Hjälper gärna till...

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

I fredags mötte jag en bekant på Bauhaus.Hon berättade att hon fått stopp i handfatet. hennes man är bortrest så hon skulle försöka fixa detta själv trots att hon äcklades av detta. Jag sa att jag kunde hjälpa henne, så 2 timmar senare var jag där och ringde på dörren. Hon öppnar dörren iklädd slitna tighta jeans och en svart topp, hon höll på att laga mat. Handfatet och avlopp snabbt avklarat.

Som tack för hjälpen så ville hon bjuda på mat vilket jag inte tacka ner till. Eftersom jag bor på gångavstånd så körde jag inte bil utan det blev 1-2-3 glas rött. Så fort jag kunde så granskade mina ögon hennes kropp. Vi dukade av bordet och då passade hon på att fylla på vinglaset en 4:e gång. Vi satte oss framför TVn och småsnacka lite, då kom det upp en kärleks scen och vi satt i tystnad. scenen tog slut och hon sa..påverkad av vinet hehe " det där var länge sedan något hände här hemma " jag svarade "samma med mig tyvärr "

Hon sa - när du träffar min man brukar ni prata om kvinnor och snusk då ?

jag svarade att men hennes man så har jag aldrig pratat om detta, tror han har svårt för det ämnet. Har bara 2 kompisar jag kan prata sådant med.

Hon svarade att hon bara hade en väninna som hon prata allt med. Vi kom mer o mer in på ämnet förhållanden och sex. Det blev ett till glas rött och en hel del personliga saker avslöjades. När jag gick till slut efter en trevlig kväll så sa hon att hon tyckte det var spännande att få prata snusk med en man och hon aldrig berättat så mycket för någon annan än sin väninna. - synd att somna ensam, men man får göra det bästa av situationen - Tack för all hjälp och få prata massor med dig, Got natt.

Samma kväll kan ni nog räkna ut vad jag gjorde hemma och jag hoppas hon också gjorde samma sak. Hela helgen har jag tänkt på vad hon berättat om sig m.m

Jag njuter av att veta privata saker om kvinnor.

och jag är väl knappast ensam om detta.

Kommer säkert att fantisera ihop en sex story med det jag vet om henne nu..

Läs gärna mina tidigare storys.

- tyck gärna till !

No votes. Be first!