Inte alltid fejk...

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

En helt vanlig sommardag. Inne i stan och uträttar lite ärenden. Helt plötsligt plingar det till i mobilen. Jaha det är väl dottern som vill att jag ska köpa något hon glömt eller inte har råd med tänkte jag.

Blev faktiskt rätt förvånad när jag såg att jag fått ett mail till ett gammalt slaskkonto som jag i princip bara använt till lite mindre rumsrena konversationer. Verkade inte heller vara något spam eller värdelös reklam. Fick dock lov att läsa mailet både en och två gånger innan jag riktigt kopplade vad det var.

Sakta gick det upp för mej att det helt oväntat var ett svar på något jag skickat för flera månader sedan. Jag fick några svaga minnen av vad det kunde röra sej om när jag läste mailet men mindes långt ifrån allt.

Det rörde sej i alla fall om ett ungt par som sökt en äldre man så mycket kunde jag uttyda av dagens mail. Efter lite funderande så hade jag för mej att jag nog hade svarat några som hade haft en rätt spännande och omfattande profil dock helt utan bilder, en sådan som ofta visar sej vara ren fejk och jag inte brukar lägga någon energi på. Dessutom hade jag för mej att de bodde väldigt långt från Stockholm. Av någon anledning hade jag uppenbarligen ändå fastnat för något och dragit iväg någon form av intresseanmälan.

Nu var de i alla fall i Stockholm och ville tydligen träffa mig. Varför inte tänkte jag. Kan ju kanske vara intressant att se vad det är för figurer om inte annat.

Jag svarade på mailet och sa att visst kunde vi träffas. Kanske över en kopp kaffe eller något i närheten av centrum.

"Visst gärna, vi är i Gamla stan", fick jag till svar.

Jag funderade lite och skickade ett förslag var vi skulle kunna träffas. Vi borde samtliga kunna hinna dit inom en halvtimme .

Omedelbart svar ännu en gång. "Ok, vi kommer..."

Något mer än en halvtimme senare närmade jag mej stället ifråga. På håll såg jag ett yngre välklätt par stå utanför entrén. När jag kom närmare och såg dem lite tydligare så slog mej tanken att varför ville dom här träffa mej. Det kändes nästan lite för bra för att vara sant.

- Hej det är jag som är Peter, jag antar att det är ni som är Axel och Sara?

- Ja det stämmer. Vi var lite oroliga att du inte skulle komma, sa Sara.

- Hur skulle jag kunna vilja missa det, svarade jag. SL skyller som vanligt på att det är obehöriga som springer på spåren men sådant kanske ni är förskonade från.

- Nej hos oss går det bara bussar, sa Axel. I alla fall på vardagar.

- Vad vill ni ha. Mat, fika eller kanske bara en drink.

- Ett glas rosé kanske, sa Sara. Du vill väl ha en öl antar jag Axel?

- En öl skulle väl inte skada, sa han.

- Det får bli kaffe för min del, sa jag. Jag tog bilen in till stan. Då kan vi sitta på altanen ner mot vattnet.

Vi gick ner på altanen och hittade ett bord lite avskilt från övriga sällskap som var där.

Drickat kom och vi började prata om lite allt möjligt. Efter ett tag kände jag dock att jag ville känna lite på dem varför vi egentligen träffades.

- Jag måste faktiskt få lov att fråga hur ni kunde komma på att ni skulle kontakta just mig, just nu efter så lång tid. Själv hade jag nog faktiskt förträngt att jag skickat något till er även om jag börjar komma ihåg en del. Det måste ju ha gått minst ett par månader.

- Vi fick en väldig massa svar. I princip alla helt ointressanta av olika anledningar. En del faktiskt direkt motbjudande. Vi kollade nog faktiskt igenom i princip alla mail vi fick. Var för sig eller tillsammans så kastade vi alla som var ointressanta av någon anledning. I slutändan var det mindre än en handfull kvar och till sist så backade även den enda som bodde i närheten av oss ur. Vi hade dock sparat din info då vi gillade både det du skrivit och vad vi såg och du skrev ju faktiskt att vi gärna fick höra av oss om vi skulle komma hit och nu är vi här.

- Imponerande då får man verkligen känna sig privilegierad som lyckats hänga med så långt. Ingen dum idé tydligen stt lägga till att ni skulle höra av er när det passade då. Hoppas jag inte gjort bort mig helt nu heller då?

Sara böjde sig fram mot Axel och viskade något. Han nickade.

- Nej inte alls, svarade hon. Vi skulle gärna träffa dig lite mer privat om man säger så.

- Tyvärr är min dotter hemma för tillfället så det kanske inte passar så bra att vara hemma hos mig.

- Vi bor i min systers lägenhet i Sundbyberg, sa Axel. Hon kommer inte hem förrän på tisdag.

- Sundbyberg funkar perfekt. Måste fixa lite ärenden först och sen hem med bilen till dottern. Kan nog vara i Sumpan till 18:30.

- Det borde vi hinna också, sa Sara.

- Vi ses, sa jag. Jag tar notan på vägen ut.

- Åh tack så mycket, sa båda två.

Hur gick det här till tänkte jag. Har sällan varit med om något så oväntat. Intressant att båda två gallrat bort diverse intressenter och jag hade klarat mej förbi detta. Undrade fortfarande vad det var jag skrivit som fått mej passera nålsögat. Tydligen hade de inte heller blivit avskräckt av mina bilder. Själv hade jag definitivt inte blivit avskräckt av det jag sett och hört nyss, snarare tvärtom.

Det gick fort att fixa det jag skulle. Hann till och med lämna bilen i tid så jag hade gått om tid att ta en långdusch med noggrann rakning och sedan sitta på altanen och självtorka med en kall öl inom räckhåll.

Prick 18:30 ringde jag på dörren i Sundbyberg. Det tog ett tag men sedan öppnade Sara dörren. Hon såg nyduschad ut och var klädd i en rätt kort badrock.

- Hej och välkommen, sa hon och gav mig en kram. Axel står fortfarande i duschen. Vill du ha något att dricka?

- Jag tog med mig en flaska Champagne som jag fått i sommarpresent från jobbet. Kommer inte dricka upp den själv.

- Det var snällt. Öppnar du den så fixar jag glas. Vi kan väl sätta oss på balkongen en stund.

Sara hällde upp tre glas och vi slog oss ner på balkongen. En kort stund senare kom Axel ut med bara en handduk svept runt höfterna. Det verkade som duschandet eller något påverkat honom en del vilket syntes som en rätt tydlig utbuktning där fram.

Jag såg att även Sara verkade notera hans belägenhet, hon tittade till lite åt mitt håll och log lätt när hon såg vad jag tittade på.

- Åh hej Peter är du redan här, sa han och verkade lite reflexmässigt föra ena handen mot bulan för att skyla den men det förstärkte bara intrycket.

- Sätt dej och ta en slurk Champagne, sa jag.

- Tänkte gå och sätta på mej något först, sa han.

- Bättre att sitta och självtorka ett tag, sa jag. Själv låg jag en lång stund på altanen hemma när dottern åkt. Synd vi inte var där istället. Baksidan är helt insynsskyddad.

Axel tittade storögt på mej. Han satte sej ner men bulan blev snarare tydligare då.

- Du gillar att sola och bada utan kläder. Eller hur, sa Sara.

- Hur kan du veta det, undrade jag. Skrev jag det i mailet?

- Såg en av dina bilder så sent som idag faktiskt. Inga vita ränder efter badbyxor där precis.

- Nej det stämmer. Solar gärna naken. Kom hem från Grekland förra veckan så nu är väl all cykelbränna borta till sist.

Axel såg rätt besvärad ut. Han försökte justera handduken men bulan växte snarare.

- Vi har nog velat prova på men aldrig riktigt vågat. Där vi kommer ifrån gör man inte sånt, sa Sara.

- Ni borde prova, sa jag. Själv föredrar jag dock att vara utomlands. Runt stan är det alldeles för mycket tittare för att det ska vara riktigt trivsamt.

- Men är det inte svårt att slappna av när man ligger där helt naken bland alla andra, sa Sara.

- En vanesak faktiskt. Ofta kan man ju även hitta något avskilt och då är det ju inga problem.

- Men om det kommer någon väldigt intressant person. Kan det inte hända att...

- Haha, det kan hända. Men då får man väl sola ryggen ett tag och blunda.

Axels kuk stod som ett spett. Man kunde även se en fläck som sakta växte på handduken längst upp på toppen.

- Vad var det mer för bilder ni hade av mig, frågade jag. Har nog haft bilder av väldigt varierande typ och kvalitet uppladdade.

- Det var faktiskt förhållandevis rätt smakfulla bilder. Ganska många helkroppsbilder utomhus både från stränder och antagligen från din altan. Eller hur Axel?

- Ja det stämmer, sa han och såg ut som han ville försvinna.

-:Men ni hade väl inga bilder om jag inte minns fel, sa jag.

- Nej vi hade några rätt påklädda ett tag men dom tog vi bort.

- Det var ju synd, sa jag. Att jag missade dem menar jag.

- Även om det var med kläder på?

- Skulle ju ljuga om jag sa att jag inte vill se mer avklätt. Ni skulle ju dock sannolikt få tusentals mail istället för hundratals. En sak jag saknar ibland även om det är väldigt läckra bilder på er tjejer så om det gäller ett par så bör väl killen vara med också. Varför undanhålla exempelvis en sådan här?

Jag la min hand på utanpå Axels handduk. Sara tittade fascinerat på. Sakta drog jag undan handduk och blottade en helt stenhård kuk. Inte så grov men ganska lång. När jag greppade kuken och runkade den försiktigt stönade Axel högt men satt helt blickstilla.

- Hoppas ingen tar illa upp men jag vet hur jobbigt det känns att sitta med en hård kuk en längre tid.

- Jag misstycker inte, sa Sara och jag tror definitivt att det är precis vad Axel vill. Eller hur Axel?

- Öhhhh, var allt han fick fram.

Jag insåg att han inte skulle klara mycket mer men ville gärna sätta tonen lite så jag ställde mig på knä framför honom och tog hela kuken ända ner till roten i min mun. Han ryckte till och försökte stöta ännu djupare. En 5-6 djupa tag till sedan kände jag att han var på gång. Övergick istället till att runka honom hårt. Han skakade i hela kroppen. Jag vände mej mot Sara som definitivt inte ogillade vad hon såg det var tydligt. Precis när jag vände mej om så tryckte han fram höften hårt och jag kände kuken rycka och pumpa sats efter sats. Till sist slappnade han av och tittade upp. Man kan säga att han inte såg direkt ledsen ut.

Jag ursäktade mej och torkade av min högerhand på Axels handduk. Han ursäktade sej och gick för att tvätta av sej det värsta.

- Jag har sällan sett honom så där kåt någonsin, sa Sara. Det var riktigt läckert att bara se på. Apropå det så skrev ju du att du gillar att se på även du. Stämmer det?

- Gjorde jag. Inget jag minns i alla fall men det stämmer.

- Kom sa hon. Vi går in. Sätt dej i soffan.

Hon tog av sej badrocken och satte sig i en fåtölj mitt emot och började smeka sej själv. När Axel kom tillbaka tittade han först förvånat på henne. Hon gjorde dock tydligt vad hon ville och ganska snart befann sig hans ansikte vara tätt mot hennes underliv. Helt uppenbart var det något som han var riktigt bra på. Det tog inte alls lång tid innan man märkte att hon var fullt koncentrerad. Själv kände jag också att det nog var dags att släppa ut diverse inklämda kroppsdelar som börjat hårdna ordentligt. Ingen av dem märkte att även jag var naken och försiktigt satt och fingrade på ett praktstånd förrän efter en bra stund när Sara råkade titta åt mitt håll. Hon tittade storögt och gjorde även Axel uppmärksam på vad hon upptäckt. Även han tittade fascinerat på mej.

Utan att säga något reste sej Sara, gick fram till mej och satte sig grensle över kuken. Den gled sakta in i henne. Försiktigt red hon djupare och djupare. Hela tiden gav hon små ljud ifrån sej. Högre och högre.

När jag tittade upp mot Axel efter en stund så såg det ut som han stod och smörjde in sin hårda kuk med någon salva. Ett litet tag senare gick han fram mot oss och böjde sej ner något. När Sara kände hans kuk mot ryggslutet stannade hon upp och lät honom försiktigt tränga in i analen. Så fort han var en bit inne i henne så blev hon dock som förbytt. Hon omväxlande stönade och tjöt ibland till. Både jag och Axel blev minst lika upphetsade och alla knullade som besatta. Hörde plötsligt Axel stöna högt och förstod att han nu tömde sin andra sats inne i Sara.

Sara började rida ännu hårdare så Axel gled ur henne. Jag kände något varmt rinna nerför pungen. Nästan omedelbart därefter skrek Sara till högt och sjönk sedan tungt ner över mej.

Kände till min förvåning att någon tog tag i min kuk som inte hade varit långt ifrån att fylla även Saras härliga fitta med en ordentlig sats. Kändes alldeles strax därefter något ännu skönare när kuken till stor del försvann in i Axels mun. Om det möjligen nu var första gången han sög kuk så måste han vara en naturbegåvning. Det var rent löjligt skönt.Jag tittade mot Sara som nu satt bredvid mig i soffan och smekte sej själv vilket inte direkt försämrade upplevelsen.

När jag kände allt dra ihop sig i underlivet försökte jag påkalla Axels uppmärksamhet men istället bearbetade han kuken än mer frenetiskt vilket bara kunde få ett resultat. Han hulkade till någon gång men slutade inte ändå. Inte förrän kuken lugnat ner sej helt så släppte han taget. Han måste ha svalt en hel del med tanke på hur utdragen orgasmen var och hur lite som rann på sidan.

- Jag tror visst min lilla älskling gillar att suga kuk minst lika mycket som jag, sa Sara.

1 votes