Hembesöket del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag arbetar som terapeut och har samtal med en mängd olika personer varje vecka. Ibland är det på kontoret men denna gången var det ett hembesök...

Jag ringde på dörren på fjärde våningen och inväntade svar. Ingen öppnade. När jag börjat på ner för trappan öppnades dörren lite försiktigt och ett stack ett blött huvud stack ut. Det var Lena, kvinna jag skulle träffa.

-Förlåt mig, jag hade glömt bort tiden och stod jag stod i duschen.
Jag kände mig lite illa till mods och sa, vi kanske skulle ta och boka om mötet till en annan dag.

-Nonsens, kom in så ska jag bara snabbt ta och göra mig i ordning.

Hon försvann in innan jag hann säga något. Jag suckade djupt och gick upp och in I lägenheten. Ibland är personerna som jag träffar lite för oroliga för att avboka mötena. Men men vad ska man göra...

Lägenheten var stor och rymlig, sparsamt möblerad med få personliga tillhörigheter. Något foto här och var var det enda som signalerade att det bodde en familj här.

Jag hörde hur fönen arbetade I badrummet och hur hon stökade runt där inne. Jag ställde mig i fönstret och tittade ut medans jag väntade.

Efter en stund hörde jag badrumsdörren låsas upp och öppnas. När jag tittade på henne trodde jag inte mina ögon. Här var en medelålders kvinna, iförd en något för stor chockrosa onepiece. Hon såg väldigt skamsen ut och förklarade det hela med att hon inte hunnit med tvätten för dagen och hoppas att jag inte ska ta illa upp av hennes klädsel.

Jag svarade lite diplomatiskt att jag är inte här för att utvärdera eller kommentera hennes klädsel. Hon log lite blygt. Jag satte mig på den anvisade platsen och samtalet började.

Nu när den initiala chocken lagt sig så ser jag att henne med andra ögon. Hon har långt vackert mörkt hår. Onepiecen döljer det mesta av hennes figur. Innan såg hon mer ut som en söt liten Barbapappa figur men nu ser jag att hon förmodligen har ett par väl tilltagna bröst men det är svårt att avgöra då onepiece är knäppt ända upp till hakan.

Hon fråga lite blygt om jag vill ha något att dricka, vilket jag tackar Ja till.
När hon reser sig upp och går iväg till köket tycker jag att hon svänger lite extra på höfterna, men det kan vara inbillning. Hon ser faktiskt onekligen sexig ut i sin onepiece. Jag kom på mig själv att titta lite väl mycket på hennes häck när hon gick iväg och mina tankar for iväg och min sittställning blev direkt obekväm.

Lena kommer tillbaka och ger mig glaset med vatten. Då ser jag att hon öppnat sin onepiece 15-20 centimeter. Hon ler blygt och säger att onepiece är mycket varm och hoppas att det inte gör något. Hon sätter så att jag kan se rätt in i hennes dekolletage. Hon har ingen BH på sig men brösten ser fasta och runda ut. Med tanke på storleken så måste de vara silikonbröst eller något liknande. Jag ser också att ovansidan av brösten är lite glansiga av svett, så hon är onekligen varm i sitt dräkt.

Samtalet kommer in på hennes relation med sin man och hur deras förhållande har stagnerat. De tar varandra för givet, hon älskar sin man men det finns ingen glöd längre. Hon berättar att de har sex och sexet är bra men något fattas. Hon önskar att mannen kunde vara något mer hårdhänt. Lena börjar berätta om hur hon hade velat att han skulle smiska häcken när han tar henne bakifrån, hur han skulle kunna ta tag i hennes hår och dra bakåt så att hon böjer sig bakåt medans han tar henne hårt. Hon får en glansighet i blicken när hon berättar vidare hur hon länge har velat få ett finger (inte mer än så) i häcken samtidigt som han tar henne bakifrån.

Lena vrider lite på sig och tittar mig djupt i ögonen och säger,
-Jag vill att han kraftfullt munknullar mig, hans hand ska vara under min haka och känna hur kuken går in, ut och ner i halsen. Jag vill ha hårdare sex än vad min man är villig att ge mig.

Jag sväljer hårt och råkar titta ner mot hennes bröst.

Hon tittar ner på sina bröst och drar långsamt ner blixtlåset.

6 votes