Fortsättning...

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Funderade länge och väl på vad Eva, kvinnan jag mötte vid badet, egentligen hade sagt.

Hon hade låtit helt säker på att hennes sambo Markus ville träffa mej. Hur kunde hon veta det? Skulle jag verkligen åka dit?

Efter mycket vånda bestämde jag mej till sist att åka. Jag var helt enkelt väldigt nyfiken vad Eva egentligen hade tänkt sej.

Det var fortfarande lika varmt. Det fick bli ett par snygga shorts och en t-shirt. Skulle jag ta med något? Det fick bli en flaska Prosecco som jag hade i kylen. Eva hade även önskat att jag skulle ta med mig en flaska massageolja och det var nog det som kanske gjorde mej mest nyfiken.

Jag ringde på dörren. Eva öppnade. Hon var lika ledigt klädd som mej, ett tunt linne och en väldigt kort tajt kjol. Hon gav mig en kram vilket kanske förvånade mej lite. Vad skulle sambon tänka om det? Undrar vad hon sagt till honom? Det var ju inte direkt så att vi känt varandra länge. Jag gav henne vinet och oljan. Hon nickade gillande.

- Gott, jag fixar ett par glas. Kom så får du träffa Markus. Han sitter på balkongen.

Markus och jag skakade hand. Han var betydligt mindre än mej. Han såg lika fit ut som Eva men verkade möjligen yngre.

Eva kom med glas och hällde upp vinet.

- Skål då för vår nya bekantskap. Hoppas det fortsätter lika bra som det börjat sa hon och blinkade lite mot mej.

- Jag har berättat för Markus vilken bra massör du är Erik. Han skulle behöva få lite hjälp med sin stela rygg. Eller hur Markus?

- Ja den är lite låst. Skulle egentligen ha följt med och solat idag men kom knappt ur sängen i morse.

- Kan väl göra ett försök, sa jag. Visserligen är jag ingen expert men jag kan ta det lite försiktigt. Hade ni tänkt er nu på en gång?

- Om du vill, sa Eva. Jag kom på att det stod en massagebänk i bostadsrättsföreningens lokal, så vi släpade upp den hit. Den står i vardagsrummet.

Vi gick in och mycket riktigt så stod det en bänk mitt i vardagsrummet. De verkade ha flyttat undan möbler så det kändes väl lite som om de räknat med eller i alla fall hoppats att det skulle bli av.

- Ja det är väl lika bra att vi kör igång. Det brukar inte vara så bra att dricka allt för mycket alkohol innan. Du kanske ska ta en riktigt varm dusch innan. Det brukar vara en bra start på stela ryggar, sa jag.

Markus gick iväg och jag hörde honom duscha.

- Tack vad snällt sa Eva och gav mej en lätt puss på kinden. Jag vet att Markus kommer att gilla detta som sagt och jag hoppas att även du kanske får ut något av detta.

Jag funderade lite på vad hon menade med det men då kom Markus tillbaka med en handduk svept runt höften.

- Lägg dej på mage så börjar jag nerifrån och upp. Ibland sitter själva problemet inte bara i ryggen. Jag tar det lite försiktigt så får du säga till om det inte känns bra.

Han lade sej ner fortfarande med handduken svept kring sej.

Jag började bearbeta från vaderna och uppåt. Han var fortfarande varm efter duschen. När jag kom upp mot ändan så var handduken naturligtvis i vägen.

- Är det Ok att ta bort handduken? Det blir svårt att komma åt ändan och ryggslutet om den är kvar.

Markus krånglade av sej handduken och gav den till Eva som just kom in i rummet.

- Går det bra så långt? Gör det något om jag tittar? Kanske kan jag lära mej något.

Både jag och Markus sa Ok.

Uppenbarligen så solade även han naken åtminstone ibland. Lite ljusare var det nog på en del men inte mycket.

Jag fortsatte uppåt och det kändes faktiskt som jag lyckades lösa upp viss stelhet i ryggen. Han stönade till någon gång men annars började han kännas avslappnad.

Efter att ha avslutat med axlar och nacke så bad jag honom vända sig.

- Behövs det frågade han. Jag tycker det känns väldigt mycket bättre redan.

- Du behöver inte om du inte vill, sa jag.

- Det är klart du ska fortsätta Markus, sa Eva.

- OK då sa Markus och vände sej försiktigt.

Jag hajade till lite när han låg där. Hans kuk var oproportionerligt stor i förhållande till resten av kroppen.

Jag fortsatte i alla fall på samma sätt med framsidan som med baksidan. När jag kom upp mot ljumskarna så tyckte jag att kuken svällt något. Markus blundade och det var svårt att veta om han skämdes eller njöt.

Jag masserade därefter istället uppifrån bröstet och ner mot magen. När jag kom ner igen mot höfterna och magen så var det helt tydligt att kuken var på väg att resa sej. Jag tittade mot Eva. Hon satt med uppdragna ben och smekte sin härliga fitta samtidigt som hon storögt tittade på den svällande kuken.

Jag började förstå lite vad det hela gick ut på så det var ju bara att spela med. Att se Eva sitta där och smeka sej själv samtidigt som det låg en helt klart upphetsad kille framför mej lämnade inte mej själv helt oberörd heller.

Jag ställde mej på sidan och masserade magen och höfterna med ena handen medan jag lät den andra glida längre och längre upp mot ljumsken. Nu stod kuken i full prakt. Markus blundade dock fortfarande men nu var det inte längre någon tvekan att han njöt i fulla drag. Till sist var jag så nära att jag då och då nuddade kuken. Den gungade till och Markus suckade lätt ibland. Jag sneglade mot Eva. Hon var helt naken och såg väldigt upphetsad ut.

Nu tog jag oljeflaskan och hällde ut en rejäl skvätt över ollonet som var blankt av försats. Jag började omsorgsfullt smörja in hela kuken och pungen.

Markus hade helt klart svårt att ligga still. Han stönade rejält då och då.

Plötsligt kände jag två armar runt min kropp och två händer som gled ner mot min kuk. Eva tog av mej shortsen och började smeka mej. Det var nu tre väldigt kåta personer i rummet alla bara inställda på en sak.

Utan att tänka på det så hade jag börjat runka Markus hårdare och hårdare när jag själv blev avrunkad. Markus vred sej under min behandling och andades häftigt. När han började dra upp ena knät mot magen insåg jag att han snart skulle komma. Ett utdraget stön och en rejäl spermakaskad som landade på hans kind. Därefter en 2-3-4 till. Det kändes som luften gick ur honom totalt.

- Kom här sa Eva och ställde sej på knä i soffan. Jag måste ha din kuk. Jag har längtat hela dagen.

Man kan inte direkt säga att jag tvekade. Jag var stenhård och Eva plaskvåt så den gled in lätt. Jag kunde inte hålla mig från att ta henne ordentligt hårt.

- Ja, precis så. Sluta inte sa hon.

Jag var förvånad att jag klarade mej mer än ett par sekunder.

Eva smekte sej själv över clitoris samtidigt som jag stötte hårt så hon mer eller mindre stod med ansiktet nerborrat i soffan.

Vi kom nästan precis samtidigt. När jag kände fittan dra ihop sej så var det kört. Jag tryckte in kuken så djupt jag kunde och kände den pulsera härligt.

När vi hämtat oss någorlunda så sa Eva:

- Jag sa ju att vi skulle få något ut av det hela allihopa. Någon som protesterar mot det?

1 votes