Fredag och måndag.

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Har aldrig skrivit noveller förut, så härkommer min första. Tar gärna emot konstruktiv kritik.

En del av berättelsen är mer sant än andradelar.

På fredagen:

Jag jobbar inom vården och lite då och dåfår vi in praktikanter som ska vara hos oss som en del i sin utbildning. Jaghar försökt undvika dessa frågvisa människor som frågar om saker som är såsjälvklara att jag börjar fundera om dom egentligen ska jobba inom vården. Mentill slut blev det min tur, eller man kan säga att min chef beordrade mig attta hand om en praktikant.

Jag fick en lapp där det stod lite om densom skulle komma och praktisera. En kvinna som visade sig vara tio år äldre änmig. Jaja jag får göra det bästa av situationen. Min chef kom in ipersonalrummet och gav mig ett telefonnummer till kvinnan och bad mig ringa ochplanera lite hur första dagen skulle se ut. Där och då började jag ana oråd. Såhade ingen annan behöva göra.

Chefen gick iväg och jag sprang efter, - vafan är det här? Sa jag i en allt för hög ton. Chefen tittade på mig och visadein mig på sitt kontor. ? Praktikanten du ska ha hand om är gift med en högtuppsatt chef inom landstinget, så nu får du visa vad du går för. Sa hon med etthånflin.

Då ska jag fan visa att jag kan det här.Här ska slickas så alla blir nöjda. Tänkte jag och började småskratta för migsjälv.

Jag ringde numret jag fått och presenterademig för kvinnan som svarade. ? skulle vi kunna träffas nere på stan och ta enfika så kan vi planera praktiken då. Jag ska nämligen ut och shoppa med ett parväninnor och efter det runt klockan tre skulle vi kunna träffas på kondis därbredvid ICA. Jag betalar, hej då. Klick lät det när luren lades på. Och härsatt jag med öppen mun och funderade på vad som hänt. Jag ska tydligen ut ochfika med min praktikant? Som tydligen är väldigt van att få som hon vill.

Klockan tre stod jag utanför kondis ochväntade. ? Hallå! Jag vände mig om och där står en vacker kvinna i päls och lermot mig. ? Hej. Säger jag och sträcker fram handen. Hon tar emot den och lerännu mer. Ska vi gå in? Frågar hon och jag tar tag i dörren och öppnar. ?Varsågod. Säger jag lite för överdrivet för att det inte skulle märkas. ? Åhh enriktig gentleman, så charmerande. Svarar hon precis lika överdrivet som jaggjort.

Planeringen av praktiken, vilka tider somhon skulle gå med mig och allt annat gick rätt fort. Hon betalade och när viskulle gå så gav hon mig en kram. Sedan skildes våra vägar, hon gick iväg ochjag blev stående kvar och funderade lite på vad som just hade hänt.

Måndag morgon:

Vi träffades vid ingången till avdelningendär jag jobbar, klockan var runt halv tio. ? Hej! Åter igen ger hon mig en varmoch rätt mysig kram. ? Nu först ska vi se till så du får lite arbetskläder.Alla som befunnit sig på en avdelning på ett sjukhus vet vilken sorts kläderjag menar. Landstingets vita pyjamas, ett klädesplagg som inte får någon attframhävas på rätt sätt. ? Hur lång är du och hur mycket väger du? Frågar jaginnan hjärnan hunnit kopplas på. ? Hahahaha hon skrattar åt min fråga. ? Gissa,säger hon och svänger runt ett varv. ? Det går ju inte när du har pälsen pådig. Svarar jag medan jag står där och skäms över min fråga. Hur fan dum fårman vara, vräka ur mig något sånt det första jag gör. IDIOT! Tänker jag. Hontar av sig pälsen och under har hon tröja och ett par tights. ? sådär nu skadet väl inte vara så svårt att gissa hur mycket jag väger. Säger hon och lerdet där sjukt vackra leendet igen. Jag tog tjuren vid hornen och sa, - jag trordu är en och sextiofem lång och väger runt sextio kilo. Jag visste att vikteninte riktigt stämde men vem fan törs säga något sådant? ? Hahahahaha åter igendet där skrattet och det smittade av sig så här stod vi och skrattade och jagförsökte få henne att berätta hur mycket hon väger. ? nej inte sextio kilo, mendu ska ha tack för att du var så snäll. Gissa en gång till. Attans nu kommerjag inte undan. ? ok sjuttio kilo, kan det stämma? ? nej. Sa hon. ? mer motåtti närmare åttiofem. Något jag absolut inte kunnat gissa mig till. ? men detser inte ut att stämma, du är ju jätte fin. Drar jag iväg, åter igen utan attanvända skallen. ? jaha så man kan inte vara fin om man väger lite mer? Fuckhur ska jag komma ur det här? ? jo klart man kan men det jag menade var att duinte ser ut att väga så mycket. NEJ nu är det jag som håller käften underresten av dagen.

Hon fick sina kläder, vi gick in iomklädningsrummet och jag visade henne det skåp som hon kunde använda undertiden hon var här. ? ja men då går jag ut så får du byta om ifred. Det är ettunisexomklädningsrum. Alla byter om i samma. ? men det behövs inte, byt om duockså så kommer vi igång lite snabbare, säger hon och börjar byta om. Mitt skåpvar beläget mitt emot hennes. Så jag öppnar, tar av mig kläderna och börjarbyta om. ? jävlar, jag har inga extra trosor med mig. Säger hon och jag vändermig om i någon form av ren reflex. Där står hon i BH och har inga trosor på sigframåtböjd och gräver i sin väska som ligger öppen på golvet. Jag ser allt, hennes vackra rumpa som spännsisär och nedanför den ett par helt underbart vackra blygdläppar som särar sigför mig. Jag märker att kuken växer i mina kalsonger. Med något slags väsande, troraldrig jag varit så torr i munnen, får jag fram. ? du kanske kan gå utan när dugår hem? ? ja det var en bra idé, eller så går jag utan nu. Jag tror jag skulledö. Ska hon gå utan trosor på praktiken? ? Ja man gör ju det man tycker kännsbäst. Försöker jag. Hon drar på sig byxor och kränger blusen eller vad detheter över sina stora bröst. Medan jag bara står och stirrar på henne.

Den halvstyva kuken som fortfarandeförsöker jobba sig upp med synen som nyss utspelade sig framför mig. Är detförsta hon ser när hon vänder sig om. ? ska inte du byta om? Frågar hon med ettleende och jag får fart och kastar på mig kläderna. Sedan går dagen och vitrivs väldigt bra ihop. Hon jobbar på som om hon var en av oss som jobbar här.Vi plockar ur sängar, vi spritar av, vi bäddar nytt och serverar mat.

Jag är tvungen att stanna kvar lite ochgöra klart lite pappersarbete, hon ger mig en kram där jag sitter och jagkänner hennes stora bröst smeker min nacke. ? tack för idag, vi ses i morgon. Sägerhon när hon släpper mig för att gå och byta om. Då slår det mig att jag knappttänkt på hennes nakenhet under hela dagen. Rätt skönt för det hade varitohållbart att gå omkring och tänka på det. Klar med skrivandet tar jag ochpromenerar hem. Funderar på hur hon och hennes man ?chefen? har det i sängen.Jag har bara sett honom på bild, han är äldre och ser inte ut att kunnaprestera i sängen. Jaja fantasier kan vara roliga att gå och roa sig med.

Hemma möts jag av min fru som med en kyssoch en hand i mitt skrev berättar att barnen kommer sova hon mormor och morfari natt. Hon tar tag i jackans dragkedja och tar av mig jacka och fortsättertill jag står helt naken, fortfarande i hallen. Själv är hon helt påklädd. ?Kom, säger hon och tar tag i min arm. Jag är inte helt van vid hennes beteendeoch känner mig inte helt bekväm med att vara helt naken medan hon är påklädd. Hondrar in mig i sovrummet och säger ? kommer du ihåg att jag sagt att jag skullevilja dominera dig när vi har sex? ? ja det kommer jag ihåg, säger jag. Och isamma stund dyker tankarna på praktikantens bakdel upp i huvudet och kukenbörjar resa på sig. Detta ser naturligtvis min fru som tolkar den begynnanderesningen som om jag går igång på hennes idé. Hon puttar omkull mig i sängenoch innan jag vet ordet av har hon bundit fast mig i sängstolparna. Både tillhänder och fötter. Så här ligger jag som ett stort X och kan inget annat. - Därkan du ligga en stund, säger hon och går ut ur sovrummet. Va fan nu då tänkerjag. Undrar vad hon tänker göra? Hinner jag tänka innan hon kliver in i rummetmed en lång fågelfjäder i ena handen och en ridpiska i den andra handen. ? vad tänkerdu göra med dom där? Frågar jag med en hel del oro i rösten. ? hädanefter skadu bara vara tyst och bara prata när du blir tillsagd. Har du förstått? ? ja jomen? - inga men, säger hon och snärtar till med piskan över låret. ? aj va fan!Pang, en till snärt ? jag sa att du är tyst och pratar bara när jag tillåterdet, här och nu är det jag som bestämmer. Om det gör för ont så säger du bararöd. Säger du det så sluter jag, det är vårt kodord för att berätta att du inteklarar mer. Om du förstått, nickar du. Jag nickade och hon fortsatte.Fortfarande påklädd, men hon hade tagit på sig ett par skor med hög klack somjag aldrig sett tidigare. Jag hade i och för sig aldrig sett piskan ellerfjädern heller.

Långsamt tar hon av sig blusen och visarsina små fasta härliga bröst. Kuken fylls med blod. Undrar hon praktikantensbröst ser ut? Pang piskan viner över min överkropp. Jag rycks ur minafantasier. Ser att kuken är fullt fylld och redo att användas. Då ta frun avsig skorna och kliver upp i sängen, långsamt låter hon piskan glida över minkropp. Från fötterna, över benen, när piskan närmar sig kuken rycker det till ikroppen. Ska hon slå där? Men hon ritar cirklar med piskan runt kuken ochpungen. Försiktigt, smeksamt sedan fortsätter hon vidare över magen ochbröstkorgen. Hon tar et par steg framåt med en fot på vardera sidan om min kropp.Hon vänder sig om jag ser rakt upp i hennes härliga. Sedan sänker hon sig neröver mitt ansikte och sätter sig ner helt och hållet. Hon gnuggar sig hårt motmitt ansikte. Efter ett tag känns det som om jag inte får luft. Då lättar honlite på trycket och jag kan ta ett par andetag. Undrar om hon gjort någotsådant här förut? Nu med ett lättare tryck fortsätter hon att gnugga sig motmitt ansikte. ? sträck ut tungan, skriker hon. Och jag sträcker ut den så långtsom möjligt. Hon är så våt att det rinner ur henne. Ansiktet och stora delar avöverkroppen är vått av hennes safter. Fan så kåt jag är. Efter ett tag skakarhon till och stönar ut sin orgasm, kliver av mig och ställer sig på sidan avsängen och betraktar mig under en lång stund. Kuken vippar i takt med minahjärtslag och känns hårdare än vad den varit på väldigt länge. DÅ tar hon framfjädern och smeker runt kuken men aldrig på. Det börjar bli jobbigt, och jagkänner att det börjar värka i pungen. ? en utlösning skulle vara på sin plats,säger jag. ? Du får inte prata utan att jag ger dig min tillåtelse till det. Jaghar sagt det fler än en gång, är du trög eller? Nu ska vi göra såhär, jagsläpper på repen och du lägger dig på mage. Nicka om du har förstått! Jag nickaroch fattar egentligen ingenting av det som händer. Hon släpper på repen och jagvänder mig om. Nu ligger jag som ett stort omvänt X. ? Titta ner i madrassen. Jagvrider ner huvudet och ser bara madrass. PANG ett piskrapp som får mig attskrika hög ? va fan gör du är du inte klok! Pang ett till följt av flera. Jävlarvad det smärtar. ? RÖD! Skriker jag och hon slutar omedelbart. Hon sätter sigpå sängkanten och börjar lossa repen. ? hur känns det? Frågar hon. ? ja va fan tror du det gör ont, både påryggen och i pungen som inte fått komma än. Säger jag med lite besvikelse irösten. ? gå och duscha med dig nu. Säger hon och ler.

Ligger och ska sova, det svider något såförbannat. Hade hon inte kunna berätta lite om vad hon tänkte göra. Det härkommer inte gå, jag kommer inte kunna sova över huvud taget i natt med det härsvidandet. Frun ligger och sover med ett leende på sina läppar. Jag förståringenting, ska det här fortsätta nu? Jag börjar tänka på praktikanten, långsamtreser sig kuken igen. Ja igen jag har ju inte fått komma idag. Så det blir vältill att ta saken i egna händer i morgon. Går upp, dricker ett glas vatten. Ståroch ser ut i natten genom fönstret i köket, tittar ner på mig själv och ser attkuken pekar. Oj då din stackare, här står du alldeles hård och fin och ingensom vill ta tag i ditt problem. Jag fnissar lite åt mitt tillstånd. Nej jagförsöker lägga mig, jag måste ju sova lite innan jag ska tillbaks till arbetet.

No votes. Be first!