Hos "doktorn"

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Några dagar efter biobesöket sitter jag på jobbet och rensar upp i min inkorg. En massa gamla mejl kan slängas eller sorteras i rätt undermapp.

Det plingar till och ett nytt mejl hamnar i inkorgen. Viktigt är rubriken, och det brukar det ju alltid vara. Jag känner inte igen avsändaren, E Alm, så jag öppnar mejlet för att se vad det kan vara. Det första jag får se är en bild på mig själv: Den är uppenbarligen tagen på bion, jag sitter mellan två karlar och de har dragit isär mina ben så långt det går. Min kjol är uppdragen över magen och man ser hur den ene mannen har handen på min fitta utanpå trosorna. Blusen är uppknäppt och mina bröst är uppdragna ur behån. Dessutom ser man tydligt att jag har de båda männens kukar i mina händer och att jag runkar dem. Mitt ansiktsuttryck visar att jag verkligen njuter av situationen. Flera män skymtar runt omkring, med sina kukar blottade?

Snabbt minimerar jag fönstret så ingen som råkar gå förbi ska se. Jag känner hur mina kinder blossar och jag reser mig och går in på toaletten och låser om mig. Tittar mig i spegeln, mina kinder är röda och jag ser alldeles tårögd ut. Hur har detta kunna hända, jag märkte ingenting av att det togs bilder på mig??

Efter en stund har jag lugnat mig och återvänder till min plats. Ingen är i närheten så jag öppnar mejlet igen. Stirrar på mig själv där jag låter främlingar på en porrbio ta för sig och uppenbarligen njuter av det?

Jag scrollar ner och där finns en text:
Hej!
Det var ju trevligt på bion härom kvällen! Jag fick en massa bilder av dig och det är riktigt trevligt att titta på dem, speciellt eftersom jag vet vem du är. Vem kunde tro att du var en sån liten kåting, du brukar ju se så sval och lugn ut.
Nu har jag ett förslag till dig: Jag tror du skulle må bra av en liten läkarundersökning efter den där kvällen, eller hur? Om du bara svarar ja på detta mejl så ordnar jag en träff med doktorn. Alternativet är att jag lägger ut dina fina bilder på nätet, och kanske skriver ut några och sätter upp dem i Handen, men det vill du väl inte?
Hör av dig! / Doktor Erik

Utpressning, alltså. Vad gör jag nu? Läkarundersökning, vad menar han, och vem är han? Jag klickar på Svara-knappen och skriver ett kort mejl:
Jag förstår inte vad du menar, men jag vill absolut inte att de där bilderna sprids. Vad är det du vill egentligen?
Eva-Lena

Jag skickar mejlet och det tar bara en minut innan jag får svar:
Hej raring! Här får du ett smakprov till!
Det finns ännu en bild på mig med, där jag sitter på huk på den där mulattflickans ansikte. Jag ser ut att njuta intensivt och min hand är begravd mellan flickans ben medan en man kramar mina bröst?
Texten lydde:
Här får du en adress. Kom dit i kväll kl 20.00, knacka på källardörren!
Doktor Erik

Hela eftermiddagen funderade jag febrilt på vad jag skulle göra. Jag hade kollat och adressen låg i Tyresö, inte långt hemifrån.

När jag kom hem hade jag bestämt mig. Jag hade knappast nåt annat val än att åka dit, hur obehagligt det än kändes. Jag kunde absolut inte riskera att bilderna spreds.

Jag klädde mig i en topp och kjol och hade ordinära underkläder och ett par strumpbyxor under. Vid 20-tiden hade jag hittat fram till adressen jag fått, det var en villa på en stor tomt och jag kunde parkera utan att bilen syntes från vägen. Jag satt kvar i bilen en liten stund och tittade mot huset. Det lyste i ett par fönster på bottenvåningen, men ingen människa syntes. I källarvåningen lyste det ur en springa vid ett fönster.
Jag klev ur bilen och gick till källardörren på gaveln. Efter en sista tvekan knackade jag på och dörren öppnades efter några sekunder. Innanför i halvmörkret stod en man som jag vagt kände igen, men inte kunde placera. Han var storvuxen och i 40-årsåldern, iklädd en vit rock. Mannen log mot mig.
- Va bra, precis i tid, kom in!

Jag klev in och mannen hjälpte mig artigt av med jackan innan han förde mig in i ett rum. Det var nästan kalt, bara några stolar stod längs väggen och mitt på golvet fanns en stor gynekologstol uppställd. Den var nästan som en brits med armstöd och stöd för fötterna.

- Då kan du klä av dig och ta plats, så kommer jag snart, sa mannen bakom mig och så lämnade han rummet. Jag kände mig helt förvirrad, skulle jag verkligen klä av mig och lägga mig i den där stolen? Tveksamt drog jag upp kjolen över höfterna oh så tog jag av mig strumpbyxorna och trosorna och la dem på en av stolarna vid väggen. Där låg några handdukar och jag tog en av dem med mig till den stora gyn-stolen. Jag klättrade upp på stolen och la mig tillrätta. Handduken la jag över underlivet så jag inte kände mig så naken.

Efter några minuter knackade det lätt på dörren och mannen klev in.
- Vad bra, du har kommit tillrätta, sa han. Jag heter Erik, och jag ska undersöka dig lite, det är nog bra för dig.

Erik klev fram till sidan av stolen.
- För att undvika att du gör något olämpligt under examinationen tar vi och fixerar dina armar, tror jag, sa Erik.
Snabbt och innan jag hunnit protestera hade han fäst mina handleder vid armstöden med hjälp av ett par kraftiga kardborrband. Därefter gjorde han samma sak med mina vrister, de fästes mot fotstöden så jag inte kunde röra mig.
- Vad gör du, försökte jag protestera, det där vill jag inte!
- Ojdå, damen har en egen vilja, det var värst, log Erik medan han drog ett sista band runt stolen och över min midja, men nu är det jag som är doktor och bestämmer hur detta ska gå till!

Erik tog ett steg tillbaka och betraktade sitt verk. Jag låg på rygg i stolen fastspänd till händer och fötter och runt midjan. Jag kunde knappast röra mig alls där jag låg.
- Nå, nu ska vi bara ordna det sista innan vi sätter igång, sa Erik. Han tog handduken som jag lagt över mitt underliv och la den i stället över mitt ansikte så jag inte kunde se något. Därefter hörde jag hur han höll på med något en stund och så lämnade han rummet.

Efter ett par minuter kom han tillbaka. Handduken drogs bort från mitt ansikte och jag kunde se att det nu var fyra män i rummet. Dessutom såg jag att Erik riggat upp tre stycken videokameror runt mig. En var riktad mot mitt ansikte och de andra två mot mitt underliv. De nytillkomna männen var i samma ålder som Erik, de såg ut att vara svenskar.

- Det här är några elever som gärna vill vara med, sa Erik.
- Släpp loss mig, skrek jag som svar.
- Ni ser, det är precis som jag trodde sa Erik lugnt till de övriga, hon är högljudd, men det ska vi snart råda bot på.
Ur rockfickan tog han fram en boll med en rem. Den var inte lika stor som en tennisboll, men inte långt ifrån. Snabbt tvingade han upp min mun och förde in bollen innanför tänderna. Så fäste han remmen bakom min nacke.

- Sådär, nu låter du inte så mycket, sa Erik. Då ska vi titta närmare på lilla Eva-Lena fortsatte han, vänd till de andra tre. Tycker ni inte att hon varit lite onödigt blyg, hon visar sin lilla fitta med döljer brösten, inte bra.
Erik tog tag i min topp och drog utan vidare upp den under hakan på mig. Behån gick samma väg och så var mina bröst blottade för männens blickar.

- Bättre, mumlade Erik, hon har fina pattar. Titta på vårtorna, nu är de mjuka, men det ska vi ändra på. Ett par av de andra steg fram och började smeka varsitt bröst. Utan att jag kunde hindra det styvnade mina bröstvårtor för beröringen och Erik skrockade nöjt när han såg det.

- Den här slampan blir kåt av minsta uppmuntran, som ni ser. Hon blir säkert vår mellan benen också, bara av att vi tittar på henne. Nu ska vi väl ta och fortsätta!

Alla fyra männen samlades mellan mina utspärrade ben. Erik justerade fotstöden lite så mina ben lyftes ännu högre.
- Det där var bättre, nu kom lilla stjärtrosetten fram också, sa Erik. Men vi börjar väl med hennes fitta! Du som inte var med och klämde på hennes bröst kan väl börja!

Den fjärde mannen la en hand över mitt venusberg. Det var rakat, men en lite stubb hade hunnit växa ut.
- Slarvigt rakad, mumlade mannen, vi kanske ska justera det senare. Han lät handen glida ner över min blygd och smekte läpparna.
- Utstickande inre blygdläppar, noterade han och tog ett lätt grepp om läpparna och drog lite i den. Jag pep bakom bollen och männen skrattade. Så lät han ett finger glida in mellan blygdläpparna. Han kände prövande i slidmynningen innan han drog fingertoppen över min klitoris.
- Våt och fin, och klittan är styv och blodfylld, sa han och lät fingertoppen cirkla över min känsligaste punkt. Jag andades tungt och sköt upp underlivet mot handen som smekte mig.

- Hon är nog inte så benägen att skrika längre, konstaterade Erik. Han gick runt till mitt huvud och knäppte upp remmen som höll fast bollen i min mun och drog försiktigt ut den.
- Såja, mumlade han när jag andades häftigt, visst är det bra med en liten undersökning?
Samtidigt kände jag hur mannen mellan mina ben tryckte upp ett par fingrar i min fitta samtidigt som han gnodde min klitoris med tummen.
- Mm, ja, skönt svarade jag.
- Bra, och skönare ska det bli, log Erik.

Mellan mina utspärrade ben sjönk mannen som pullat mig ner på knä. Han kysste mina blygdläppar innan han körde in tungan mellan dem och slickade i sig mina vätskor. Så tog han klitoris mellan läpparna och sög hårt på den. En av de andra passade på att smeka mina bröst igen, han tog vårtorna och drog och vred dem omilt. På bara några sekunder fick jag kvällens första orgasm?

Jag låg nästan medvetslös efter orgasmen när mannen reste sig upp.
- Nu måste jag knulla henne, sa han medan han knäppte upp byxorna. Han blottade en stor och hård kuk som han utan vidare körde in i min våta svulla fitta. Där låg jag fastspänd, medan en främmande karl genomförde ett samlag med mig medan tre andra tittade på och det hela filmades?

Det tog inte så många sekunder innan mannen stönade högt och jag kände hur han sprutade sin sats i min fitta. Samtidigt höll han min klitoris mellan tummen och fingrarna och nöp hårt i den så kvällens andra orgasm snabbt kom.

När han var klar steg han åt sidan och näste man ställde sig mellan mina ben. Han flinade ner mot mig medan han stack upp fingrarna i fittan och drog ut blandningen av sperma och mitt sekret så det rann ner över min anus. Så smorde han in mig där bak och låt ett par fingrar glida upp i min tarm och smörja mig.
- Tänker du ta henne i baken frågade Erik, och mannen nickade.
- Då har jag en idé som gör det extra skönt log Erik och tog fram en stor svart löskuk.
- Om man fyller fittan med den här ska du få se vad trångt och skönt det blir i hennes stjärt!
Mannen tog löskuken och drog den mellan mina blygdläppar innan han började föra upp den i min slida. Jag gnydde högt, för även om jag var riktigt kladdig så var den väl stor för min fitta. Mannen tryckte på tills hela löskuken var begravd i mig innan han återgick till att smeka min anus. Erik gav honom en tub med glidmedel och mannen smorde in både mig och sin egen kuk innan han försökte tränga in i mig. Det gjorde fruktansvärt ont när ollonet passerade ringmuskeln, helst som jag var så uttänjd av löskuken, men så gled han in i mig analt. Med ett stönande tryckte han upp kuken i min tarm ända till roten innan han började knulla mig. Med snabba djupa stötar tog han sig fort till utlösning och så blev min tarm också fylld av sperma?

- Nå, hur vill du ta henne, frågade Erik den som ännu inte knullat mig.
- Jag vill nyttja hennes mun, svarade han.
- Det går bra, log Erik. Han ställde sig bakom mig och fällde ner den översta delen av ryggstödet så mitt huvud föll bakåt. Så sänkte han hela stolen till lagom höjd.
- Varsågod, nu kan du knulla hennes mun, sa Erik och klev åt sidan.

Mannen tog plats bakom mitt huvud. Han hade blottat sin kuk, som lyckligtvis inte var så stor, och nu drog han den över mitt ansikte.
- Slicka beordrade han, och jag sträckte lydigt ut tungan och slickade hans ollon. Han grymtade nöjt och lät mig slicka senan på kukens undersida också innan han tryckte in kuken i min mun. Han låt ollonet stöta mot gommen ett par gånger innan han började trycka ner det i min hals. Jag hulkade och försökte få luft medan han knullade mig i halsen. Han böjde sig fram och greppade mina bröst och nöp och drog i dem medan han lät mig betjäna honom med munnen. Snart grymtade han till och sperma pumpades ner i mitt svalg. Jag svalde förtvivlat allt jag kunde och lyckligtvis drog han snart ut kuken ur min mun och lät mig i stället slicka den ren.

Erik stod mellan mina ben och nu drog han försiktigt ut den stora löskuken ur mig. Jag stönade nöjt av att bli av med den grova saken och Erik log.
- Nu är det bara jag kvar, sa Erik. Jag tror jag hittar mig ett oanvänt ställe på lilla Eva-Lena!

Han hade tagit av sig byxorna och stod med blottat underliv. Nu tog han glidmedlet och smorde in mina bröst så de blev alldeles kladdiga och glänsande. Det kändes härligt med beröringen när han masserade brösten och jag andades tungt.

Så klev Erik upp på stolen och satte sig grensle över mitt bröst. Han la kuken mellan brösten och tryckte ihop dem så kuken klämdes av det mjuka hullet. Så juckade han, knullade mig mellan brösten. Någon av de andra fällde upp ryggstödet som mitt huvud kom upp och jag sträckte ut tungan och slicka ollonet varje gång det stöttes upp mot ansiktet. Samtidigt kände jag hur en hand började smeka min fitta och nypa i min klitoris. Erik knullade mig upphetsat tills han sprutade sin sats som träffade mig under hakan samtidigt som jag fick ännu en skön orgasm.

När Erik var klar klev han ner från stolen.
-Sådär, det var väl en trevligt liten undersökning, lilla Eva-Lena. Dessutom fick vi en hel massa nya filmer och bilder på dig, som nog försäkrar oss om att du är samarbetsvillig även i fortsättningen, eller hur?
- Jag har väl inget val, suckade jag, men i hemlighet var jag inte alltför missnöjd?

Kram / Eva-Lena

No votes. Be first!