Invigningen

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Vi möts enligt överenskommelse i en gångtunnel vid en smutsig förortsparkeringsplats en tidig vårkväll. Kylan är krispig i luften.

Jag ser dig på håll stå och skruva på dig obekvämt och jag kliver fram, tar ett tag runt midjan och kysser dig djupt. Utan att slösa någon tid börjar jag metodiskt klä av dig kläderna. Ett efter ett glider dina tunna plagg ned på den skitiga asfalten. Min kuk börjar resa sig när jag ser din din hud långsamt blottas, bit för bit. Jag för med handen över din rumpa vars hud knottrat sig av den kyliga kvällsvinden. Jag ser dig djupt i ögonen medan jag jobbar och låter inte ett ord slinka ur din mun. När endast trosorna är kvar rycker jag dig av dem i ett svep, trycker in dem i din mun och vänder dig om, trycker upp dig mot betongväggen och pressar mig tajt mot dig. Hårdheten från den kalla betongen sticker i huden medan hårdheten av min stora, pulserande kuk trycker mot röven. Jag smeker en hand över nacke och hals och greppar med andra hårt om din fitta.

"ikväll är du min" viskar jag och böjer dig dubbeltvikt. Jag sätter mig på huk och slickar dig djupt och länge, smakar på dina safter och suger på dina fittläppar. Sakta rör hela mitt ansike över ditt underliv, kladdar ned din våta fitta och trycker in två fingrar i ditt genomblöta hål. Du suckar tungt av friktionen och njutningen. Min tunga hittar ditt rövhål och jag slickar girigt långt in i ditt gap, medan mina fingrar rör sig ivrigt i ditt hål.

Jag ställer mig plötsligt upp innan du hinner reagera, drar fram kuken och kör in den i fittan med en tung stöt. Hårt pumpar jag med stadiga tag om höfterna. Smiskar och masserar din saftiga rumpa vartannat och kör din fitta tills jag känner att jag bottnar. Tungt dunkar jag djupt in i dig och känner mina höfter slå mot dina skinker medan pungen slår mot din blygd.

Jag får kväva dina höga stönande och skrik med en hand stadigt klämd runt din mun för att inte dra till uppmärksamhet. Dina tunna trosor känns skrovliga mot insidan av kinden och skjuts åt sidan av min tumme som gräver sig in i ditt svalg.
Jag slinker in ett finger till roten i ditt anus och tänjer sakta för att göra rum för mig innan jag för in kuken djupt i analen. Med ett finger mot din klitoris och resten av handen i fittar pumpar jag dig analt hårt och djupt. Jag känner hur du börjar rycka i hela kroppen och din vätskor gör min hand så våt att det droppar på marken.

Du kommer i höga tjut medan jag känner din anusmuskel krampar om min kuk och din kropp pulserar.
Snabbt drar jag drar mig ur och vänder dig om och trycker ned hela kuken in i munnen och pumpar dig full av mina kärleksvätskor.

Sittanes på huk, med ansiktet kladdig av saliv och sperma och trostyget hängandes från läppen stirrar du upp på mig i kvällsmörkret.
Jag slänger åt dig dina kläder och går iväg med en viskning: "tills nästa gång"

No votes. Be first!