Granntjejen på besök

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag hade nyss fyllt 16 och bodde i ett mysigt litet villaområde tillsammans med mina föräldrar och min yngre bror som va 11. Min familj hade åkt bort över helgen tillsammans med grannfamiljen och lämnat mig hemma. Grannfamiljens 18-åriga dotter Martina stannade också hemma. Innan de åkt så hade mamma ordnat matlådor och sagt att om det blir nåt problem så har du ju granntjejen nära. Martina och jag hade träffats några gånger men eftersom det skiljde ett par år så hade vi inte umgåtts direkt. Hon va i mina ögon en vuxen kvinna, självsäker och otroligt snygg. Hon va söt, hade mörkt långt hår, ett fint leende och verkade trevlig. Jag har också lagt märke till att hon har ganska små bröst men istället en ganska stor, välformad bak som fått mig att fantisera fler än en gång. För mig va hon helt ouppnåelig och hörde till de snygga tjejerna som alltid uppvaktas av killar.

Mina föräldrar hade tillsammans med grannarna åkt iväg på fredag eftermiddag och när kvällen kom och mörkret sänkt sig så satte jag mig framför tv:n med en påse chips. Plötsligt går strömmen. Typiskt tänkte jag och kände en våg av irritation över att jag nu inte hade nåt att göra.
Efter ungefär fem minuter så knackar det på dörren och döm om min förvåning när Martina står utanför med ett litet stelt leende. Hon har en kort kjol och en luvtröja på sig. Hej, säger hon, har du heller ingen ström, frågar hon lite nervöst. Nej, säger jag och blir stående utan att veta vad jag ska göra. Det blir tyst några sekunder, vilket känns som en halv evighet innan jag kommer mig för att säga, - om du vill kan du komma in här en stund, när jag sagt det så blir jag överraskad av att jag vågat säga nåt sånt och börjar bli röd om kinderna. Martina märker nog det men ser lättad ut och säger att hon gärna vill det eftersom hon tycker att det är lite läskigt att vara ensam i ett mörkt stort hus. Jag känner mig snurrig av alla känslor och det tar ett par sekunder för mig att komma på att jag borde flytta på mig istället för att stirra på henne som ett ufo.

Hon kommer in och stänger dörren. Det är verkligen mörkt där vi står eftersom inte ens gatlamporna fungerar. Usch vad mörkt det är, jag ser knappt dig säger hon och nuddar vid min arm med sin hand. Ett par sekunder står vi så innan hon föreslår att vi kanske kan leta efter några ljus. Javisst säger jag och börjar röra mig mot köket. Martina håller sin hand på min axel och följer tätt efter mig. När vi kommer till en stängd dörr så trycks hennes mogna kropp mot min rygg. Jag känner hennes andetag och det gör mig alldeles knäsvag. Hon fnittrar till och jag ler i mörkret över kvällens vändning. Jag hittar vredet och öppnar dörren efter lite trevande.

Efter lite letande och fnittrande från hennes sida så hittar vi några ljus och får lite mysstämning av ljuset. Jag tar med ett par ljus och går in i vardagsrummet där chipsen och soffan finns. Jaa, vi kan ju inte titta på tvn säger jag när vi båda sjunker ner i soffan. Vi sitter en stund och småpratar, eller det är mest hon som pratar och jag lyssnar och förundras över att jag sitter här med henne. Jag börjar känna mig lite mer självsäker och ler åt henne när hon berättar om hennes vecka och den hårda träningen hon varit på. Jag har sån galen träningsvärk i ryggen efter det passet säger hon och jag får ett infall och frågar om hon kanske vill ha lite massage, nu när vi ändå inte kan titta på tvn. Hon tittar på mig en kort stund men skiner sen upp i ett leende och nickar. Hon sätter sig på den mjuka tjocka mattan nedanför soffan drar av sig luvtröjan så att hennes tunna linne nästan åker över huvudet med och jag börjar massera hennes fina axlar.

Efter en stund säger hon att, egentligen är det nog ryggen som är värst, om du orkar? Visst säger jag glatt. Har du en kudde frågar hon och jag räcker henne en av kuddarna från soffan. Hon lägger sig på mattan och jag sätter mig bredvid henne. Jag tittar på hennes perfekta ben och den korta kjolen och placerar mig så att jag får en liten glimt av hennes trosor under kjolen. Jag tar ett djupt andetag innan jag försiktigt trevar utmed hennes rygg efter var jag ska massera. Det känns helt overkligt att det här händer tänker jag, som en erotisk dröm. Å va skönt säger hon när jag börjar massera henne, vad gullig du är. Jag rodnar lite som hon ju som tur inte kan se. Om du vill kan du sätta dig på min rumpa för att lättare komma åt att massera, säger hon sen. Det pirrar i hela kroppen på mig när jag tittar på hennes putiga rumpa och jag känner hur det vaknar till mellan mina ben.

Jag sätter mig försiktigt på henne och börjar massera igen. -Det är som värst vid ryggslutet säger hon och jag glider ner lite för att komma åt. Jag hamnar nu precis under hennes rumpa och när jag masserar så gnids hennes rumpa mot min mage och mjukisbyxor. Jag inser att jag håller på att få ett rejält stånd och att min kuk då och då nuddar området mellan hennes skinkor. Hon verkar inte bry sig om det och jag njuter av den erotisk stämningen.
Jag blir allt kåtare och guppar lite försiktigt framåt samtidigt som jag masserar hennes rygg, till min förvåning så särar hon lite på benen så att min hårdhet kommer i kontakt med hennes trosor. Jag hör hur hon flämtar till samtidigt som jag kommer mot hennes mus med min hårda kuk. Jag tappar nästan kontrollen och för mina armar långt ned utmed hennes rygg mot hennes perfekta rumpa. Försiktigt smeker jag den och för händerna ned utmed hennes ben för att sen smeka på baksidan av hennes lår in under hennes korta kjol för att känna hennes trosor och sexiga bak.

Helt plötsligt kastar hon av mig och rullar runt så att hon hamnar över mig. Hon sätter sig på min bröstkorg och tar tag i mina armar. Vad håller du på med säger hon. Jag blir alldeles överrumplad och känner mig enormt dum.
Inte ska väl en liten kille som du göra mig såhär kåt. Förlåt säger jag och känner hur kinderna hettar. Så du försöker utnyttja min kropp. Hur tänker du gottgöra mig för det här säger hon och låter rätt ilsken. Jag ser hur hennes ögon brinner, fast inte av ilska, hennes mun ler försiktigt och jag tar mod till mig och kämpar mot lite med mina armar. Hon trycker ner dem igen och jag inser att hon är riktigt stark. Hon glider fram så att hennes ben hamnar över mina armar och låser fast dem. Hennes rumpa hamnar nu väldigt nära min haka och hon sätter sig försiktigt ned mot min hals. Jag kippar efter andan och böjer instinktivt fram huvudet för att minska trycket på halsen. Det gör att jag kommer i kontakt med hennes kjol och trycks in mellan hennes ben. Jag andas in och känner en svag doft av urin och en härlig doft som kommer från hennes antagligen blöta mus. Jag famlar lite tafatt med mina armar men hon hennes ben och tyngd trycker ned dem effektivt. Hon för ihop sina starka lår runt mitt huvud och säger -vem har kontroll nu då? Hennes nakna lår känns helt underbara mot mina kinder. Jag är noga med att inte kämpa emot med mina ben eftersom jag absolut inte vill att hon slutar. Samtidigt gör det lite ont i mina armar och jag kämpar lite för att lätta på trycket, det gör att hon glider fram mot mitt ansikte ännu mer.
-Känner du doften av hur blöt du gjorde mig säger hon och fnittrar. Sen ser jag hur det glimmar till i hennes ögon, hon drar snabbt upp sin kjol och sätter sig längre fram så att min mun och näsa täcks av hennes trosor och under det hennes mus. -Var det det här du ville ha fnittrar hon samtidigt som hon tar tag i mitt hår och trycker mig mot hennes mus.

Jag känner hennes skåra och mus genom hennes fuktiga trosor. Hon luktar helt underbart och jag tror för ett ögonblick att allt är en våt dröm. Det känns så sexigt att andas genom hennes trosor och känna hennes fantastiska mus på min mun.
Hon trycker sig med sin tyngd mot mig och säger: Vem har kontrollen nu då? -Du, försöker jag få fram men hennes tyngd på min mun gör att det mest blir en vibration och varm luft som puffar mot hennes mus. Hon lyfter några centimeter och låter mig få luft samtidigt som hon säger: jag hörde inte, högre. Sen trycker hon sig snabbt mot mig igen samtidigt som jag försöker svara. Hon fnittrar när hon känner hur jag vibrerar under hennes rumpa. Hon gnider sin mus mot min mun och näsa. Hennes doft blir är lite starkare och jag känner att hennes trosor börjar bli blöta. Min kuk står nu rakt upp under mina mjukisbyxor och antagligen har hon sett det för hon lyfter lite och säger: så du gillar det här du? innan hon åter sätter sig ned. Det känns osannolikt att jag befinner mig under hennes kjol, under hennes fantastiska bak som jag bara kunnat fantisera om förut.
Hennes tryck på mina armar minskar samtidigt som hon glider ännu längre fram på mitt huvud så att hennes välformade bak vilar helt på mig. Hon glider fram och tillbaks några gånger innan hon låter sin fulla tyngd vila på mig en stund. Hon pressar sina lår mot mitt huvud och fnittrar- hur ska du få luft nu tror du?
Jag lirkar försiktigt loss mina armar och för mina händer in under kjolen till hennes fasta bak. Den känns otroligt sexig. Hon lyfter sig så att jag får luft samtidigt som hon säger: så du gillar min bak pojken? Hon putar lite bakåt och sätter sig så att musen hamnar över min mun igen. Jag slickar lite försiktigt på hennes blöta trosor och hon stelnar till för ett ögonblick. Jag låter min tunga slicka lite hårdare och hör hur hon andas in snabbt.
Jag tror minsann du har lärt dig vem som bestämmer här fnittrar hon samtidigt som hon lyfter upp kjolen och tittar mig i ögonen. Hon har så stora fina ögon och ett fantastiskt leende.
Ok, säger hon, ligg still! Hon ställer sig upp och drar av sig kjolen och trosorna. Det är ganska mörk men jag ser för första gången en tjejs mus på riktigt. Det pirrar i hela kroppen på mig när hon långsamt böjer sig ned igen. Hon är helrakad förutom lite hår ovanför musen. -Få se vad du kan göra med den där tungan säger hon och svävar några centimeter över mitt ansikte med sin rumpa. Jag sträcker ut tungan och slickar utmed hennes yttre blygdläppar och skåra. Hon flämtar till och sjunker ned nån centimeter så att jag kommer åt bättre. Min tunga glider in mellan hennes blygdläppar. Hon är mjuk, blöt och smakar så gott. Jag låter min tunga utforska henne överallt och glider utmed hennes skåra. Jag hör hur hon andas tungt samtidigt som hon långsamt pressar sig mot mig allt hårdare.
Hon tar tag i mitt hår igen och trycker sig hårt mot mig så att min tunga glider in i hennes blöta hål. Min ena hand smeker hennes nakna rumpa samtidigt som min andra hand tar tag i min stenhårda kuk. Hon stönar och pressar sig mot mig med hela sin tyngd, för ihop benen och kommer på mig.

Wow, säger hon och kliver av mig, du är fantastisk på att slicka. Vad har du här nere då säger hon och lägger sin hand på min. Jag släpper försiktigt taget om min kuk och låter henne känna på den genom mjukisbyxorna. Jag vill se den säger hon och drar ner mina byxor. Kuken står rakt upp och putar fram under kalsongerna. Hon smeker den genom kalsongerna och jag känner mig helt varm i kroppen. Hon drar ner kalsongerna och tittar på mig. Vad fin den är, kanske inte den största jag sett, säger hon sen och fnittrar. Hon smeker den och runkar lite åt mig. Är det skönt frågar hon mig, jag nickar till svar eftersom jag inte får fram ett ord.
Ok, säger hon vi gör såhär. Jag runkar dig samtidigt som du slickar mig igen.
Hon sätter sig grensle över mitt bröst med ryggen mot mitt ansikte. Kyss min bak, säger hon och jag skyndar mig att kyssa hennes sexiga rumpa. Hon kommer långsamt bakåt så att hennes skinkor trycker sig mot min mun. Jag kysser dem och känner hennes sexiga lukt från rumpan. Hon fortsätter pressa bakåt och tills hennes tajta röv begraver mitt ansikte igen. Min näsa hamnar under hennes anus och min mun under hennes mus. hon låter rumpan glida fram och tillbaks några gånger innan hon trycker sitt blöta sköte mig igen. Hon fnittrar och säger, känns det bra? Jag vibrerar fram ett ja under hennes tajta röv.

En liten stund funderar jag på om hon glömt av min kuk, men sen känner jag hennes hand på den. Hon runkar den långsam samtidigt som hon försiktigt rider mitt ansikte. Det känns så enormt erotiskt och jag får kämpa för att inte komma på en gång. Hennes tajta rumpa och sexiga lår har ett fast grepp om mig och jag flämtar för att få luft. Jag märker att hon njuter och känner hur hon trycker sig allt hårdare mot min tunga.
Helt plötsligt stannar hon upp och kliver av mitt ansikte. Hon vänder sig om, tittar lite lurigt på mig och ställer sig grensle över min mage. Har du haft en tjej förut säger hon. Jag skakar på huvudet och hon ler mysigt åt mig. Hon sätter sig på knä över min kuk och för den utmed hennes mus. Shit tänker jag, menar hon allvar! Hon är så vacker i sitt hår, fina leende och sexiga kropp.

Försiktigt positionerar hon mitt ollon mellan hennes blygdläppar och sjunker ner så att huvudet tränger in en liten bit. Hon ler mot mig och drar av sig sitt linne. Hon sjunker långsamt ned tills min kuk är halvt inne i henne. Sen juckar hon långsamt några gånger innan hon sjunker ned helt. Jag kippar efter andan. Är det skönt säger hon? Aa är allt jag får ur mig och hon ler mot mig. Jag tittar på hennes bh, hon märker det och tar av den. Hennes bröst är ganska små men väldigt fina. Hon tar på sina bröstvårtor samtidigt som hon långsamt börjar att rida mig. Hon är så sexig där hon grenslar mig, hennes fylliga rumpa och snygga lår känns helt perfekta tillsammans.
Hon stannar upp, böjer sig lite framåt, tar tag i min ena hand och för den till sitt bröst. Smek min bröstvårta, säger hon och jag lyder villigt. Hon böjer sig sen fram och kysser mig. Hennes tunga glider in i min mun och möter min. Det känns som att jag är i himlen idag tänker jag. Försent inser jag att jag inte längre kan hålla mig, hon märker det och ökar tempot lite samtidigt som jag kommer, sprut efter sprut i hennes fitta.

När jag lugnat ner mig lite så säger hon: -jag hade inte sagt åt dig att du fick komma än. Har du glömt vem det är som bestämmer här, säger hon och ler lite underfundigt. Förlåt, hasplar jag ur mig. Här sitter min drömtjej med min kuk i sig, tjejen jag precis har fått ligga med och spruta full. Det känns ofattbart härligt och jag försöker komma på hur jag ska göra för att komma ur den här knipan. Jag vet hur vi gör, säger hon, du får slicka mig igen, säger hon och ler brett. Innan jag hinner säga nåt så böjer hon sig framåt och glider med sin kropp utmed mig tills hennes sexiga rumpa befinner sig några centimeter över mitt ansikte. Hon ser riktigt blöt ut och jag känner hennes doft blandat med en lite fränare doft från min sperma.

Hon sänker sig långsamt mot mig och jag sträcker ut min tunga mot hennes klitoris. Min tunga glider utmed hennes springa fram och tillbaks några gånger. Hon tar tag i mitt huvud och vinklar sin rumpa så att min tunga hamnar vid hennes blöta hål. Hon fångar mina ögon och säger: slicka mig. Jag smakar försiktigt på våra gemensamma safter och ser hur hon sluter sina ögon samtidigt som hon långsamt pressar sig mot mig. Min tunga glider in i hennes blöta hål och min sperma blandat med hennes safter rinner utmed min tunga. Tvärtemot vad jag trott så känns det väldigt sexigt och smakar helt ok. Å det här är så sexigt, säger hon och trycker sig hårdare mot mig. Min kuk vaknar till liv och blir snabbt hård. Jag inser hur sexig situationen är och älskar att hon begraver mig under sin fina rumpa trots att jag nyss har fyllt henne med min säd. Det hela känns lite dirty på nåt sätt och gör mig så kåt. Det känns som att jag kan göra vadsomhelst för att få henne att njuta såhär.

Hon rider min tunga långsamt och pressar sig då och då hårt mot mig. -Slicka mig, säger hon med en röst fylld av lust. Jag tar tag i hennes rumpa och trycker den mot mig samtidigt som jag försöker att nå så långt in med min tunga som jag kan. Hon stönar högt, tar tag i mitt hår och trycker sig hårt mot min tunga samtidigt som hon kommer i en vild orgasm.

Efter det att vi tvättat av oss lite så lägger vi oss bredvid varandra i soffan och småpratar. Plötsligt kommer strömmen tillbaks och vi ler båda två. Hoppas det blir strömavbrott nån mer gång säger jag. Hon ler brett och säger, ja, annars kan vi ordna ett.

1 votes