Första gången jag fick suga

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag hade sedan tidig ålder fantiserat om att suga en äldre man, allt jämt gick jag i tankarna om att få ta han om en fin kuk.

Jag var 17 år, kort & smal och knappt någon behåring, när jag fick kontakt med en man i 55 års åldern på knullkontakt, vi skickade sexiga bilder till varandra...Jag skickade bilder när jag putade med rumpan och min platta mage och den äldre mannen skickade fina bilder på sin härlighet!

En kväll bestämde vi att vi skulle ses för en träff i mannens bil, tid och plats bestämdes där jag skulle hoppa in i en vit volvo och för första gången få smaka på en man.

Jag hoppade in och hälsade och blev kåt direkt när jag såg honom, han va snäll och hade en lugn röst. Han bad mig guida honom till en gömd plats där han kunde parkera, vilket jag gjorde än fast jag hade svårt att koncentrera mig då min hand sakta började leta sig mot han skrev medan han körde.

Väl framme vid en liten ficka i skogen och direkt efter han dragit åt handbromsen så möttes våra blickar och vi började kyssa varandra, jag minns att min lena hud ovanför läpparna mötte mannens skäggstubb vilket kändes upphetsande... Våra tunga möttes i blöta kyssar, värmen från hans tunga och andedräkt kåtade upp mig.

Efter en stund sjönk jag sakta ner mellan benen på mannen, och sakta knäppte jag upp hans mörka jeans...minns att hans vackra kuk låg där innanför dom svarta kalsongerna halvslak...Älskade verkligen synen, en rätt stor halvslak kuk... Sakta lät jag kuken glida in i min mun, minns att känslan av att ha den i munnen var mycket bättre än vad jag kunnat fantisera om. Sakta växte den goda kuken och det stora ollonet i munnen, jag runkade den sakta medan jag sög långsamt men så djupt jag kunde.

Mina kläder åkte av så att jag stod på fyra över växelspaken i bilen helt naken inför den äldre mannen, medan jag fortsatte suga kunde jag känna hans händer över min kropp, hans händer letade sig till att smeka mig över min hängande pung... Samt sakta smekte han min anal men fingrarna.

Han bad mig sluta suga en liten stund så att han skulle kunna slicka mig i stjärten, vilket var lite krångligt i den trånga bilen... Men så skönt...hans tunga smekte min rumpa och jag kunde känna både fingrar och tunga innanför analen, rysningar gick igenom mig. Jag frågade om han ville låta sin kuk glida in i mig, men just i detta ögonblick ville han mest bli avsugen samt att det var så trångt i bilen.

Jag återgick till att kyssa honom för att känna smaken av min egen stjärt i hans mun, sedan fortsatte jag suga honom långsamt och försiktigt, min saliv rann ner över hans kuk medan jag kände honom rycka till... Känner hur hans pung spänner sig och skaftet pulserar... Låter min mun suga ollonet medan han låter sin varma sats pulsera ut i min mun... Jag sväljer varenda droppe av hans goda sperma, suger honom ren och känner hur hans kuk blir svagare och svagare... Slakare och slakare... Jag blir kåt av känslan.

Jag träffade tyvär aldrig denna man igen pga av min egen feghet, men händer ofta att jag tänker tillbaka på denna gång och drömmer ofta om hur skönt det varit ifall jag även fått känns hans kuk i min blöta rumpa?

3 votes