Fantasi om trekant med två killar Del:1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Vi hade fått kontakt via en sexsajt. Där hade vi skrivit etttag och till slut bestämde vi oss för att ses för att bara stämma av kemin, vihade inga krav eller planer på att det skulle ske något mer.

Vi skulle träffas på lördagen på en restaurang centralt iGöteborg, redan när vi vaknade på morgonen kändes det nervöst och spännande.Man märkte på oss båda att det var något speciellt idag.

Timmarna gick och det började närma sig så vi duschade ochgjorde iordning oss, det var vår och fint väder så jag tog på mig en klänning.

Vi tog taxi in till stan och redan när jag satte mig i taxinbörjade min puls att stiga, när taxin släpp av oss tog vi en liten promenadtill restaurangen där vi skulle träffas.

Jag och min sambo hade knappt sagt ett ord till varande itaxin, men när vi står utanför dörren till restaurangen frågan min sambo mig omdet känns okej, jag tittar på honom och svara ja jag tror det.

Han ler mot mig och han verkar väldigt lugn vilket får migatt känna mig lite lugnare även om min nervositet är väldigt hög.

Vi kliver in i restaurangen och ser oss omkring, Killen viskulle träffa som heter Johan.

Han hade beskrivit vad han skulle ha på sig och vi hade jusett kort på honom så vi hittade honom ganska snabb.

Vi gick fram till bordet där han satt, det pirrade i helakroppen när vi hälsade på varandra.

Vi slog oss ner och beställde lite vin, Killarna börjadeprata medans jag kände mig lite blyg och försiktig. Jag såg hur Johan tittadepå mig och försökte få lite ögonkontakt.

När vi hade fått in vinet och jag druckit lite av det kändejag mig lite mer avslappnad men ändå fortfarande väldigt nervös, vi pratade omallt och inget,

Jag och Johan fick ögontakt allt oftare, han hade fina blåögon, han var väldigt snygg och sexig enligt mitt tycke och dessutom väldigtlugn och trevlig.

Det kändes helt overkligt på något sätt, att sitta där meden främmande kille vi bara skrivit med men killarna var avslappnade och efterett tag och några glas vin var stämningen väldigt bra och jag kände mig tryggmen vi kände att även om det var upphetsande och spännande så va vi inte redoatt ta det längre just där och då.

Vi var helt överens om att det skulle stanna där och vibestämde att vi skulle höras av, vi åkte hem och det tog inte lång tid innanjag och min sambo hamnade i sängen, vi var båda galet upphetsade.

Under förspelat pratade vi och fantiserade vi om Johan ochvi hade fantastisk sex, vi somnade som två små barn och sov väldigt bra helanatten. När vi hade vaknat och åt frukost fick min sambo ett sms från Johan,han tackade så mkt för igår och skrev att han gärna träffar oss igen om vi ville.

Jag och min sambo började prata och diskutera fram och tillbaka, vi var överens om att skicka ett svar till Johan.... Vad det svaret blir kanske kommer i en del 2

Vill ni höra mer? Första gången jag försöker mig på en novell så kom gärna med konstruktiv kritik så kanske en del två kommer J

No votes. Be first!