Första gången med min granne.

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Sann historia som utspelade sig när jag var 11år.

Jag umgicks mycket med min granne som vi kan kalla "Johan" när jag yngre. Johan hade en syster (Emma) som är 3 år yngre än mig som ofta var med när jag och Johan umgicks.

Det hela började en kväll när inte Johan var hemma, han var på en hockeyträning vilket jag glömt bort när jag knackade på, Emma mötte mig i dörren, sådär finurlig å söt som hon alltid var frågade hon om inte vi kunde umgås?

Ja visst svarade jag, Emma klädde på sig och vi gick ut och bestämde oss för att bygga en snökojja vilket vi gjorde.

Snökojan vart lagom trång för två personer, vi låg där och svamlade på när Emma plötsligt frågade om jag hade kysst någon tjej. Njaa det hade jag ju inte, hon böjde sig fram och kysste mig, vi låg och kysstes och Emma tyckte att vi skulle gå in till mig vilket vi gjorde.

Väl inne så insåg jag att ingen annan var hemma så låste ytterdörren bakom oss sen gick vi till mitt rum.

Lade oss i sängen och hånglade, Emma frågade om hon fick känna på min kuk som nu var stenhård innanför byxorna, ja det får du om jag får känna på dig svarade jag.

Vi tog av oss byxorna och underkläder och lade oss igen och Emma tog genast min kuk i sin hand och jag visade hur hon skulle göra, hon började runka min kuk... Å herre jävlar så skönt det var.

Min hand smet in innanför hennes trosor, sakta förde jag in ett finger mellan de våta läpparna och kände mig för, hon låg och gnydde och höll stenhårt i min kuk när jag smekte hennes våta klitta runt runt och vidare ner mellan läpparna.

Emma tyckte att vi skulle testa ha sex, så förbjudet men nyfikna på att testa lade Emma sig på rygg och jag kröp över henne, vi kysstes och sakta letade sig min kuk innanför hennes våta läppar, försiktigt gled jag längre och längre in tills jag var inne med hela kuken och vilken magisk skön känsla, sakta förde jag kuken in och ut... In och ut, vi njöt båda två och kysstes.

Vi höll på ett tag tills jag var nära att komma då drog jag mig ur Emma och hon runkade min kuk tills jag sprutade ner hela hennes mage.

Jag hämtade papper och torkade upp, vi fick på oss kläderna och kysstes igen och kom överens om att inte berätta till någon och detta var startskottet på vårat smygliggande.

1 votes