Fortsatt modelljobbande

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Mitt plötsliga inhopp i modellandet var ganska länge en bra inkomstkälla. Som nog tanken huvudsakligen hade varit från början så var det mest seriösa jobb liknande mitt första där man stod modell för några som gick tecknings- eller målningskurser eller dylikt. Även en del jobb hos seriösa konstnärer förekom dock, vissa av dessa även lukrativa och givande på andra plan än rent ekonomiskt. Totalt sett en ganska jämn och hyfsad inkomst för ett extrajobb som hjälpte mycket när jag var nyinflyttad men framförallt när jag kom igång med mina högskolestudier.
Lite mer sporadiskt var det dock med lite mer ekivoka jobb (även om en del av konstnärsjobben nog borde räknas dit) men det hände då och då. Detta är en sådan berättelse.

Möjligen ett eller två år efter mitt första jobb med Monica ringde hon en torsdagskväll.
- Hej, Monica här. Hur står det till?
- Jotack bara bra. Hur är det själv?
- Det var alldeles för länge sedan jag träffade dig, men annars är det väl bra. Mycket jobb. Hur går plugget?
- Helt Ok även om det är mycket även där. Bra om ni har mycket jobb.
- Visst absolut det var därför jag ringde faktiskt.
- Så det var inte för att träffa mig?
- Det vet du hur det ligger till med det. Skulle gärna vara hos dig nu.
- Du är så välkommen.
- Men från det ena till det andra. Jobb var det. Har en förfrågan av lite mer udda slag faktiskt. Riktigt bra betalt dock.
- Låt höra.
- En tjej som för närvarande befinner sig i Stockholm ska spela in en kortare film i pr-syfte. Rent jobbsökarintresse som det verkar. Lite förvånad faktiskt då hon är eller i alla fall ha varit en rätt framgångsrik escort både i Sverige och utomlands. Jag har fotat henne en del kring det samt även filmat henne ensam någon enstaka gång. Men som sagt nu gäller det film och jag vet inte hur jag ska säga det men av det lite mer spännande slaget.
- Låter intressant så långt.
- Det största problemet är att det är redan nu på söndag väldigt dåligt med tid till förberedelser och dessutom kort om tid för själva filminspelningen. Även att kraven är väldigt omfattande och specifika ställer till det lite. Dels så ska filmen spelas in på en av de lite mer fancy sexklubbarna i stan. Jag visste inte ens att den fanns. Vi har tillgång till lokalen två max tre timmar. Eva som tjejen heter kan vara där max två timmar och filmen är tänkt att vara typ en halvtimme absolut minst 20 minuter. Nästan omöjliga tidsramar faktiskt. Väldigt begränsade möjligheter till omtagningar till exempel.
- Jag är väl kanske inte helt hemma på det området men det lär ju inte bli några längre fikapauser.
- Nej och inte till återhämtning heller om något skulle gå snett i någon nyckelscen om du förstår vad jag menar.
- Misstänker det.
- Så då kommer vi osökt in på några grundkrav. Det kommer att vara Eva plus två killar. Den ena ansvarar de för och en är upp till mig att fixa. Även de har insett vad som händer om något går snett så det är för att tala klartext i princip ett måste att man snabbt kan bli beredd igen och gärna leverera avslut minst 2-3 gånger under inspelningen men det vet ju jag att det inte brukar vara något problem med för din del. Det andra är ju att du ska acceptera och vara bekväm med att vara tre.
- Det första ska väl inte vara något problem och inte det andra heller förresten.
- De har sett lite blandat material med dig så de har inga problem med dig vilket ju är positivt.
- Ok, vad mer?
- I korta drag så går det ut på att du och den andra killen sitter på strippklubb. Eva dansar och förför er och sen ska hela registret vara med. Hela registret från allt det man nu möjligen får kalla normalt typ det du varit med om tidigare, men även deepthroat, analt och två killar samtidigt i samma ända
- Inget våld eller rent snusk hoppas jag för då backar jag ur.
- Nej inget sånt.
- Det andra du räknade upp är ju inget jag är van vid direkt men lär väl knappast vara direkt obehagligt för mig.
- Det låter inte som du är helt negativ. Du kommer garanterat inte att bli missnöjd med betalningen i alla fall. Vågar inte fråga var den kommer ifrån. Tyvärr har du inte så lång betänketid. Jag fick reda på det här i förrgår. Alldeles nyss föll alla bitar på plats med lokaler och utrustning. Senast imorgon eftermiddag måste alla lämna definitivt besked. Om du fortfarande är intresserad så vill jag gärna ha ett preliminärt besked redan nu dessvärre.
- Låter kanske lite över min nivå men för din skull kanske om du tror jag fixar det.
- Jag är helt övertygad om att du fixar det bättre än de flesta. Kom ner imorgon förmiddag så kan jag gå igenom det hela mer noggrant.
- Visst. Vid tiotiden?
- Toppen, tack!

Hade haft underliga drömmar hela natten om filmsessionen men med tanke på hur mitt tillstånd var när jag vaknade så måste fantasierna ha gått i rätt riktning. Två timmar senare träffade jag Monica.
- Hej Peter, hoppas du har goda nyheter.
- Jag har inte ändrat mej än så länge i alla fall. Har du några nyheter? Inga dåliga hoppas jag.
- Nej faktiskt antagligen bra sådana. Det kan bli lite lugnare för er killar. Stripdelen blir längre och filmen som helhet något kortare. De vill även fokusera lite mer på dig än den andra killen eller kanske snarare i det här fallet vad du är utrustad med. Hur känns det?
- Vet inte, men inget som stoppar mig i alla fall.
- Bra, då kör vi på det. Jag har plockat fram ett par snygga svarta kostymer därinne i studion. Prova vilken som passar bäst och en vit skjorta också så tar jag med dem till klubben. Snygga kallingar vet jag ju att du har. Ta ett par snygga. svarta. Skor har du ju också. Slips är bara i vägen.
- OK
- Ta det lugnt nu i helgen och fundera inte alltför mycket på det här.
- Tror du har det värre än jag. Ha det bra, vi ses på söndag.

Söndagen kom och jag knallade ner till klubben som låg bara ett par kvarter från där jag för tillfället bodde. Hade aldrig kunnat gissa att det låg någon form av sexklubb på en sådan adress. Jag var tillsagd att bara gå fram till dörren, ringa på en kort signal och titta upp mot någon form av övervakningskamera. Det klickade till i dörren och en av Monicas assistenter eller vad man skulle kalla det egentligen väntade innanför dörren, Linda var både modell och någon form av sekreterare. Nu skulle hon tydligen hjälpa till med lite enklare smink också.
- Hej Peter, stor dag idag. Nervös?
- Lite pirrigt är det allt med så mycket folk.
- Tror det går bra även om Monica är lite stirrig just nu.
Lite smink och påklädning sen en noggrannare genomgång tillsammans med filmare och lite annat löst folk. Den andra killen var också där, en tysk möjligen, något äldre än mig men av den stora stjärnan syntes inte ett spår.
- Var är huvudpersonen, frågade jag Linda.
- Hon är här. Har bara sett henne väldigt kort. Förresten, du lär inte bli besviken.

Starttiden för själva huvudakten började närma sig och vi killar blev filmade en och en när vi kom fram till någon form av reception där till min förvåning Linda nu stod. Väldigt lättklädd minst sagt. Hon visade oss in i själva poseringsrummet där vi skulle filma resten och sen var det avklarat.
Själva lokalen var inte speciellt stor. Två mindre rätt lyxiga soffor placerade på motstående sidor om vad man möjligen skulle kunna kalla en scen, med en stång som förväntat i mitten och med plats för högst två personer. Min tanke när jag kom dit var att detta måste vara ett rum avsett för privat posering eller något men jag hade ju ingen aning om hur resten av lokalerna såg ut. De var förbjudet område så när som på omklädningsrummet.
Vi satt nu där i varsin soffa och väntade. Jag visste ju i princip vad som väntade i teorin men egentligen hade jag ju någon aning. Viktigaste reglerna var att om någon gjorde tecken eller sa tydligt stopp, antingen någon av aktörerna eller någon från resten av teamet så var det stopp, annars bara fortsätta vad som än hände. En annan viktig sak var att vi inte aktivt fick röra Eva på något sätt innan vi fick Ok och att vi sannolikt skulle få hjälp med det mesta avklädandet.

Till sist var det verkligen dags. Alla gav Ok och belysning och någon musik startade. Ganska lugn musik tänkte jag för eventuell strip kanske men plötsligt stod hon där i dörröppningen. Åh helvete vilken kvinna tänkte jag direkt. Vi skulle inte visa någon som helst min under hela inledningen utan snarare verka uttråkade. Hur fan ska jag lyckas med det? Om Linda tidigare sett ut som jag kunde föreställa mig att de var klädda och sminkade på en porrklubb så var det här något helt annat. Hon skulle definitivt smälta in bra i de lite lyxigare kvarter vi egentligen befann oss, på vilken överklassfest som helst.
Lite nonchalant klev hon in och tittade lite avmätt på oss båda men jag märkte att när musiken ändrades så ändrades även hennes beteende. Hade jag inte blivit tydligt påmind om att försöka vara helt cool så hade jag bara suttit och gapat. Att inte hela tiden följa henne med blicken var i princip omöjligt. Hennes kläder försvann allt eftersom och helt plötsligt kändes det som, men det var tydligen efter långt mer än tio minuter, satt en av de vackraste och sexigaste kvinnor jag nånsin sett med väl särade ben och smekte sig mellan sina ljusrosa blygdläppar mitt framför mig. Att inte bara av ren reflex resa mig och ta ett steg fram var svårt att hejda.
Men helt plötsligt var hon borta igen och satt istället grensle över den andra killens ben. Jag såg att hans kavaj försvann och även hans skjorta. Sen var det svårt att se men efter en evighet som det kändes var det min tur igen.
Hon stod först mitt framför mig och smekte sig själv från brösten ner mot underlivet men satte sig sedan ner grensle över mina ben. Först över knäna men gled sedan fram emot mig. På något sätt åkte även min kavaj och lika fort även min skjorta. Hon satt nu grensle rakt över kuken och låtsades rida. Jag kände hennes bröst mot mig när hon böjde sig framåt, men jag fick fortfarande inte röra henne. Jag höll på att bli heltokig. Vem fan kan sitta oberörd så här. Hon kysste mig i pannan och försvann igen.
Skor och strumpor åkte iväg på andra sidan det såg jag men sedan var det svårare att se. Hon stod framåtlutad över honom och jag gissade att det nu var byxornas tur men de blev kvar. Vad gör hon egentligen? Är det inte min tur snart? Det slutade med att hon gick ner på knä och sakta drog av byxorna. När hon reste sig upp och kom mot mig såg jag att även kalsongerna åkt med och kvar satt killen med ett präktigt stånd.
Nu var hon äntligen framme hos mig igen och jag fick själv uppleva det som nyss piggnat upp min kompanjon så. Jag förstod honom fullständigt ganska snart. Hon såg mig djupt i ögonen samtidigt som jag kände mina byxor knäppas upp och kalsongerna lyftas upp och neråt. En mjuk hand greppade min redan ordentligt hårda kuk och runkade den lätt innan hon böjde sig fram och jag kände hennes varma mun runt kuken och ganska snart förvånansvärt djupt ner över den. Precis innan hon började dra av även mig byxor och kalsonger så böjde hon sig fram och viskade: Jag vill ha din kuk i halsen, lugnt tills jag slappnar av bara".
Dags för nästa steg alltså. Det hade varit osäkert vem som skulle göra vad men när hon lade sig på rygg på scenen med väl särade ben mot den andra killen och med kraftigt bakåtböjd nacke mot mig så var det nu ingen tvekan. Killen tvekade inte en sekund men frångick visst manuset när han inte kunde låta bli att smaka lite på henne innan han resolut körde in kuken i henne.
Lugnt tills jag slappnar av var det. Vilket råd att ge till en galet kåt kille men jag kände ganska snart vad hon menade. Först tog det liksom emot men stegvis var det som det släppte och rätt var det var så var hela kuken försvunnen i hennes mun. Att se kuken avteckna sig längs hennes hals var helt klart en ny upplevelse. Det var sagt att denna scen bara skulle pågå någon minut eller så men eftersom ingen gav något tecken så blev det betydligt längre.
Dags att vända på steken. Eva på knä med ändan mot mig. Äntligen fick jag känna henne på djupet. Kuken gled in lätt i den väl uppknullade fittan men den kramade ändå ljuvligt skönt. Det syntes tydligt på killen framför att han njöt precis lika mycket av att bli avsugen. Det kändes som scenen tog slut alldeles för fort.
Nästa omgång med mig sittande i soffan med Eva grensle över mig med framsidan mot mig. Äntligen med hennes välformade bröst inom räckhåll alltså. Efter en kort stund även entré för den andra killen men i annat ledigt utrymme. Jag såg honom ställa sig bakom Eva och kände även hans kuk tränga in i henne. Ibland kändes det nästan som våra kukar gneds mot varandra. Ännu en kort scen kändes det.
Omvänt igen. Jag kvar i soffan men Eva vände nu på sig med ryggen mot mig. Jag kände henne greppa kuken. Hon styrde den mot stjärten och gled ner utan att tveka. För första gången stönade hon till högt och allt eftersom, speciellt när den andra killen verkligen började ta henne ordentligt hårt, så lät det på henne som att hon verkligen gillade vad vi gjorde. Vad jag kände var inte svårt att gissa. Hade inte trott att det skulle vara så skönt. Vilket ställe att göra debut i ändan på hann jag tänka innan jag började känna något rätt tydligt. Den andra killen hann dock först och han gav ett tydligt tecken att det var dags.
Snabb omgruppering alltså. Eva på rygg i soffan. Killen med kuken i hennes mun. För min del missionär i valfritt hål. Inga bortkastade satser utan tydliga avslut.
Valde det bakre även nu. Kanske sista gången man får chansen tänkte hag. Var rätt nära att komma när killen la en rejäl sats i ansiktet på Eva. Lugnade mig något för att filmarna skulle hinna med men när Eva slickat av kuken noggrant tryckte jag på ett par djupa drag och drog mig sedan ur. Ännu en ordentlig sats blev resultatet. Lite utanför manus böjde sig Eva fram och sög hårt ut de sista dropparna. Jag rös i hela kroppen.

Till min fullständiga förvåning utbröt en spontan applåd. Det kändes väldigt konstigt. Eva reste sig för att gå. Hon böjde sig fram och viskade i mitt öra.
- Jag var lite tveksam först men jag litade på Monica som tur var. Tack för hjälpen.
Hon gick iväg, sannolikt det sista jag ser av henne tänkte jag samtidigt som Monica kom fram.
- Det var ju nästan helt perfekt. Dessutom var ni samtliga otroligt uthålliga, ni spräckte alla scheman på ett positivt sätt. Det kommer inte vara några problem att klippa ihop precis det de önskar av det här. Är du verkligen säker på att du ska bli ingenjör?
- Tror det är bättre arbetsmarknad för en 60-åring där.
- Haha, det kan du nog ha rätt i. Vi hörs.
- Det hoppas jag.
- Jobbmässigt eller privat.
- Varför inte bägge?

Efter en dusch var det dags att knalla hemåt och smälta det hela. På vägen ut kom Linda springande.
- Stopp Peter, vänta.
- Hej Linda, vadan denna brådska.
- Jag har något åt dig.
- Jaså vad då.
- Har en lapp här från Eva. Vi delade omklädningsrum efteråt. Hon var riktigt trevlig förresten. Här står ett nummer som du kan nå henne på. Hon lade även till ett nummer till hennes eskortförmedling med några namn hon trodde skulle vilja träffa digutanför arbetstid om man säger så om du kanske får lust någon gång. Jag tog mig faktiskt även friheten att ge henne ditt nummer, jag råkar ju ha det. Hoppas du inte misstycker?
- Ojdå det var ju inte direkt väntat. Mycket intressant på en gång. Men det var Ok att lämna mitt nummer.
- Och förresten så råkade jag även bifoga mitt nummer på baksidan av lappen. Om du skulle vara ännu mer uttråkad någon gång.
- Tror nog det är större risk att jag kontaktar dig när jag är i någon annan sinnesstämning än uttråkad. Tyckte du var rätt spännande som porrklubbsvärdinna faktiskt. Kan det vara tänkbart kanske?
- Call me anytime.
- Detsamma.

No votes. Be first!