Extra hett i bastun (homo, grupp, oralt, munsprut)

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Vuxenkväll på badet är alltid skönt, oftast lugnt och vilsamt, men ibland kan det verkligen gå hett till.

Efter att ha simmat hyfsat många längder gick upp på relaxavdelningen. En snabb dusch innan jag satte mig i bubbelpoolen, sjönk ner, blundade och njöt helt ensam.

Efter en stund kom det fyra killar och satte sig till höger. De pratade, men inte så det störde. Sedan kom tre killar till som hejade på de fyra. De satte sig till vänster om mig och då blev det lite trångt så det blev en del fotkontakt innan alla hade landat.

Någon minut senare kände jag mig lagom genombubblad och gick upp till duschrummet. Jag klädde av mig och duschade. Tvål och schampoo för att vara riktigt skönt ren innan bastun. Killarna kom in och sköljde snabbt av sig innan de gick in i bastun.

När jag var klar med dusch och tvätt gick jag också in i bastun. Killarna hade satt sig så det bara fanns plats mitt på mellersta laven av tre. Jag satte mig med tre killar på översta laven, en på vardera sidan om mig på mittersta och två nedanför mig. En skön känsla att sitt mitt bland dessa fina killar.

De pratade lite med varandra och verkade känna varandra alla sju, så jag var lite utanför även om jag var mitt ibland dem. Skönt med bastu hur som helst så jag satte mig mer tillrätta i skräddarställning och slöt ögonen.

Killen bakom mig reste sig för en dusch och råkade(?) komma så hans snopp smekte mig i nacken och ena kinden. Han sa inget utan gick bara ut och duschade. När han kom in log han mot mig och gick upp igen. Även då fick jag en smekning av hans lite svullna snopp.

Han satte sig tillrätta bakom mig, kanade fram lite så hans knä precis nuddade mina skuldror en stund. Sedan bredde han ut benen och andades så det blåste i min nacke.

Jag vred lite på nacken och såg att killen till höger om mig hade en växande stånd på gång och när jag såg åt andra hållet hade den killen detsamma. Jag log och lutade mig lite tillbaka till jag kände innanlåren på killen bakom mot mina axlar. Jag kände också att han hade ett skönt stånd som han tryckte mot min nacke.

Jag vände huvudet lite och drog mig åt vänster så jag fick hans ollon mot kinden. Sedan fortsatte jag vända tills jag kunde slicka ollonet och började sedan suga honom. De andra killarna kollade och vände sig mot oss, så tittade jag runt såg jag sex härliga stånd till.

Jag fortsatte suga och njöt av hans varma kuk. De andra killarna smekte sig själva, varandra och mig över allt. En hand sökte min kuk och började smårunka, en annan smekte längs min rygg och lät sedan handen glida ner över mina skinkor. Det var skönt att bli smekt och samtidigt suga en härligt bultande kuk.

Jag sög djupt medan jag masserade hans pung och plötsligt spände han kroppen i en båge och bara sprutade. Min mun fylldes av kladdig, salt sperma och jag svalde så gott jag kunde. De andra killarna log åt mig och när jag lämnade den förstes kuk ställde sig killen till vänster om mig och räckte sin kuk åt mig. Jag var inte sen att ta hand om honom också och sög hungrigt på hans hårda kuk.

Två av de andra killarna hade börjat suga varsin kuk, så nu var vi tre skönt sugande par i bastun. Den förste killen stod och såg oss alla medan smekte sin vilande kuk.

Det var en härlig känsla och det var mycket stön och små rop från killarna. Den jag sög greppade hårt om min nacke och tryckte in kuken till roten. Sedan skrek han till och släppte en härlig sats ner i halsen på mig. Jag svalde det också, såklart.

De två andra som blev avsugna av kompisar kom en efter en och så satte de sig en stund. Någon gick ut och duschade, men vi tre som sugit satt kvar och såg nöjda ut, men hade fortfarande våra egna stånd som inte fått behandling.

De två andra satte sig på varsin sida om mig och jag greppade deras hårda kukar medan de smekte o runkade min kuk. Efter en stund lutade jag mig ner åt höger och började suga honom. Han lutade sig tillbaks och stönade tacksamt och kunde inte hålla tillbaka orgasmen så jag fick tredje laddningen sperma på mindre än en halvtimme.

Min egen kuk var sprängfylld av kåthet nu. Killen till vänster lade sig ner och började suga mig. Jag lade mig så vi hamnade i skön 69a och så sög vi hungrigt på varandras kukar. Han kom sekunden före mig, men vi tog varandras satser i munnen och svalde, så klart.

Det var en härlig relax och jag lämnade badet mätt och belåten. På väg ut kom en kille fram till mig och tackade för en härlig stund och undrade om jag hade brått hem . . .

Det hade jag inte, så vi tog hem till honom för en fika, snack och lite me.??.. men det får jag skriva om en annan gång. God natt och tack för att ni läser om och uppskattar mina bravader.

6 votes