Endast ett test

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Hela dagen har gått åt till att städa hemmet. Det första jag gjorde på morgonen var att dricka en kopp kaffe, äta en macka och ta på mig den mest osexiga outfiten jag kunde innan jag satte igång. Men nu är det äntligen klart, tack och lov.
Jag tittar på klockan, det är en timme kvar tills du beräknas komma hem och jag ler åt tanken. Det är helt klart dags för en dusch.
Passar på att ta av mig kläderna, plagg efter plagg, på väg till duschen tills jag är helt naken. Sätter igång duschen och låter den blir varm medan jag studerar mig själv i spegeln. Håret uppsatt i en slarvig bulle på huvudet.. De mjuka kurvorna från mitt bröst, in mot min midja och ut över mina höfter.
Ler lite och kliver in i duschen. Njuter det varma vattnet som smeker över min kropp och blundar lite. För mina händer över min kropp och känner hur svetten från städandet rinner av mig. Suckar nöjt innan jag plockar upp min tvålflaska och börjar tvåla in mig. Följer alla konturer på kroppen. Ser till att är riktigt ren och avsöljd innan jag kliver ut och sveper in mig i ett stort badlakan. Tänker att jag ska försöka fixa något att äta innan jag klär på mig men glömmer att kika på klockan.
Precis när jag har plockat fram alla ingredienser så hör jag hur du stoppar nyckeln i låset och låser upp innan du kliver in. Du ser mig när du klivit ur skorna och ett leende söker sig över dina läppar samtidigt som du får en speciell blick.
- Nämen... Har du precis duschat, gullet.., din brummande, lugna stämma får mig att rysa och ger mig gåshud över de bara axlarna.
Jag vänder mig mot dig precis när du har tagit tre steg för att komma fram till mig och jag möter din blick nära. Ler lite och slappnar av efter rysningen.
- Mm.. Jag passade på efter en hel dag med städning.. Ville ju lukta gott för dig.., jag ler bredare nu och byter blicken i ögonen till en som är mer busig. Jag kan se att du snappar upp det direkt i dina ögon och lutar dig ner mot min hals.
Försiktigt lägger du nästippen mot min fortfarande fuktiga hud och nosar lite på min hals. Du ger ifrån dig ett brummande ljud som jag tolkar som att du är nöjd. Dina händer tar ett varmt men bestämt tag om mina höfter och drar mig närmare dig, så att våra kroppar möts, och jag känner din välbekanta och muskiga doft när min näsa landar mot din axel.
Mina armar söker sig per automatik upp mot din nacke och jag kramar om dig, samtidigt som du för dina händer och armar om min svank.
- Jag har saknar dig idag, prinsessan min.., din röst är varm, men du betonar stark på de sista två orden och kramar mig samtidigt lite närmare.
Jag gosar in mig i din axel och känner hur din närhet tar över mig, jag känner att jag har saknat dig minst lika mycket.
- Och jag dig, sir.., jag hör hur du ler åt det jag säger och vi står en stund och bara njuter av varandras närhet.

Du släpper mig efter en liten stund och tittar på maten jag har påbörjat innan du ser på mig igen. Du ler brett, smeker min kind och lägger handen vid min käklinje. Försiktigt börjer du dig närmare innan du föser mig närmare med greppet om min käke och våra läppar möts i en varm kyss.
Om jag nu hade varit något annat än människa, så hade jag troligtvis varit en pöl på golvet från en isglass en varm sommar dag. Mina knän blir svaga när du tar för dig och dirigerar mig som du vill. Lågt ger jag ifrån mig ett litet "m"-ljud som får dig att le och släppa mina läppar med dina.
- Myser du redan..? Vi har ju knappt börjat, prinsessa.., du ger ifrån sig ett lågt skratt och smeker min kind med din tumme innan du släpper mig helt, vänder om och går bort mot badrummet.
Jag står kvar i köket på och ser sukta de efter dig när du försvinner in i badrummet. Allt jag vill är att du ska ta mig med storm, så som du alltid gör.. Men min bultande och längtande kropp får vänta en stund till. Vänder mig mot matlagningen återigen för att uppehålla mig.

Jag hör inte när du smyger ut ur badrummet, då jag är i full sjå med att laga mat. Fläkten virvlar högt och maten kokar på. Står fortfarande iklädd i mitt stora badlakan och håret börjar nu torka.
Plötsligt hörs en vissling ljuda genom lägenheten. En typisk sån där "komsi komsi" - vissling. Jag spetsar mina öron och stannar upp, precis som att min kropp vet vad det betyder. En rysning letar sig igenom min kropp och gåshud reser sig över mina bara axlar och nacke samtidigt som jag rätar på mig.
Visslingen hörs igen och jag torkar av mina händer på en kökshandduk innan jag börjar röra mig genom lägenheten i jakt på dig. Jag går försiktigt och tyst, sökandes, även fast jag vet precis vart du befinner dig. Stannar upp framför sovrumsdörren som är lite halvöppen, tar ett tyst andetag och puttar upp den med ena handen.
Persiennerna är neddragna, några ljuslyktor är tända och på sängen ligger diverse leksaker. Min blick följer efter dörren och ser dig nu sitta i fotöljen som vi har i sovrummet. Du ler mot mig med käkbenet lutande mot din ena, knutna hand. Den andra handen klappar lite på ditt ben. Jag kan se att du har fått på dig ett par svarta jeans.. Dom där jeansen. Jag känner hur min puls går upp lite och jag drar efter andan.
Du ser min reaktion och din blick säger att du är nöjd över den. Lätt smeker du över ditt ben och sätter dig till rätta. Klappen på ditt ben blir mer bestämd, som om du säger "kom hit". Jag går med försiktiga steg bort mot dig och stannar framför dig. Min blick släpper inte din och mitt hjärta bultar fortare och fortare för varje steg jag kommer närmare dig.
Du lägger ned båda dina händer mot dina lår och ägnar mig från topp till tå medan jag rör mig mot dig. När jag väl har stannar framför dig så för du ena handen mot mitt bara lår. Du känner hur min kropp skälver under din hand när du rör mig.
- Duktig flicka.. Kom och sitt hos mig..
Jag drar efter andan och vänder mig om för att sätta mig ner i din famn. Du lägger dina händer på mina lår och myser in dig mot min nacke. Min kropp skälver till igen och jag sluter mina ögon av din beröring. Öppnar lätt munnen och låter en suck lämna läpparna, som jag har längtat efter din beröring.

Dina händer rör sig upp och ner över mina lår medan dina läppar kysser min nacke och hals. Jag får en känsla av att du insuper varje del av mig. Lägger nu mitt huvud lite på sned för att du ska komma åt bättre och låter andetagen öka i takt med dina beröringar.
Dina händer letar sig in under min handduk och upp över min mage, noga undviker du mitt kön för stunden. Jag vrider mig lite i din famn när du rör min mage, du vet att jag tycker det är lite obehagligt så du skyndar upp till mina bröst istället. Jag kan känna hur du låter din mun smeka ned till kanten på handduken och tillsammans med dina händer så lyckas du få upp "låsningen" på den så att du kan röra min kropp fritt.
Min kropp slappnar av när handduken lossnar och faller ner mot min midja, samtidigt som dina händer letar upp mina bröst igen. Jag flämtar till och biter mig lätt i läppen medan du börjar smeka mina bröst med fjäderlätta fingrar. Du gör mina ljud och jag känner hur du ler bakom min rygg samtidigt som dina fingrar utforskar mina vårtgårdar och bröstvårtor. Försiktigt rullar du mina bröstvårtor mellan ditt pekfinger och din tumme. Jag släpper ifrån mig ett stön och lutar mitt bakhuvud mot din axel med slutna ögon. Plötsligt får du en bättre utsikt över det du gör och mina bröst.
Jag kan känna dina andetag öka något när du får en bättre utsikt och jag märker att det rör sig under mig där jag sitter. Förstår genast att du går igång på det du ser och känner hur det pirrar till i kroppen. Särar på benen lite per automatik av känslan i kroppen och vrider mitt ansikte mot ditt för att komma åt din öronsnibb och slicka lite på den. Du brummar till lite och jag känner hur det nästan vibrerar i ditt bröst, dina händer nyper tag ordentligt i mina bröstvårtor och jag stönar högt in i ditt öra. Dina händer lägger sin över mina bröst och klämmer lite på dom. De passar perfekt i dina stora händer och du gillar att stimulera mig på det viset.
Jag vrider lite på mig och du förstår att jag börjar bli riktigt sugen, som om du inte redan visste det när du klev innanför ytterdörren. Min kropp känns varm och mitt kön pirrar av förväntan. Du låter en hand glida ner för min mage igen och ner mot mina höfter, du smeker mig varsamt och utforskar varje del av mig. Väl nere vid mina lår tar din hand sig in mellan dem och särar bestämt. Ännu en flämtning lämnar mina läppar och jag tar upp mitt huvud från din axel, ser hur din hand smeker sig in mot mitt kön, medan den andra fortfarande rullar en av mina bröstvårtor mellan tumme och pekfinger. Du passar även på att kyssa min hals igen och ler mot min hud.
- Du är så len och mjuk, prinsessan min.., du viskar mot min hud och märker hur jag håller andan när du pratar med mig. Släpper långsamt ut luften igen när du har pratat klart, sväljer långsamt och ler försiktigt.
- Tack.. Sir.., jag har lite svårt att få fram orden, men lyckas ändå viska fram dem med en darrig röst.
Din hand har nu kommit fram till mitt pirriga kön och smeker försiktigt över det. Jag drar efter andan igen och trycker mig lite närmare dig. Med hjälp av dina egna ben så särar du mer på mina ben och jag kan känna en lite kyla mot mitt kön. Försiktigt flyttar du bort handduken som ligger ivägen för att du ska kunna se vad du gör med din hand. Ditt pekfinger och långfinger söker sig återigen över mitt kön och särar försiktigt på mina blyg läppar. Ett stön lämnar mina läppar igen och jag darrar lite på andningen när du kommer åt min knapp med fingrarna.
- Shit.., ordet lämnar mina läppar utan att jag kan styra det och jag märker hur du ler ännu mer. Du vet att mina svärord betyder att jag njuter till fullo, men hur skulle jag inte göra det i din närhet?
Försiktigt kysser du min hals och dina fingrar börjar utforska mitt kön mer noga. Min ena hand söker sig upp till din nacke och stryker dig över den medan mina andetag ökar i takt. Slappnar av ytterligare i din närhet och beröring, vilket du märker och börjar stimulera min knapp mer med mina fingrar. Genast spänner jag mig som en fiolsträng och svär igen. Tar tag i ditt hårt och tar ett djupt andetag.

Du stimulerar mig en stund, tills du känner att jag nästan börjar närma mig. Då släpper du myig, tar tag i mina sidor och reser dig upp med mig framför dig. Du kysser min nacke och viskar i mitt öra.
- Lägg dig på sängen, prinsessan min..
Mina ben känns som kokt spagetti och jag hör nästan inte vad du säger i dimman av njutning, men gör ändå som du säger. Mit badlakan har hamnat på golvet nu och jag är helt naken. Ligger nu på rygg på sängen, med benen lätt böjda när du kryper upp och nosar längst mitt ena lår, du kommer till min ljumske och blåser försiktigt lite luft från min ljumske till mitt kön. Jag flämtar till och svankar med ryggen lite lätt av känslan.
Dina händer letar sig över mina lår, ser till att mina ben är böjda ordentligt så att du kan komma åt och ser ordentligt. Dina händer kommer till mina ljumskar och lägger sig där, dina tummar särar försiktigt på mina blygdläppar och jag känner hur du studerar mitt kön. Dina fingrar ligger spretande över min buk med tummarna som håller blygdläpparna särade och dina läppar håller sig riktigt nära mitt kön, jag kan känna dina andetag. Ligger och väntar förväntansfullt på ditt nästa drag. Mina händer ligger ovanför mitt huvud och jag blundar med spänning i hela kroppen.
Kan plötsligt känna en lätt beröring mot min mycket känsliga knapp och drar efter andan. Du har sträckt ut din tunga för att smaka på mig, försöktigt slickar du från toppen av min öppning, upp över min knapp och till slutet av mina blyg läppar. Jag andas tungt ut och gnyr av tillfredsställelse.

No votes. Be first!