Ett gammal härligt minne

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Åskådare

Jag var 16 år och bor med mamma, pappa och lille bror 11 år i ett villaområde på 80-taler.

Det är fredag kväll en oktober eller november kommer hem kl. 22:00 efter träningen.

Ligger en lapp på köksbordet ”Mat finns i kylen och Rocky var ute kl. 19. Du kan väll gå ut med honom innan kl. tolv. Vi är på fest hos …. och kommer hem i natt”. Rocky är en Rottweiler på 5 år.

Okej Först man och sedan dataspel ” inte dagen spel då”

Spelar och får uppmärksamheten av Rocky tittar på kl. oj nästa ett, måste ut med Rocky.

Som nändes så bor vi i ett villaområde med villor och radhuslängor med ett stort skogsområde med gångvägar och stigar som Rocky älskar att springa i utan koppel. Tar koppel och ficklampan med mig och tar på mig jacka, har på mig mysbyxor.

Vi drar iväg i genom villaområdet och upp i skogen.

Har väl varit ut en halv timme och går in på en stig som leder ner till skogskanten till radhusområdet.

Stigen går parallellt med husen och man kan se att det lyser i vissa, några har bra fönsterlampor tända och vissa är nog vakna eller glömt att släcka bara.

I ett av fönsterna ser jag ett flash ande ljus och ser att det kommer ifrån ett vadasrum och ser att det är en tv som är på men kan inte se vad det är på och tänker att det har glömt att stänga av tv.

Går några meter och då tänds en lampa på övervåningen till grannen som tv var på, och då när jag se mot fönstret som tändes upp ser jag att det sitter någon i vardagsrummet som tv är på.

Ser att det är en person som halvligger i soffan, stannar upp och ser att det är en naken kvinna.

Ser att hon har stora bröst och det ser ut som hon leker ”onanera” ser inte vad hon gör för att bordet är i väggen. Tänker vad i hela friden då, men hör då Rocky komma tillbaka till mig vet ej hur länge jag ståt där och tittat. Men inser att jag inte kan stå där med Rocky i min när het om han skulle skälla.

Utan går vidare och hem och tänker att jag måste bara hem med Rocky så jag kan gå tillbaka, ser när jag kommer hem att mina föräldrar är hemma.

Pappa är lite irriterad att jag är ute med Rocky så sent men skyller på att jag har tappat kopplet och att Rocky stack hemåt, jag sa att jag går till backa å letar efter kopplet.

Skyndar till backa till kvinnan men går nu så att man kan gå in på tomten.

Men när jag kommer fram ser jag att det är släkt och tv är av stängd, det är en klar kväll och nästan fullmåne ute så det är ganska bra ljus ute.

När jag står där och är lite besviken så märker jag att det tänds ett ljus på nedervåningen i huset.

Det är en dörr som öppnas så att ljuset i rummet lyser upp, och då ser jag att det är kvinna igen men inte så bra för att ljuset är bakom henne.

Ser att hon går mot vardagsrummet till bordet och tar upp något och då ser jag att det är en lös kuk hon har i handen samt att hon inte är naken nu utan har en morgonrock på sig.

Hon går till backa till rummet som det lyser i men tänger inte dörren, står som förhäxad kvar.

Och kommer på att jag blivit kåt på situationen och börjat få stånd, då kommer hon tillbaka och tänder upp en lampa i hallen utanför det rum hon var i och då ser jag en kvinna i 40 till 50 år och hon går upp för trappan till över våningen och så släcks lampan i hallen och jag går hem.

Varje gång jag är ute med Rocky går jag stigen förbi kvinna utan att se henne, nu fler månader sen så en vardag var jag som vanligt ute med Rocky, då var hon ute i trädgården och grejade det var ju tidigt vår nu.

En lördag skulle jag och pappa ner till båten för att göra den klar för sjösättning, vi skulle bara i å handla lite fikabröd till oss och när vi kom fram till kassan står hon i kassakön.

Jag tittar och granskar henne, hon har på sig en jacka och under det ser det ut som en mörkfärgad blus samt en knälång blå kjol och svarta nylonstrumpor med ett mönster i. Skor var en damsko med en lite klack. Ser att hon har handlat en hel kundvagn full.

Pappa skall bara spela på hästarna så jag går ut till bilen så länge.

När jag kommer ut till parkeringen så står hon och lastar i bilen jämte våran, ser att hon har handlat flera kassar samt lera backar med läsk å öl vet inte vad det flög i mig men säjer: Det ser tungt ut vill du ha hjälp å lasta i varorna i bilen.

Hon svara: Å ja tack gärna och ler, hjälper henne med att lyfta i kassar och backar i bilen och hon säjer att jag är en snäll ung gentleman. Pappa kommer och.

Hon: Du har en bra uppfostrad son.

Pappa: Ja han brås på mig.

Hon: Ja det ser jag lika stiliga är ni ju. Å så ler hon

Pappa kommer av sig och harklar sig: Ja man försöker så gått man kan.

Hon: Det går ju bra ser jag för jag ser han gå för bi mig där jag bor med eran hund som är mycket fin den med.

Pappa: Ja Rocky är en bra å fin Rottweiler

Pappa: Nä du dra vi så vi får gjort något i dag skall er till båt och gör den klar för sjösättning.

Hon. Tackar så mycket för hjälpen och jag skall hem och ha dammiddan.

Vi sa hej då och ner till båten.

Hemma och vi skall äta middag och efter det ut med Rocky och kommer på vad hon hade sagt så jag gick den vägen för bi, Så att det var fem kvinnor som satt och åt vid fin matsalsbordet i vardagsrummet. Altandörren var lite öppen så man hörde att dom partade och skrattade.

Kom hem och drog i väg till skolgården och träffade kompisar.

Var på väg hem på kvällen kl. var över tolv och tänkte jag går och ser om det är något att se.

Ser då att det är ner draget i vardagsrummet med det lyste bakom. Så jag smög mig ner på tomte jämte för där var de helt släkt. Det är förråd mellan husens altaner, smyger upp på altanen och sakta fram till fönstren där det är bara ner draget till hälften på grund av blommor å lampa i fönstren.

Då höll jag på att ramla för vad jag såg.

På vardagsrums golvet låg en mullig kvinna med vit bh men en stor byst och vita stay ups påsig och blev slickad av kvinnan som bor där och hon har höfthållare med svarta strumpor på sig och hon står på alla fyra och blir påsatt av en yngre kvinna i 30 års ålder som har på sig en starp-on och som det ser ut svarta strumpbyxor.

I soffan liggen en blodkvinna och blir slicka av den femte kvinna och hon kör en löskuk samtidigt i fitta som hon slickar.

Jag blir så kåt att jag tar fram kuken och börjar runka för fult

Man hör ur dom stönar och njuter av varandra där inne och då ser jag att den blonda kvinnan i soffan skriker och kroppen i en båge sprutar ut sin orgasm i ansikten på den femtekvinnan.

Det blir för mycket för mig och jag också sprutar en enorm stor sats på fönster och ser ur det rinner ner.

Såt kvar och vet ej om jag varit tyst nog, Ser hur kvinna i huset kryper fram till den blonda kvinnan och slickar henne rent på fittan å lår, den yngre kvinna har börjat knulla den mulliga kvinna på golvet samtidigt som den femte kvinna gränslar den mulliga kvinnan så hon kan slicka henne.

Jag vågar inte torka av fönstret utan smyger mig hem och går och lägger mig och runkar av mig en gång till och sprutar som jag aldrig gjort förut.

Fortsättning följer

2 votes