I solen med Agneta

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Solen bränner, det är 27 grader, riktigt medelhavsvärme här hemma i Sverige.

Jag ligger mitt i solen på en solstol. Bara en lite bikinitrosa, inget mer. Brösten börjar bli riktigt bruna av all topless-solning, det känns skönt.

Svetten rinner huden glänser av svett och sololja där jag ligger. Vänder mig på mage, drar inn trosorna i springan mellan skinkorna så de också blir bruna och fina.

- Jaså, det är här du ligger, hörs en röst. Jag tittar upp och ser Agneta som kommit in genom huset utan att jag märkt det.

- Borde du inte låsa, tänk om det kommer nån och våldtar dig när du ligger här och visar upp dig, log Agneta och slog sig ner på kanten av solstolen bredvid mig.

- Det kunde man ju drömma om, mumlar jag dåsigt.

- Jaså, du är förstås kåt som vanligt säger Agneta och låter sim hand glida över min svettvåta rygg. Hon låter handen glida ner över svanken och smeka mina stora runda skinkor.

- Mm, kanske det du, mumlar jag och njuter av hennes beröring.

Agneta låter naglarna riva min rygg och i nacken. Jag ryser och tar emot, känner hur den bekanta kåtheten växer till sig. Jag vrider mig lite och andas tyngre, vilket får Agneta att flina belåtet.

- Mm, ta av dig trosorna, beordrar Agneta mjukt, och jag lyder. Jag lyfter på stjärten och krånglar av mig det lilla plagget.

- Bra, sära på benen! Agneta reste sig och jag särade lydigt tills benen gled ner på varje sida av solstolen.

- Duktig du är, mumlade Agneta och jag känner hennes hand på min stjärt. Hon smeker mig och så daskar hon till skinkan. Jag gnäller till, både av överraskning och smärta.

- Mm, det där tror jag du gillar, mumlar Agneta och låter handen glida ner mellan mina ben. Fingrarna letar sig snabbt in mellan mina blygdläppar och känner på slidöppningen.

- Våt och fin, som vanligt, mumlar Agneta innan handen lämnar fittan och åter smeker skinkorna. Så kommer nästa dask, över andra skinkan. Jag stönar och lyfter stjärten mot henne. Agneta slår några snabba slag över mina skinkor innan hon smeker hårdhänt över fittan. Ett par fingrar trycks in i mig och så lämnar de mig igen bara för att glida över anus. Ett finger, kladdigt av mina safter, trycks omilt in förbi min ringmuskel och upp i tarmen.

- Gillar du det, frågar Agneta och för upp fingret så långt hon kan i min tarm.

- Mm, mumlar jag.

- Säg det då!

- Jag gillar när du smeker mig...

- Bättre kan du!

- Jag tycker om när du ger mig smisk och smeker mig i stjärten...

- Bra, mumlar Agneta och drar ut figret ur min stjärt, vänd på dig nu!

Jag vänder mig om på rygg och tittar på när Agneta klär av sig. Hon drar den lilla solklänningen över huvudet och tar snabbt av sig behån. De stora brösten hänger och vårtorna är styva av hennes upphetsning. Så drar hon av sig trosorna och står naken framför mig. Brösten hänger och hennes mage är rund, låren är kraftiga. Hennes kön har en smal strimma hår, i övrigt är hon rakad.

Agneta kommer fram till mig och hon grenslar mig där jag ligger. Hennes kön hamnar över mitt ansikte och jag känner den kraftiga doften från hennes kön innan hon trycer fittan mot mitt ansikte. Hon gnider sig mot mig medan hon smeker mig mellan benen med handen.

- Slicka mig nu Ewa, mumlar Agneta medan hon hittar min klitoris med tummen. Hon börjar gnida den och jag slickar snällt hennes svullna kön. Jag tar helles stora klitoris mellan läpparna och suger den medan jag smeker Agneta stjärt med händerna.

- Ah, sug, mumlar Agneta och jag känner hur hon börjar krampa. När hon kommer nyper hon hårt i min klitoris och också jag får en skön orgasm för hennes hand.

- Jaha ja, ni ser ut att ha det mysigt, hörs Olles glada röst. Agneta reser sig och ler mot sin man, som står och tittar på oss tillsammans med sonen Johan...

Kram / Ewa

No votes. Be first!