Hennes fars säng (Sann historia)

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Vi var på besök hos svärfar över några dagar. Och som vanligt blev det ganska hektiskt, min sambos far är alltid hemma. Ofta hack i häl på min sambo och mig. Svärmor är inte sämre hon heller. Men det är klart, det vill ju bara passa på att umgås när vi är hemma. Så är det. Och numera lockar även vår dotter en hel del.

Men både jag och min sambo Karin började känna oss kåta, och plötsligt uppenbarade sig möjligheten. Klockan var runt 18 på kvällen, svärmor skulle på dansträning och svärfar beslutade sig för att åka på bingo. Så vi visste att vi hade några timmar på oss. Jag retades lite med Karin och frågade om hon vill "umgås på tu man hand", hon såg mycket intresserad ut. Vi såg till att natta vår dotter snabbt, detta i Karins barndomsrum där vi vanligtvis brukar sova. Så var skulle vi nu ha sex? Det var den stora frågan. Jag föreslog hennes fars säng, Karin var lite osäker och proppsade istället för hennes brors gamla rum. Men hon ändrade sig plötsligt. Vi beslutade dock att lägga över ett täcke över sängen för att inte kladda ner i onödan. Vi vill inte lämna några spår efter oss.

Sedan åkte kläderna av, hamnade på golvet. Vi började kyssas hett, jag tryckte upp Karin mot garderoberna. Kysste henne, stötte lite med kuken mot hennes mage, mus. Där stod vi och insynen var ganska god då vi inte dragit för någon gardin etc. Hon var kåt. Jag stötte mot hennes mus, höll upp hennes armar mot garderoberna, ovanför hennes huvud. Lagom hårt.

Efter ett tag hjälper hon mig in i henne, så jag stötter in i henne där hon står mot garderoben. Vi hånglar intensivt, vi är riktigt kåta båda två. Hon säger "jag vill rida nu". Vi lägger oss i hennes fars säng, jag på rygg och hon grenslar mig. Glider ner över kuken och prickar in kuken. Hon sjunker ner och jag är inne i henne. Hon rider och njuter, svankar slampigt mot dörren som hon inte ser, där hennes far skulle kunna komma in när som helst. Hon rider hårdare och hårdare, njuter, stönar, blundar, snabbare, intensivare. Sedan går det för mig.

Det var kvällen då jag insåg att Karin gillade att ha sex i sin fars säng.

No votes. Be first!