Jag, min fru och Kvinnan i sängen del 1

Det var en varm fredagseftermiddag i juni och vi hade länge fantiserat tillsammans om hur det skulle vara att bjuda in en extra deltagare till sänghalmen. Vi hade äntligen bestämt träff med Kvinnan och vi var oerhört spända av förväntan. Ganska nervösa också, för att vara helt uppriktiga. Till en början hade min fru varit nyfiken, men inte alls så "vågad" inför tanken, men när vi nu både hade pratat i telefon och videosamtalat så sade hon t.o.m att hon längtade. Det visade sig att vi alla tre delade intresset för både mat, träning och resor så vi var övertygade om att det skulle bli angenämt på många sätt. Kvinnan ifråga var nyligen separerad och hade tre barn, medan vi har två barn. Livspusslet hade krävt en del planering, men nu var vi här...

Min fru är bisexuell och har både haft enbart sexuellt umgänge och flickvänner förut. Hon har många gånger lätt skrattat åt tanken på att aldrig få känna kuk i sig och att det vore otänkbart. När vi blev ett par såg hon därför umgänge med kvinnor som något att lämna bakom sig. Vid prat under årens lopp har jag sagt att jag skulle kunna tänka mig att bjuda in en extra deltagare till vår säng och att jag skulle kunna tänka mig såväl en man som kvinna. När det gäller det förstnämnda så vore det inte för att jag själv skulle ha umgåtts med tankar på att vara bisexuell utan för att i så fall låta henne få uppleva två kukar. Detta har hon däremot inte lystrat lika mycket till som en extra kvinna.

Efter våra många fantasi-samtal hade frun gett mig tillstånd att börja luska efter lämpliga kandidater att välja mellan och sedan skulle jag låta henne få säga sitt om tre kvinnor. Före det ville hon inget veta. Hon menade på att om hon skulle bli medlem och leta på massa sajter skulle det aldrig bli av.

Det hela hade blivit lite krångligt då många trott att jag var ensam man som letade ligg, men några guldkorn fanns det och det lyckades bli tre kvinnor som frun fick säga sitt om. Jag lät henne få skriva med och prata med dem och det dröjde. Jag frågade henne ett par gånger om hon hunnit prata med dem och hon svarade lite hemlighetsfullt att så kunde det vara, men att jag fick hålla mig till tåls. Jag hade inget att oroa mig för...

En fredagskväll i slutet av april när båda barnen gått och lagt sig drog frun med mig upp till sovrummet, stängde dörren och lyfte upp skärmen på datorn i sängen. Hon berättade att hon hittat Kvinnan, bland de tre som jag hade valt ut. Hon var 35 år, nyligen separerad och hade tre barn. Det visade sig att det var Kvinnan som aldrig varit intim med en kvinna men som länge varit nyfiken på det. Hon var nu nyfiken på inte bara att vara med en kvinna själv utan ett par. Jag mindes henne och kom också ihåg en annan anledning till att jag fastnat just för henne. Hon var nämligen oerhört storbystad, precis som min fru.

Kvinnan hade 85H i BH-storlek. Min fru har 85G. Kvinnan ifråga hade alltid skämts för sina stora bröst och det visade sig att min fru och hon hade pratat ganska mycket om bröst och min passion för stora bröst. Jag blev uppeldad inombords och vågade knappt tro att frun valt ut just henne och att de "klickat", pratat under flera dagar ihop och att vi nu satt i vår säng och videosamtalade med henne och planerade att ses. Men så var det. Helgen 25-27 juni bestämde vi att hon skulle komma ner till Skåne.

Fortsättning följer...

No votes. Be first!