..... Farao

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Med ett utdraget gnisslande och knakande öppnade sig den enorma port som skulle leda in till Faraos sal. Den var prydd med gamla skrifter och tecken som skulle behaga Gudarna som beskyddade farao. Farao, som var i nedstigande led också en Gud. En Gud av folket och som styrde sitt rike med järnhand. En Gud som utan någon som helst ånger skulle offra barn som vuxen för att nå sitt mål. Ja just den Farao var just hon på väg till. För att tjäna och lyda till minsta vink. Hon var hans slav.

Väl innanför porten mötes hon upp av en man i prydliga sidenkläder. Han var utan tvekan också en tjänare men en välklädd sådan så onekligen hade han stigit i graderna.
Med en fingerknäppning beordrade han henne att följa med.
Hon var fortfarande mycket sliten efter den prövning hon utstått hos fångvaktaren och hennes kropp ömmade fortfarande efter den omilda behandling hon utsattes för.
Hon mindes hur dom två vakterna och fångvaktaren utnyttjat henne, förnedrat henne och skrattat ut henne och för att till sist bränna in Faraos märke på hennes stjärt.
Ingenting kunde väl bli värre tänkte hon. Hon var inte längre ren utan besudlad av deras skitiga lemmar, och skulle aldrig kunna ge sin förut så orörda kropp till någon igen.
Så med tunga steg gick hon med tjänaren mot sitt nya öde.

Efter en stunds vandring närmade dom sig något som såg ut som ett sagolikt stort rum.
En vacker portal ledde in i en så vacker sal att hon för ett ögonblick stod som förstenad.
Golvet var gjort av marmor och pryddes av stora mattor gjorda av päls från dv djur.
Väggarna pryddes av vackra målningar och skrifter. Stora facklor prydde också väggarna och lyste upp målningarna och det gav en nästan hypnotisk atmosfär i rummet.
En stor pool med klart och härligt vatten fanns också där inne och hon kunde inte låta bli att lockas av dess förföriska vatten. Att få glida ner i det svala vattnet och låta det smeka hennes kropp skulle vara så underbart……

(Hhm)
Tjänaren väckte henne ur sin fantasi.
Dom fortsatte en bit in i rummet och kom till slut fram till en trappa som ledde upp till en stor tron av det finaste guld. På båda sidorna stod två tjänare och fläktade med stora palmblad. Runt om tronen satt massor av slavinnor, och på tronen satt han. Farao.

Hon gick upp för trappan och stannade då hon kommit upp efter sista trappsteget.
Där satt han. Det var en man i den övre medelåldern och hon gissade sig till att han var ca 40 år. Han var mycket reslig och var också mycket välbyggd. Utan tvekan var han en kraftfull herre både i ord och handling.
Deras blickar möttes men inte för många sekunder för med ett hårt grepp slets hon ner på knä av en tjänare och trycktes ner i håret så att hennes panna lutade mot golvet.
Hon blev livrädd: Hon hade begått ett fruktansvärt misstag. Hon tittade Farao i ögonen!
Ingen får titta en Gud i ögonen utan tillåtelse och hon förberedde sig för det värsta.
Hon skakade av rädsla och tårarna steg i hennes ögon. Rummet var alldeles dödstyst och det syntes som att till och med vinden höll andan inför vad som komma skulle.

(En handklappning bröt tystnaden)
Tjänaren viskade till henne: Våga inte titta upp nu ditt lilla kräk, utan följ mig.
Han tog tag i hennes långa hår och drog henne likt en hund framåt och hon kröp på alla fyra tills hon kom fram till Faraos tron. Där stannade dom upp. Hon stirrade fortfarande rakt ner i golvet och inväntade nästa direktiv.
(En fingerknäppning var nästa signal.)

En skål med vatten och en vit handduk ställdes fram vid henne och hon fick order om att göra rent sin herres fötter. Hon tog hans fötter med stor försiktighet. Minsta misstag skulle straffa sig ordentligt och hon darrade med händerna när hon försiktigt stoppade ner hans fötter i vattnet. Med stor omsorg började hon massera hans fötter. Hon knådade hans fotsulor och överdel, smekte sedan hans tår och avslutade sedan med att med noggrannhet torka fötterna så att ingen fukt fanns kvar.
- Du ska nu slicka rent hans fötter som en extra noggrann tvätt, sa tjänaren.
Hon vågade fortfarande inte titta upp utan tog som beordrat hans fötter och lät först tungan glida på hans övre fotsida. För att komma åt underdelen blev hon tvungen att försiktigt rulla på sidan och jobba med tungan, men hon vågade absolut inte titta upp. Hon jobbade först med tungspetsen för att sedan låta hela tungan glida under foten.
Som avslutning fick hon föra in tå efter tå i munnen. Hon sög försiktigt medan tungan lirkade sig runt och emellan tårna tills så till slut båda fötterna var rengjorda.

(Två handklapp följde.)

En liten skål som doftade olivolja ställdes fram.
– Smörj nu in hans fötter med olivoljan. Men nåde dig om du spiller något av den dyra oljan. Då ska du straffas hårt, sa tjänaren.
Hon fyllde försiktigt sin hand med olivoljan och strök den på hans fötter. Knådade och lät den väldoftande oljan sjunka in i fötterna.
– Torka nu av den överflödiga oljan med ditt hår! Sa tjänaren.
Hon förde fram sitt långa mörka hår och lät det torka upp den olja som var överflödig tills ännu en klapp klargjorde att hennes uppgift nu var klar.

Hon beordrades att ställa sig upp och omedvetet så i bara ett par sekunder så slängde hon et öga mot sin herre och deras blickar möttes ännu en gång.
(Smack)
En örfil skickade ner henne i golvet.
– vad sa jag om att inte göra som du blivit tillsagd? Sa tjänaren
Hon släpades bort till ett hörn i rummet där hon på alla fyra fick smaka på tjänarens hand på sin stjärt. Han drog upp kjolen och började bearbeta hennes rumpa och passade på att ge henne några extra snärtar på sitt nygjorda brännmärke.
Hon gnydde högljutt och hennes stönande ekade i rummet.

(En fingerknäppning gav så tecken på att bestraffningen var klar.)
– Det är av yttersta vikt att du lär dig reglerna här inne viskade tjänaren.
Du får INTE se din herre i ögonen utan tillåtelse.
Du får inte heller tilltala honom utan tillåtelse.
Du har inte rätt att neka något av hans önskemål
Och du ska ALLTID behaga honom.

(Tre handklappningar ljöd.)
Alla flickor i rummet ställde upp sig inför Farao och började ta av sig sina kläder.
– ställ dig med dom andra. Det är dags att ta erat dagliga bad, sa tjänaren.
I detta läge har ni tillåtelse att titta på er Herre, men bara under bad ceremonin. När den är klar gäller tidigare regel.
Hon föll in i ledet och började ta av sig sina kläder.
Där stod dom nu. Alla flickorna på led alldeles utlämnad och naken.
- Inled bad ceremonin, sa tjänaren.
En efter en gled flickorna ner i poolen.
Hon avvaktade en kort sekund för att sen följa med ner i det behagliga vattnet.
Där stod hon som förstenad och såg hur flickorna samlades två och två och i vissa fall fler ändå, och började tvätta varandra. Hon blev också hon uppsökt av tre andra flickor som samlades runt om henne.
Dom började massera hennes armar, ansikte och hennes hårbotten. Denna behandling var för henne helt främmande men inte otäck på något sätt. Hon blundade och fann sig själv helt avslappnad i denna behandling och njöt till fullo.
Hon seglade bort helt i tanken och kände sig jättevarm inombords och reagerade inte alls på att flickorna försiktigt förde henne mot poolkanten.
Där började deras smekande händer så sakta röra sig mot hennes bröst och ner mot hennes underliv. Hon kände en pirrande känsla som hon aldrig känt förut:
Till viss del kändes det så fel ja rent av förbjudet, men deras händer var så sköna och hon blev varmare och varmare inom sig. Hon ville att dom skulle fortsätta!

Hon placerades på den lilla trappa som gick från golv till pool, och därifrån satte sig en flicka på varje sida av henne. Dom smekte hennes bröst ja dom till och med började slicka på hennes styvnande bröstvårtor, samtidigt som en tredje flicka smög upp mellan hennes särande ben och sakta och med små nafsande tog sig flickan närmare hennes sköte.
Hennes fitta började nu rinna och hon andades tungt. Något sådant hade hon aldrig upplevt förut. Ingen inte ens hon själv hade rört sig själv med en sådan säkerhet. Det var så underbart……. Så underbart. Mer…….MER!!
En av dom andra flickorna böjde sig nu över henne och började kyssa henne med tungan. En riktig tungkyss! Det var ljuvligt och hon brann nu….brann som en eld i hela kroppen.
Ett finger gled in i henne och hon stönade till av välbehag. Hon sneglade upp mot tronen där Farao satt. Tittade han på henne? Lade han märke till hur hon njöt?
Hon fantiserade om hur han plötsligt reste sig och med bestämda steg gick ner och tog sin plats ibland dom. Hur han ställde sig framför henne och med stadigt grepp om hennes stjärt förde in sin stora lem i henne. Att hon vid ett tidigare tillfälle blivit våldförd på var som bortblåst och det enda hon kunde tänka på var hans hårda grepp om henne och hans hårda kuk som dunkade in i henne. Hon tittade igen, men han bara tittade ut likt en stenstaty. Orörlig, orubblig. Helt oförmögen att visa någon form av reaktion.

Hon var så nära nu……. Fingret rörde hennes sköna punkt och tungan likaså. Tunga, klämma, vrida, händer överallt det var en tornado av kåthet som roterade kring henne och hela rummet. Överallt stönande och gnyende av vällust.

Plötsligt: Två klappar.
Alla reste sig och började gå ur poolen.
NEJ!! Tänkte hon.
Det var ju så nära!!
Dom får inte göra så här!! Bara en liten stund till……..snälla!

Men nej då, upp skulle dom. Bara att torka sig och klä på sig. Precis som om ingenting hade hänt. Hon började nästan gråta av känslorna som svämmade över men vad hjälpte det? Deras Herre hade beordrat dom och det var bara att lyda.
Hon tilldelades en fäll som skulle fungera som sin säng. Den skulle hon placera tillsammans med dom andra flickorna utanför Faraos sovrum. Dom fick inte lämna den platsen utan sova utanför hans dörr till gryningen kom.
Hon lade sig ner på sin fäll och kröp ihop.
Vad skulle hända nästa dag. Vilka prövningar skulle hon sättas på?
Hon rös av tanken, men inte bara av rädsla utan också lite av spänning.
Vad ska hända nästa dag??

No votes. Be first!