Ett kinky uppdrag - del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Novellen är skriven med hjälp av stimulerande inspiration från sexigaparet M32 !

Början på september och tisdag kväll. Min fru Karin kommer hem med blommor, hon gillar blommor och i min bild av henne finns blommor. Viker upp papperet runt dem. Var på en ny blomsteraffär idag. Mmm svarar jag lite disträ där jag studerar en el räkning. Lyssna nu Björn! Jo jag lyssnar.... Gör du? Nåväl...Jag träffade en kvinna i 30 års åldern idag på den nya blomsteraffären eller rättare sagt blev presenterad för henne av Lena som jag hade sällskap med dit. Sara heter hon. Såg väldigt bra ut...Ok Svarade jag lite fortsatt förstrött..

På något sätt hade hon aningar om vår lilla insamlingsverksamhet. Nog Lena som berättat...Hon och hennes man Peter vill gärna delta.

Ett par dagar senare träffar vi Sara och Peter på vårt stamfik. De ser så fina ut. Sara är brunett med nätt kropp, vackert ansikte och små fasta bröst. Peter ser muskulös ut men ger ett propert och möjligen lite avvaktande intryck.Vi dvs Karin och jag berättar om vår insamlingsverksamhet ?your sensual Dreams?och vad den innebär. Lite röda om kinderna blir både Sara och Peter. Vad säger du Sara, undrar Peter lite dröjande. Jo, det här vill jag absolut Peter och tänk vi bidrar också lite till människor som har det svårt. Jo sant mumlar Peter. Men om ni känner tveksamma eller vill fundera lite så maila oss på den här adressen säger Karin. Vi kan nog bestämma oss redan nu, ler Peter. Fungerar det för er på lördag? Vi bestämmer lördagen. Innan vi skiljs åt så får ni fylla i ?menyn? här och här lite information om insamlingen....jag måste bryta upp nu, ska till jobbet - kvällsjobb - men Karin stannar tills ni fyllt i menyn.

Stressig kväll på jobbet och hemma strax efter ett på natten. Stupar i säng utan en tanke på Sara eller Peter. Strax efter 7 vacklar jag upp i köket där Karin sitter nöjt och dricker kaffe och läser tidningen på sin iPad. Dom var rätt söta, paret vi träffade menar jag, fnissar Karin. Jo de verkade trevliga men lite blyga violer kanske. Nja knappast blygsamma vad gällde önskemålen på menyn, ler Karin. Hon räcker mig den och det stämde verkligen. Vi börjar diskutera vilka vi ska be hjälpa till.

Efter lite resonerande kommer vi fram till Olle och Eva. Olle är i min och Karins ålder och min bästa kompis sedan åtminstone 20 år. Ser bra ut och med rätt stor kuk. Eva träffade vi på en av våra första träffar; rödhårig och 35 år med härliga bröst. Både jättetrevliga och oftast helsugna på sex.

Lördag eftermiddag Karin och jag väntar tillsammans med Olle och Eva vid vårt favoritbord på caféet intill vår lokal. Vi är alla lite uppklädda. Både Olle och jag har kavaj medan kvinnorna har klänning. Ska bli spännande med tanke på deras val på vår meny ler Eva. Så ser vi Sara och Peter. Välkomna! Jag presenterar först Eva och sedan Olle. Sara räcker fram ett kvitto på att de skänkt pengar till insamlingen, samt ett foto. Ja så var det trosorna också säger Karin lite spelat strängt. Åhh jag trodde ni vill ha de jag har på mig.... Hmmm vi har vissa principer förklarar Eva. Vänta lite .., lite i smyg hasar så Sara av sig trosorna och lämnar dem som en liten boll till mig. Röda trosor konstaterar jag och luktar på dem lite. De är lite fuktiga...luktar kåt fitta konstaterar jag halvhögt. Ja Sara är så förväntansfull, ler Peter. Hon är nog nästan sjöblöt! Men Peter... ! Vi tycker oss se en svag rodnad på Saras kinder.

Jag låser upp och släpper in alla. Det doftar lite rökelse i lokalen. Ni kan ta av er därborta instruerar Karin våra gäster. Helt nakna? Ja helt nakna! Men..... jo nakna! Sara och Peter klär av sig. Mmm lite blyga återvänder de...jag och Olle på varsin sida om den sköna Sara och Karin och Eva på varsin sida om Peter. Karin tar om Peters kuk och runkar lite... Nu Sara blir det nog riktigt mycket kuk i dig ler Peter...och äldre män!

En liten stund senare står Sara på knä framför mig och Olle...och får ut våra kukar...lite halstyva båda två. Jag är så tänd på att få knulla med två äldre män..och så härliga läppar runt min kuk...strax om Olles kuk...vilken ung lite kåt sak mumlar Olle. Och så fin nätt kropp. I ögonvrån ser jag hur Karin suger kuk och Peter slickar Evas fitta. Hennes röda tofs lyser så fint...Är du en liten slampa ? Olle smeker Saras kind...Ja visst är det en liten slampa ler jag...oj vad hon suger!

Kinky fortsättning följer.....

No votes. Be first!