Första mötet...

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Satt i en hörnsoffa på övervåningen vid dansgolven på Cinderella, Viking Lines kryssare. Av någon anledning hade jag fått för mig att åka helt själv, lyckades även boka en lyxsuite på båten.

En båt som har gjort sig känd över hela Sverige som fylla- och våldtäktsbåten.

Genom åren har otaliga artiklar och reportage speglat hur svineriet på båten det ut och hur illa kvinnor behandlats.

Musiken som spelade var en blandning av svenskifierad amerikansk pop- och rock musik. Jag lyssnade med iver, då jag älskade dessa låtar. Sjöng för allt jag var värd, som tur för alla runt mig spelade de mycket högre än jag kunde sjunga.

Jag värvade sjungandet med några munnar med öl och Smirnoff Ice. Ice var första gången som jag provade, smakade väldigt gott så den blir det fler av.

Såg på håll en ung man, som även han var ensam. Hade ett stort glas med öl i handen, kroppen dansade i takt med musiken, samtidigt som han försökte dricka ölen. Det gick inget vidare kan jag berätta. Han spillde ut en del på den vita slimmade t-shirten över bröstvårtan.

Överkroppen var vältränade, och hårlös, precis så som jag älskar en manskropp. Armarna var väldefinierade och sexiga.

Han kände på sig att det var någon som tittade på honom, och självfallet så hade jag ju börjat le när jag såg hur hans spillde ölen över sig.

Våra blickar möttes en kort stund, kände hur pinsamt jag tyckte det var att han såg när jag fnissade åt honom.

Han låg tillbaka mot mig, och började gå mot mitt håll. Jag blev alldeles stel i kroppen. Vill bara resa mig upp och springa därifrån. Men någonting stoppade mig, förutom den mängd människor som helt blockerade min flyktväg.

Han stod nu bara en meter från mig, doften av hans parfym var slående sexig. Ovilligt, så drog jag ett långt andetag för att insupa så mycket som möjligt av hans doft.

"- Är det ledigt här bredvid dig?", frågade han. Rösten var len som sammet, ögonen var kristallblå och otrolig vackra. Leendet var gudomligt. Bara Gud kunde ha skapat denna varelse.

Jag svarade med stammande röst att det var bara att slå sig ner. Jag presenterade mig som Max, hans namn var Adrian. Mitt favoritnamn, vill så gärna själv hetat det. Hans ansikte hade någon dags skäggstubb, perfekt längd. Inte för strävt och inte för kort. Perfekt.

Nu började coverbandet spela låten blablabla med blublubmu. Det verkade som vi båda älskade den låten, då vi båda kastade oss upp och började dansa och sjunga efter coverbandet.

Våra blickar möttes igen och vi sjöng och dansade med blickarna låsta i varandra. Jag ville inte att låten skulle ta slut, att den skulle fortsätta i all evighet.

Men den tog slut och vi satte oss igen i soffan. Varsin öl i hand, skålade vi. Vi satte oss i varsin ände av hörnsoffan. Men det gillade han inte, utan han hoppade närmare mig och till slut satt han bredvid mig så vi satt höft mot höft. Doften från honom var förtrollande, så nära kunde jag, inte bara känna doften av hans parfym, men även en lätt doft av hans svett. Min kropp gillade dofterna från honom och det visade sig genom att kuken blev hårdare. Byxorna jag hade på mig lämnade inte mycket till fantasin. Så det syntes tydligt att jag var upphetsad och riktningen kuken hade var rakt mot honom där han nu satt.

Jag undrade hur denna kväll skulle sluta, mina tankar var helt oorganiserade, rent kaotiska. Jag var livrädd, kåt som fan, sprallig, nästan lite fjollig.

Byxorna som han hade på dig gjorde det omöjligt att se hur han reagerat på detta. Är han lika upphetsad som jag är?

En till skål med ölglasen, när vi drack ur våra glas så kände jag hur en hand strök längs kuken ovanpå mina byxor. Den stelnade till av kåthet, av smekningen. Han ville mer med mig, det var uppenbart. Jag ville mer med honom också, det var också väldigt uppenbart.

Det kändes otroligt skönt när han strök min kuk, ut och ner längs skaftet. Stannade alltid till vid ollonet och strök lite extra. Så skönt, att jag kände att jag var på väg att spruta. Visade detta med att höja volymen på mina stöningarna. Han uppfattade dessa men fortsatte ändå. Utan att jag märkt det så hade han ställt bort som öl och med andra handen öppnat mina byxor.

Han hade nu min kuk i sina hand istället för utanpå mina byxor. Kändes hur jag närmande mig mer och mer, kastade mitt huvud bakåt av njutning.

Mina fingrar var djupt intryckta i hans rygg, inget som verkade bekymra honom.

Nu kände jag hur första stöten komma, jag kommer snart att spruta rakt upp i luften, kommer få satsen över hela mig.

Han kastade sig mot min kuk och tog hela ända ner till roten. Började rörs huvudet upp och ner, min kuk rörde sig in och ut. Jag exploderade i en otroligt massiv orgasm, jag fyllde hans mun flera gånger om. Men jag kände inget rinna ut, som alla flickvänner gjort. Så skönt, ville inte att det skulle ta slut. Men sista droppen pushade ut ur mig. Sista krampen av orgasmen.

Jag var nu helt lugn och avslappnad igen. Han stoppade tillbaka min kuk i byxor igen och knäppte och satte sig upp. Kuken var visserligen slakare, men inte på något sätt slapp. Han reste sig och gick iväg, men vände sig snabbt om och visade med huvudet att jag minsann ska följa med honom, vilket jag gjorde med iver.

Vi gick till hans hytt på våning 10, min hytt var på våning 5. Hans öppnade ytterdörren och till min förvåning var det en suite.

"-Hoppa in i duschen, jag kommer snart", så han till mig. Jag gjorde som jag var tillsagd att göra. Kläderna åkte av och låg i en hög på golvet.

Någon som vill höra fortsättningen?!?

4 votes