Het konsert när Øresundsbron var ny (homo, analt, barbacka)

En torsdagskväll tog jag tåget över den nya bron för att gå på konsert i Köpenhamn. En mindre konsertsal en trappa ner. Jag var en halvtimme för tidigt, men gick ändå ner och satte mig på en väggfast bänk efter att jag köpt en öl.

Det var inte mycket folk och jag satt och tittade på den lilla scenen där några tekniker fixade det sista innan det var dags. Den ene stittade mot mig några gånger och log när han sedan gick bak scenen. En snygg kille, tänkte jag, men han log nog för att han var klar och kunde koppla av en stund.

Lokalen började fyllas med folk och jag gick fram en bit, men tyckte ändå att jag hade bättre plats för att se därbak vid bänken, så jag köpte en öl till och satte mig igen.

Bandet började spela och de öste på från början. Jag var lite glad att jag var där bak så öronen klarade trycket. Jag och hela publiken gungade och sjöng med i de låtar vi kände sen tidigare.

Plötsligt stötte nån till mig så jag nästan tappade mitt glas, jag vände mig om och såg rakt in i ögonen på teknikern. Han log och sa undskyld, men det var ingen fara, sa jag. Han log och ställde sig vid sidan och sjöng med han också. Han dansade lite vilt och stötte till mig flera gånger och sa undskyld varje gång, med samma härliga leende.

Efter ett tag satte jag mig ned och han ställde sig nära och råkade ofta få handen mot mina lår. Efter några gånger tog jag hans hand och höll den en kort stund mot innanlåret.

Han ryckte till men drog sig inte bort utan började krama mitt ben och jag drog mig verkligen inte heller bort. Jag reste mig istället så han kunde smeka runt om låret och krama mina skinkor.

Han smet bakom mig och smekte mina sidor och drog mig sakta mot sig och jag kände hans skrev mot min bak. En hård, härlig bula pressades mot mig. Jag såg mig omkring, men ingen såg åt vårt håll eller så brydde de sig inte. Det var mörkt där bak i lokalen, tack och lov. Han började dansa med sitt skrev mot mig och jag svarade och tryckte mig hårt mot honom. Då smekte han mig över gylfen och började dra ner den. Jag sträckte mig bakåt och kände mellan oss. Han hade inte gylfen stängd så jag lirkade in ett finger och kände att han inte hade kallingar.

Hans kuk stod rakt upp och jag kände hans ollon mot fingret. Min gylf var öppen och han knäppte upp knappen och sedan smekte han ner en hand över min kuk och den andre gled ner och smekte mig mellan skinkorna. Jag stönade och pressade mig mot honom.

Han lirkade ner mina byxor lite och lät mina kalsonger följa med samtidigt som han plockade fram sin kuk och lät den smeka mina skinkor. Sedan lyfte han mig lite och lät kuken lägga sig mellan skinkorna och glida längs rövskåran. Det var underbart skönt och härligt uppkåtande där bland allt folket.

Så sa bandet att det var dags för sista numret och då tänkte jag att nu får han väl iväg för att rodda snart, men han gjorde ingen ansats att lämna utan började smeka min anal och hittade hålet med två fingrar. Han hade spottat på dem och smorde mig. Sedan backade han lite så hans ollon kom i läge i öppningen och gled sedan in i mig i en långsam rörelse. Han nafsade mig i öronsnibben och viskade något jag inte uppfattade, men njöt av hans kuk som sakta fyllde mitt hål.

Han stönade när han hade kuken hela vägen in och jag klämde åt hårt om hans kukrot. Sedan dansade jag till bandets sista låt och gled samtidigt fram och tillbaka på kuken. Han stod stilla och verkade njuta av min improviserade lap-dance.

Så greppade han mig hårt och pressade in hela kuken i mig. Han tryckte sin mun mot min nacke och jag kände hur hans kropp ryckte häftigt och visste att hans kuk pumpade varm sperma in i mig. Sedan stod han helt stilla och pustade varmt i min nacke. Hans kuk började slappna av och efter en stund gled den ur mig. Jag klämde åt så det inte skulle läcka och drog sedan upp kalsonger och byxor lagom till slutackordet ebbade ut och publiken började vråla om extranummer.

Det blev två extranummer från bandet och jag gick mycket nöjd från konserten på ganska darriga ben

No votes. Be first!