Grundlig och ingående behandling av kvinnokropp

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Du har klätt sig som du blivit tillsagd. Ikväll innebär det en svart spetskorsett med strumpebandshållare och tillhörande svarta nylonstrumpor med söm. Och ett par minimala svarta trosor. I din vänstra hand håller du en röd ögonbindel i siden. Du är ganska lätt sminkad men dina läppar är djupt och intensivt rödmålade.

Du står utanför den stängda dörren som leder till rummet där jag väntar.

Du har inte fått någon indikation på vad som väntar och det pirrar lite i magen, som det ska vara i en sådan situation. Nyfiken och kåt. Du var fuktig redan när hdu klädde sig. Nu är du våt. Du vet inte vad jag tänker göra men känner så klart på dig att det kan bli extra snuskigt..

Du väcks ur dina tankegångar av en knackning från andra sidan dörren. Den kom plötsligt.

Knackningen är signalen för dig att ta på dig ögonbindeln, knyta den ordentligt och knacka tillbaka. Och det är precis det du gör. Både ivrig och tveksam på samma gång.

Med ögonbindeln på knackar du lätt två gånger på dörren varpå den öppnas med ett litet knarrande. Du kan känna mig stå framför dig och jag tar tag i din ena hand och leder dig in i rummet, sakta.

Det är varmt därinne. Väldigt varmt. Och det doftar stearin. Du förstår att jag har tänt värmeljus och, av värmen att döma, en hel del. Jag leder dig mot den plats där du vet att den stora sängen står. Jag har fortfarande inte sagt något. Du känner hur dina knän tar mot sängkanten och Jag viskar i ditt öra.

-Stopp där.

Jag lägger mina händer på dina höfter och hjälper dig långsamt att lägga dig ned på rygg, tvärs över sängen. Du hör hur jag går runt sängen så att jag står precis vid sängkanten åt det håll ditt huvud ligger och du känner hur jag lutar mig över dig. Jag tar försiktigt tag i dina handleder och drar dina armar rakt bakåt så att du sträcker dem rakt över ditt huvud och handlederna hamnar precis på sängkanten.

Jag fäster sedan ett par läderhandfängslen runt handlederna och kopplar ihop dom med en karbinhake. Fast jag är inte alls överdrivet brysk . Du hör ljudet av en kedja och känner hur den fästs i karbinhaken och hur du sträcks ut lite när jag sakta drar dina armar än mer bakåt. Du kan höra hur jag låser fast kedjan i något under sängen så att du ligger kvar sträckt. Inte mycket, men tillräckligt för att du naturligt ska svanka lite.

Du är nu ganska rejält kåt. Du vet att jag snart kommer att börja göra saker med din kropp. Saker som kommer att få dig att svettas. Att gny. Men framför allt kommer du att fås att njuta. Frågan är bara exakt VAD jag kommer att göra med dig..

Du hör hur jag går runt sängen och ställer mig vid dina fötter. Min hand smeker över din nylonklädda vrist och upp över benet, insidan av låret och precis upp till strumpans kant. Där stannar den . Du andas lite snabbare nu. Handen tas bort. Du hör hur en vibrator börjar surra. Du vet vilken det är. Guldstaven. Du hör att jag bara satt på väldigt låga vibrationer.

Min lediga hand tar ett stadigt, men inte hårt, tag om ditt vänstra knä och drar ditt ben åt sidan. Jag gör sedan detsamma med det andra. Jag har särat dina ben ordentligt men inte så mycket att det är obekvämt. Du funderar fortfarande på vart det här är påväg.

Du rycks tillbaka till verkligheten när vibratorn träffar dina blygläppar långt nere vid fittans öppning och vibrationerna får dig att andas in hastigt. Du känner hur du redan är fuktig genom trosorna. Jag för sakta, sakta vibratorn uppåt. Mjukt arbetar jag sig upp över blygdläpparna och stannar när jag träffar klitoris.

Du kan inte hjälpa det. Du stönar djupt. Du är så redo.

Jag håller kvar vibratorn och sätter mig samtidigt jämte dig och ökar vibrationerna. Du känner att det här inte kan sluta väl. Du kommer inte att klara av så mycket mer klitorisbehandling utan att komma. Du är så känslig den här kvällen. Du andas snabbt. Du känner att jag böjer mig ner och samtidigt som jag kupar handen över ditt högra bröst och masserar det genom korsetten mjukt så säger jag med låg stämma.

-Du vet precis vad som gäller. Du vet vad du inte får.

Och det gör du. Du får inte komma utan tillåtelse. Och det säger du till mig precis när jag trycker lite,lite hårdare med vibratortoppen mot klitoris så att dina svar blir en blandning av svar och gnyende. Jag släpper ditt bröst och ökar vibrationerna. Du gnyr till högt. Du är redan nära.

-Jag är nära, nära NU!

Jag tar bort vibratornt. Du hade tur. Två sekunder till och det hade varit för sent. Då hade orgasmen startat. Jag kliver upp ur sängen och böjer mig över dig och greppar tag i troskanten med bägge händerna och drar dom sakta av dig. Återigen utan bryskhet. Bara ordentligt men mjukt.

Jag går runt till din huvudsida igen och du känner hur två fingertoppar vilar mjukt mot din underläpp. Du fattar vad du ska göra och suger in mina fingrar i munnen. Jag vill ha dom ordentligt salivvåta. Och du gör det ordentligt där du ligger, kåt och öppen för mig att bara ta för mig av. Det rinner ur dig. Jag är svullen.

Jag drar ut fingrarna ur din mun, går runt sängen igen och du känner hur jag nu hamnar mellan hennes särade ben. De salivvåta fingrarna träffar din klitoris och börjar direkt att massera lätt i små, små cirklar. jag pressar inte hårt alls. Men du känner det. Känner det tydligt. Mina fingrar letar sig ner över dina våta blygläppar och smeker sig mjukt ned över öppningen och sedan lätt upp igen, för att åter massera klitoris. Fortfarande mjukt. Bara lite snabbare nu. Återigen börjar du dämpat stöna.

Min andra hand låter fyra fingrar landa på ditt venusberg och trycker försiktigt ner och drar sedan uppåt så att huden följer med och öppnar dig än mer för de två klitorismasserande fingertopparna. Det stramar, men bara väldigt lite. Du närmar dig snabbt.

-NÄRA. Jag är nära. Du stönar fram orden.

Mina fingrar lämnar klitoris men fortsätter att dra uppåt över venusberget så att huden är spänd. De två fingrar som nyss masserade klitoris letar sig sakta, olidligt sakta, ner över blygdläpparna och börjar att massera din fittas våta öppning.

Din bröstkorg hävs och sänks nu väldigt snabbt. Mina fingrar börjar leta sig in i dig. Du stönar högt när jag låter fingertopparna massera sig in med ett tydligt men lätt tryck uppåt mot fittans övre vägg. Jag låter dem tryckande vandra inåt tills de når din G-punkt. Väl där låter jag fingrarna trycka lite hårdare och cirka runt mot punkten.

Du börjar att kasta lite med huvudet. Du vill bli knullad. Börjar bli otålig, men du känner på dig att det inte har någon som helst betydelse vad du säger, så du biter sig bara i läppen och frustar genom näsan. Du känner att trycket mot punkten ökar en aning mera när du plötsligt känner min tunga och läppar sakta kyssa klitoris ömt och masserande.

-Ahhh NÄRA,nära,nära! Du flämtar.

Jag avslutar min "kyss" och låter fingrarna vara stilla. Vi är båda så vansinnigt upphetsade. Hur länge ska du klara av det här? Du MÅSTE få komma men du får ju inte. Vill inte heller för det är så skönt.

Jag drar ut fingrarna och går återigen runt sängen. Du känner hur jag böjer mig ned och kopplar loss kedjan. Snabbt lossar jag både kedjan från karbinhaken och kopplar även isär händerna. Jag går sakta runt sängen och när jag kommit runt känner du mina händer runt dina vrister.

Jag tar ett stadigt grepp och drar dig mot mig över sängen. Inte bryskt. Bara målmedvetet. Jag drar tills din rumpa precis är på sängkanten. Jag böjer mig åter över dig, styr upp dina ben och tar för första gången till orda.

-Lyft benen rätt upp. Min röst är låg och lugn. men bestämd.

Du gör som jag säger och jag tar snabbt dina handleder och kopplar fast handfängslena under dina knäveck. Du ligger nu på rygg och håller, med hjälp av dina fängslen, upp låren så att du är helt blottad för mig med stjärten på sängkanten och fittan rinnande så att det bara glänser om dig. Du hör att jag grymtar belåtet.

Du kan höra att jag ställer mig på knä där din kåta lilla rumpa vilar på sängkanten. Återigen känner du mina fingrar leta sig in. Men nu är det inte två fingrar, som sist. Det här känns som tre. Kanske fyra. Men troligen tre. Jag pressar mig nämligen in bestämt. Men med samma lugn och återhållsamhet som jag haft hittills. Och jag hittar snabbt g-punkten igen. du stönar djupt och högljutt.

-Slynan vet att normalt hade hon blivit gruvligt bestraffad för att låta så utan tillstånd, eller hur?

-Ja herrn viskar du stönande. Fingrarna känns mycket. Du är vidrigt kåt.

Jag slutar tvärt och drar ur fingrarna. Du kan tydligt höra någonstans hur ett tublock öppnas. Ett litet "Flick". Glidmedel. Du vet. Jag för mina nu insmorda två vänstra pek och långfingrat mot din analöppning. Jag börjar sakta massera öppningen. Trycker på men inte så att fingrarna pressas in. Din bröstkorg höjs och sänks snabbt. Andfått. Jag ökar trycket så att bägge fingertopparna masserar sig förbi din anusring. Och vidare inåt. Sakta. Målmedvetet. Du slappnar av och tar emot mig.

Nu stönar du och gnyr omvartannat. Jag låter fingrarna utforska dig. Masserande. Långsamt. Sökande. Du märker första knogarna närma sig. Jag roterar lätt, lätt min hand och du kvider ut din njutning. Jag grymtar belåtet och låter fingrarna ta sig längre in.

Plötsligt känner du min mun och tunga mot klitoris. Du bara tjuter efter några få sekunder. Du är såå känslig!

-Stopp,stopp Näääraa. Du har panik i rösten. Men du vill ju komma! Du får inte. Men måste ju snart. Du är helt säker på att det redan är kört. Men det lugnar sig igen. Jag har slutat bearbeta klitoris och fingrarna är stilla.Du stönar fortfarande. Men det avtar när andningen sakta lägger sig. Jag är fortfarande stilla.

- Nu ska vi se här. Min röst är låg. Mörk. Orden kommer avmätt och långsamt.

-Är det så att när slynan ligger här och njuter så att hon blir helt yr, skriker, stönar och beter sig. Är det rent utav så att lilla slynan vill få komma? Vad säger du?

-Ja, Herrn. Slynan vill verkligen komma. Du säger det tyst.

-Det kan du glömma!

Min röst avtar samtidigt som jag pressar in de tre fingrarna i din fitta igen. Direkt på g-punkten. Hårdare och bestämdare nu. Men inte bryskt. Bara så det känns ordentligt.Samtidigt som du misslyckas med att hålla tillbaka dina kåta läten börjar jag att låta fingrarna i din anal att börja arbeta igen. Intensivt men sakta. Du frustar. Jag växlar till att föra fingrarna ut och in i dig. I båda hålen. Du stönar och gnyr. Fittan är så blöt att det plaskar när mina fingrar återigen begravs djupt botten. Du svettas något enormt. Värmen gör dig yr. Du är så uppfylld.

Jag återgår till att massera G-punkten. I analen nu långsammare. Åter masserande. Du känner att du är så nära. Trots att jag inte stimulerar klitoris.

-Försök hålla mot det här .

Jag suger in klitoris och blygdläppar i munnen och låter min tunga massera runt. Snabbt och intensivt. Med tryck. Samtidigt börjar jag massera punkten hårdare i cirklar. I analen förs fingrarna ordentligt ut och in. Du har inte en chans i helvetet. Du kommer så att skinkorna krampar. Fitta och anal krampar och drar ihop sig kring mina arbetande fingrar. Hela din kropp konvulserar. Orgasmen bara fortsätter. Medan du skriker och gnyr klingar så orgasmen av. Mina fingrar stannar av och dras sakta ut ur dig. Jag reser sig upp. Du andas fortfarande snabbt. ganska utpumpad. Ett rejält träningspass.

Jag går runt till din huvudsida, Böjer sig ned och säger:

-Tack och varsågod. Sedan ger jag dig en djup kyss och börjar försiktigt att ta loss dig….

No votes. Be first!