kort!

1 votes