En välkryddad dessert

En välkryddad delikatess

Skrivet efter önskemål om att få in så mycket snusk som möjligt?..


Det var nästan tomt på den lilla krogen, men klockan var inte mer än åtta på kvällen. Det skulle troligen bli mycket mer om några timmar. Det var ett gäng som börjat tidigt och satt och skålade och skrattade vid det största bordet. Sedan var det en ensam tjej och jag. Vi satt vid varsitt bord och sippade på varsin drink och mellan sipparna så tittade vi på varandra över lokalen. Mest för att det inte fanns så mycket annat att göra. Det var ingen större idé att tänka på något annat. Hon var en ung tjej, tjugo år eller strax över och jag en gammal gubbe på drygt sextio. Men jag kunde inte annat än att konstatera att hon var riktigt snygg. Långt rött hår som föll vackert över hennes axlar och ramade in hennes fina ansikte. En mun som var målad i vackert rött och inbjöd till fantasier om vad hon kunde göra med den. Hennes urringning var av det djupare slaget. Hon hade verkligen en riktigt stor byst som spände ut blusen och mellan dem var det en riktigt djup klyfta. Hela hon var av modellen lite större, men de kilona hon hade extra var väl placerade och gjorde hennes former fulländade.

Av en slump så reste vi oss samtidigt och gick mot toaletten. Jag kom någon meter bakom henne och kunde inte annat än beundra hennes härliga runda rumpa som täcktes av en lagom lång klänning. Ett par välformade lår syntes under kjolkanten. Snyggt formade och aningen kraftiga. Helt perfekt för min smak och jag funderade på hur det skulle vara att bli omslingrad av dem och bli pressad mot hennes fitta. Kuken styvade av tanken och en bula växte framtill på mina byxor.

Hon gick förlångt i gången och när hon märkte att hon passerat damtoaletten vände hon tvärt och vi fick tränga oss förbi varandra i den smala gången. Trots att jag försökte hålla mig åt sidan så kunde hon inte undvika att trycka höften mot den hårda bulan. Hon stannade till och tittade på den. Sedan tittade hon mig i ögonen och kramade bulan utanpå byxorna. ?Ojdå. Den kan inte bli lätt att kissa med ett sådant stånd.? sa hon och log retsamt mot mig, innan hon slank in på damernas.

Hon hade rätt. Det var inte lätt att kissa med en stenhård kuk. Jag fick vackert vänta en stund och tänka på isbjörnar innan jag lyckades. När jag väl blev klar och gick ut i gången stod hon där och väntade på mig. ?Vi kan väl lika gärna dela bord och snacka lite, eftersom det är så dött för övrigt här inne? Alltid hittar vi något gemensamt att prata om.? Hon gav mig en blick och ett leende. Naturligtvis så kunde jag inte tacka nej till inbjudan och snart så satt jag vid hennes bord och beställde in nya drinkar åt oss.

Vi satt mittemot varandra och mina ögon vandrade från hennes sexiga mun ner i hennes djupa klyfta och tillbaka. De brösten var verkligen läckra och jag önskade inget annat än att få smeka dem. Naturligtvis kunde hon inte undgå att se mina blickar och jag såg hur vårtorna styvnade genom blusen. Hon hade bh under men den kunde inte dölja det faktum att hon var kåt, lika lite som mina byxor kunde dölja bulan i dem. Jag vinkade till mig servitrisen och beställde en runda till och när de stod på bordet flyttade hon över till min sida. Hon tog min hand och placerade den på sina lår och särade dem lite. Hennes hand flyttade sig till bulan och kramade den hårt. Min hand smekte insidan på hennes lår och jag kände värmen mellan dem.
Fingrarna snuddade vid troskanten och jag kände hur fuktiga de var. När jag försöktte få in ett finger under kanten hejdade hon mig med orden: ?Inte här och nu. Jag vill ha en drink till så jag blir riktigt avslappnad och kåt. Sedan kan vi åka någonstans och släppa loss våra begär.? Det blev en ny beställning innan vi avslutat de vi hade och medan vi drack ur den så pratade vi om olika alternativ.

Hotell förslog jag, men hon eynkade på näsan. ?Kan du inte hitta på något mer spännande än ett tråkigt hotellrum? Jag känner för något häftigare, när jag blir kåt på en äldre gubbe. Gubbar är perfekta när man är riktigt kåt. De kanske inte är så uthålliga, men desto snuskigare istället. Eller snarare perversa ibland.? Hon flinade och kramade bulan igen.

Efter lite snack hit och dit så frågade jag om jag fick ringa en kompis, som jag visste hade en spännande inredning, och kolla om vi kunde vara där. När hon gillade förslaget så ringde jag, och fick reda på att de hade gäster. Tre par totalt, men vi var också välkomna. Medan vi väntade på taxin avslutade vi drinkarna och snart var vi på väg. Det var en resa på en dryg kvart och taxin släppte av oss utanför den stora villan.

Vi blev välkomnade och presenterade för de andra tre paren. Det var min kompis Johan med sambon Eva, Lasse och hans fru Kajsa samt Erik med frun Lotta. Alla är i ungefär samma ålder, mellan fyrtio och femtio. Lite uppklädda, men inget överdrivet. Snyggt, enkelt och kanske lite utmanande, men smakfullt. De skulle precis börja med varmrätten och vi blev medbjudna till bordet. Vi protesterade lite men blev avfärdade med att ?Vi brukar dela på allt. Precis ALLT?.

Konversationen kring bordet var avspänd och när de undrade hur vi två träffats berättade min nyfunna vän glatt hur hon sett hur jag tittade på hennes behag och vilken bula jag fått. Hon fortsatte med att berätta hur kåt hon blivit av under kvällen och att det inte blivit bättre av vinet till maten. Snuskig sex med en kåt gubbe tände henne. Alkohol påverkade henne på det viset, påstod hon. Eva tittade på henne och log. ?Då har du kommit precis rätt kväll. Vi brukar träffas med jämna mellanrum och ha lite gemensamma aktiviteter i sängkammaren. Eller på något annat lämpligt ställe? Om du vill vara med oss så blir det säkert trevligt för oss alla. Kan bli lite snuskigt också.? När Eva fick ett glatt ?Självklart, jag är verkligen nyfiken på att få vara med flera. Speciellt när ni är lite äldre och erfarna så kan det bli riktigt spännande.? till svar sken hon upp. ?Det brukar bli ganska avancerade lekar om vi blir riktigt inspirerade. Är det Ok för dig?? När hon fick ett lika glatt ?Jag ställer upp. Är så sugen på riktigt snuskig sex, så jag kan knappt vänta.? Eva fortsatte: ?Om herrarna dukar av varmrätten och ställer fram desserten så går vi damer iväg en stund.?

Med de orden tog Eva Marie, som hon hette, i handen och alla fyra damerna försvann. Vi hörde hur de tisslade och tasslade, blandat med en del fnitter och glada utrop.

När dörren till matsalen öppnades föste Eva fram Marie så hon stod mitt i rummet. Alla fyra karlarna tappade hakan och bara stirrade. Där stod denna läckra, unga kvinna framför oss, iklädd det mest utmanande som finns. En röd och svart korsett som lämnade halva den runda baken bar och naken framtill. Hennes fitta var nyrakad och hennes blygdläppar var redan lite åtskilda. Svarta nätstrumpor med strumpeband som framhävde hennes välformade lår, men det mest fantastiska var upptill på korsetten. Hennes härligt stora, ungdomliga bröst stod rätt ut genom öppningen i korsetten, som hade ett stöd under för att verkligen framhäva deras storlek och skönhet. Hon vred sig runt så vi skulle kunna se allt.

Eva sade: ?Först blir det dessert och sedan efterrätt.? och flinade. ?Men jag tycker vi är solidariska med Marie och byter om först. Vi passade på att plocka fram lämpliga plagg till alla. Det ligger i sängkammaren. Tror det är lämpligt att vi hjälps åt parvis att klä oss.? Hon visade vägen med handen och vi gick in i den stora sängkammaren. På sängen låg det korsetter av samma typ som Marie hade fått på sig redan. Dessutom fanns det en låda med svarta underkläder av gummi och en låda med kukringar av olika storlek. ?Föreslår att damerna hjälper herrarna med kukringarna först, så ni inte blir så styva att de inte går på sedan. Vi vill ha trånga ringar som håller er alerta riktigt länge.?

Männen klädde av sig nakna och kukringarna togs fram. Jag tog en ur lådan som jag trodde skulle vara lagom och gav den till Marie. Hon verkade lite osäker, så jag visade henne hur hon skulle göra. När den satt på plats böjde hon sig fram och sög in ollonet mellan de rödmålade läpparna. Åhh, vad jag längtat efter att få känna hur hon sög mig och kuken reagerade direkt. Hon blev tillsagd att sluta av de andra kvinnorna. Först skulle de få på sig sina korsetter. När alla fått på sig de läckra korsetterna så visade de upp sig i all sin prakt och vi fick se fyra läckra kvinnor som lyfte upp brösten, putade med rumporna och särade på benen. Alla var perfekt rakade och alla fyra fittorna hade en svagt fuktig glans redan.

Naturligtvis så visade våra kukar uppskattning genom att styvna lite till. ?Tänkte att vi skulle avnjuta desserten och samtidigt bli lite påminda om vad som väntar. Vi har lämpliga trosor i lådan.? Lotta tog fram ett par kraftiga gummitrosor och visade dem och vrängde dem ut och in. ?Som ni ser så har de två inbyggda gummikukar. En liten och en stor. Vilken som skall vara fram och bak får ni gissa er till. Hjälp tjejerna att få på dem. Glidmedel ligger i lådan.?

Jag tittade på Maries rumpa som konstaterade att hon behövde ha ganska stora. Vrängde dem så jag kom åt att smörja in gummikukarna med glidmedlet och satte mig på knä framför henne så hon kunde kliva i dem och drog dem upp över hennes kraftiga lår. Riktade in den stora gummikuken mot hennes fitta och särade på den med fingrarna och lät ollonet glida in någon centimeter. Så sexig att se hennes fina fitta med en gummikuk som var på väg in i henne. Vred henne om och tog tag i den lilla gummikuken. Marie tog tag om skinkorna och drog isär dem och böjde sig lite framåt. Hon verkade längta efter att få något som trängde in i den trånga baken. Jag riktade in den lilla gummikuken och såg till att hennes ringmuskel blev insmord med glidmedel innan jag började pressa på lite. Hon tryckte emot och juckade med röven så den gled in bit för bit i den trånga öppningen. Snart var hela inne och jag drog upp trosorna över hennes breda höfter. När de var helt uppe så tryckte jag med händerna mot hennes öppningar så gummikukarna skulle vara så långt inne som möjligt. Marie stönade lätt och hjälpte till med höfterna.

De andra kvinnorna hade fått hjälp av sina respektive, så nu var alla fittorna fyllda med gummikukar och deras rumpor var också penetrerade. ?Tänk nu på att varje steg känns i våra fittor och bakar. Eggande, eller hur?? sade Lotta och flinade. ?Det syns på era kukar om inte annat. Men det är ju inte bara vi som skall ha det skönt. Lite rättvisa får det allt vara. Vi har till er också.?

Lotta böjde sig och drog fram en låda som hon haft under sängen. Hon tog fram liknade underkläder men med den skillnaden att det var en stor öppning framtill på dem och en gummikuk baktill. ?Vi tjejer får hjälpa killarna att få på dem, eftersom de hjälpte oss.? Marie tog ett par och tittade på dem och log när hon tittade på mig. ?Vänd dig om och böj dig lite framåt. Sära på skinkorna och lyft på fötterna.? Jag gjorde som hon sade och hon drog upp dem över låren. För att få genom kuken genom öppningen i fronten fick hon ta i lite och sedan riktade hon gummikuken mot min bakre öppning. Hon hade använt ordentligt med glidmedel och började lirka in den. När jag väl hade öppnat mig lite pressade hon hårdare och jag blev tillsagd att trycka emot. Snart gled den förbi öppningen och pressen släppte och snart hade hon tryckt in hela längden i min röv. Kände mig fylld och jag förstod tanken med att de påminde om fortsättningen på kvällen. Hon drog upp gummit över höfterna och klappade mig på rumpan. ?Sexigt att veta att du också har något i röven. Lite perverst, men det tänder mig.?

Desserten bestod av jordgubbar och vispgrädde. Enkelt och gott, men tankarna var inte på maten. Att vara naken och ha en gummikuk i baken, en kukring om roten på en stenhård kuk och pung, och samtidigt titta på fyra kvinnor som var klädda i korsett med upplyfta bröst med styva vårtor. Att dessutom se hur de skruvade på sig lite emellanåt för att röra på gummikukarna de hade i sig, gjorde inte saken bättre. Vi kom snart överens om att vi skulle ta med oss resten av desserten och börja leka på allvar.

Johan tog skålarna med jordgubbar och vispgrädde och gick före oss nerför trappan till källaren. Genom en gång och in i ganska stort rum. Det hade dämpad belysning och när ögonen vant sig såg vi vilket rum de inrett. Det fanns bänkar och britsar av olika modeller, en jättesäng vid ena sidan samt skåp och hyllor. Väggarna var draperade med tjocka draperie. I taket fanns det öglor med rep och kedjor som kunde höjas och sänkas. På hyllorna och väggarna fanns allt annat som skulle kunna komma till användning. Dusch fanns i hörnet om någon skulle behöva svalkas av.

?Dags för mer dessert.? Eva lade sig på en brits och placerade en klick grädde på varje bröstvårta. ?Har du smakat bröst med grädde, Marie?? Marie gick fram och sänkte huvudet, sträckte ut tungan och slickade i sig grädden. Hon sög in bröstvårtan mellan läpparna och sög in bröstet i munnen innan hon gjorde samma sak med det andra. Eva stönade och började lätta på gummitrosorna. Hon fick hjälp av Lotta att dra av dem. Evas fitta var lite öppen efter gummikuken och Lotta tog en jordgubbe och tryckte in den i öppningen och lade en klick grädde på den. ?Har du smakat fitta med jordgubbssmak?? Lotta tog Marie och placerade henne på knä mellan Eva ben och tryckte ner hennes huvud. ?Ät desserten som en duktig flicka. Se till att slicka i dig all grädden också. Kom ihåg att olydiga flickor får smisk på rumpan.? Marie slickade försiktigt på jordgubben och tog den mellan tänderna och svalde den. ?Grädden också.? Lotta tryckte ner Maries ansikte över Evas fitta. Hon sträckte ut tungan och smakade på Evas fittsafter blandat med grädde. Tungspetsen gled längs skåran upp mot den stora gräddklicken på klittan. Försiktigt slickade hon fittan ren från grädde. ?Duktig flicka. Det behövs ingen piska till så lydiga flickor. Fortsätt så.? Hon pekade på Maries bröstvårtor. ?Ser ni hur styva de blivit? Hon bli kåt av att smaka på fitta. Eller är det tanken på att få den härliga rumpan smiskad som eggar henne? Vi kanske skall ge henne några lätta rapp för att öka känsligheten? Men vi avslutar desserten så får vi se sedan. Ställ er på rad. Tjejerna drar ner trosorna. Smörj in ollonen och klittorna med grädde så får Marie slicka dem rena. Jag övervakar och finns det minsta lilla grädde kvar så är jag beredd med piskan. Alla gjorde som de blivit tillsagda och Marie fick knäböja vid varje och slicka i sig grädden. Hon började med Lasses kuk och sög snabbt in den halvhårda kuken mellan de röda läpparna. Man kunde se hur kinderna rörde sig när hon slickade den ren samtidigt som kuken svällde mellan hennes läppar. Över till Johan och gav den samma behandling innan det var Eriks tur. Både Johans och Eriks kukar styvnade direkt mellan hennes läppar och när det var min tur så begrep jag varför. Att se hennes kåtblanka ögon när hon suger in kuken mellan läpparna och låter tungan virvla runt ollonet var helt fantastisk. Aldrig har min kuk sugits med sådan inlevelse och känsla. Den styvnade direkt! Att Marie kunde suga kuk och gillade det, var det ingen tvekan om. Sedan var det kvinnornas tur. De stod på rad med framskjutna underliv och Marie slickade så rent hon kunde i de tre fittorna.

?Det var en liten mjukstart för vår lilla kåta flicka. Hon fått era kukar hårda och kåta och våra fittor härligt våta och förväntansfulla. Hon skulle säkert inte ha något emot att få fortsätta suga er och bli knullad av era kåta kukar. Men det får vänta en liten stund till. Vi måste ju se till att hon är riktigt förberedd och klar först.? Med de orden tog Lotta tag i Marie och ledde henne fram till hörnet jämte duschen och drog undan draperiet. I vrån stod en gynstol och kvinnorna drog av henne gummitrosorna och lyfte upp Marie i stolen. Hennes armar och ben placerades i rännor och spändes fast med remmar. De lade även en rem över hennes mage som höll hennes underkropp tryckt mot den tvådelade sitsen. När hon var fastspänd ordentligt justerade de stolen så hon mer låg än satt upp, med benen högt och brett isär. Nästan halva baken stack fram framför kanten på sitsen, så inte bara fittan utan även analen var lätt åtkomliga och blottade för insyn. Det sista de gjorde var att dra isär sitsens halvor så hennes skinkor särades lite extra. Maries bägge hål var fortfarande lite öppna efter gummikukarna och hennes utfläkta ställning gjorde att vi hade fri insyn i hennes öppningar.

?Dags för besiktning av vår nya leksak.? sa Lotta. Det var tydligen hon som var den dominanta bland kvinnorna och tog kommandot. ?Hon har en rakad fitta, men det är inte helt perfekt. Speciellt mellan hålen behöver det snyggas till lite.? Det kom fram rakgrejor från duschutrymmet och snart var Maries blottade underliv helt renrakat, framifrån och ända bak. ?Så, den yttre besiktningen är klar. Dags för den inre.? Lotta tog ett spekulum från skåpet på väggen. Smorde in det och satte ett finger mellan Maries blygdläppar och särade dem. Sakta förde hon in det i Maries fitta och när de var helt inne så spände hon isär det så fittan vidgades ordentligt. Lotta lyste med en liten ficklampa in i Maries inre och kommenterade den glansiga ytan och hur fin hon såg ut invändigt. Alla tittade noga och instämde i omdömet. Maries öppnande fitta var verkligen läcker.

Lotta satte fingertoppen på klittan och masserade den lite. När hon bytte fingertoppen mot tungspetsen och satte hon fingret mot Maris blottade rövhål istället. Hennes tunga retade klittan och fingertoppen roterade mot analöppningen innan hon tryckte in fingret. Marie började rotera med underlivet, så gott hon kunde. Hon stönade fram: ?Så härligt snuskigt. Ligga här och visa fittan och röven och se era kåta blickar. Det snuskigaste är att känna hur kåt jag blir av det, speciellt av att bli pillad i röven. Det kommer att gå för mig snart, men drinkarna och vinet börjar göra sig påminda så jag måste ner och kissa först, innan jag klarar mer.?

Lotta slutade slicka fittan och drog ut fingret ur Maries rövhål. Hon gick till skåpet bakom Marie och tillbaka bakom hennes huvud. ?Jag vill inte höra ett ljud till från dig.? Marie fick en gagboll mellan tänderna som spändes fast bakom nacken. Lotta gick tillbaka till skåpet och försåg sig med det hon tyckte att hon behövde. Lotta visade Marie vad hon hade; En stor och ganska lång analplugg, som hon omsorgsfullt smorde in. Lotta försvann ner mellan Maries ben igen och började trycka in den stora pluggen i Maries trånga röv. Hon såg till att Marie var ordentligt insmord i öppningen innan hon resolut pressade på och pluggen gled in en ordentlig bit innan hon började vicka på den och pressa vidare. Marie stönande bakom gagen när hon kände hur det spände i hennes ringmuskel och av hur det smärtade lite, men det hördes på hennes stön att hon njöt av att känna hur rumpan blev fylld. När den sista biten tvingades in och ringen slöt sig om halsen på pluggen så slappnade hon av igen.

Det som hände i hennes rumpa tog bort tankarna på hur kissnödig hon var, men nu kände hon hur den stora pluggen pressade inifrån på blåsan. Det var något som Lotta var väl medveten om när hon lade handen på Maries mage och tryckte, samtidigt som hon började slicka hennes fitta, som fortfarande var öppnad av spekulumet. ?Kom nu allihop så skall ni få se på något kul. Men inte för nära? Vi ställde oss och tittade fascinerat på scenen framför oss. Marie som låg fastspänd med fittan öppen och en stor plugg i röven och Lottas utsträckta tunga som slickade den styva klittan. Kåtsafterna rann, och det droppade från spekulumet som var lika vått som insidan på Maries lår. Marie fick svårare och svårare att hålla emot orgasmen som hon kände komma genom hennes kropp. Hon protesterade bakom gagen och hela hennes underliv skruvade på sig och försökte komma undan den eggande tungan. Till slut gick det inte längre och vi såg hur hon spände sig i en båge och sedan kom det. Först bara en krampaktig skakning och sedan en stråle av ljusgult kiss. Sedan en kramp i fittan igen och en lika kraftig kisstråle innan fittan krampade igen. Så låg hon och pumpade växelvis ut fittsafter genom spekulumet och kiss ur urinröret, tills hon var helt slut och det sista kisset bara droppade ur henne.

Hon blev befriad från gagen och hon flåsade fram: ?Fy fan vad perversa ni är! Att få fittan slickad och känna hur jag inte kunde hålla emot längre och ni bara står och väntar på hur det skall spruta både piss och fittsafter ur mig. Trodde aldrig att jag skulle bli så djävla kåt av att tvingas kissa inför andra, men det var verkligen en häftig upplevelse. FAN också. Jag börjar bli kåt igen, bara jag tänker på det.?

?Åhhhh, vi har fått tag på en riktigt snuskig liten flicka att leka med. Jag kunde inte undgå att se hur hon hjälpte till när du pressade in gummikuken i hennes röv. Tror att hon njuter ordentligt av att bli knullad och sprutad i röven. Skall vi luta tillbaka stolen så vi kommer åt att ta henne ordentligt i rumpan och samtidigt så kan vi sitta över hennes ansikte och bli slickade? Då kan vi roa oss lite med varandra också, men jag tycker att killaran får hålla igen och inte spruta i oss andra. Alla droppar sperma skall in i hennes röv.? Lotta hade initiativet igen. Eva lade sig i och föreslog bänken med släden istället. ?Då kan vi utnyttja henne bättre utan att behöva sitta på huk över henne. Dessutom så har hon rumpan uppåt om vi vill fylla henne lite mer.?

Det blev som Eva ville. Marie befriades från spekulumet och den stora pluggen i rumpan, spändes loss ur gynstolen och hon hjälptes ner och in i duschen. Jag hjälpte henne att tvätta bort det mesta av kisset. Naturligtvis så kunde jag inte låta bli att smeka hennes härliga fitta och köra in ett finger i den. Marie stönade och juckade mot fingret och jag stack in ett finger i röven också. Då böjde hon sig fram så jag kom åt bättre och fick in hela fingret i henne. Hon stönade och juckade mot mina fingrar och hon kom nästan direkt. Lite förvånad konstaterade hon att hon älskade det perversa i situationen att bli fingerpullad i bägge hålen av en gammal gubbe som precis hjälpt henne att duscha bort en massa kiss.

När vi kom ut i rummet så tog Lotta tag i henne och ledde fram henne till en halvlång, smal bänk som var stoppad med mjukt skinn. Ena kortändan hade två halvcirkelformade uttag och hon visade att Marie skulle lägga sig ner på mage och hennes bröst placerades i uttagen så de hängde fritt. Benen placerades så hon stod knästående på två stöd vid ändan på bänken. Hennes vader surrades fast mot knästöden och hennes händer fästes i bojor som satt fast i bänken främre del, rakt under hennes hängande bröst. Strax framför brösten slutade bänken, så Maries huvud hängde fritt i framändan. Eva justerade knästöden, både i höjd och sidled, så Maries mage låg bekvämt mot den stoppade delen och hennes ben var brett särade.

Nu begrep Marie vad som menades med ?Bänken med släden. Bänken var naturligtvis den hon var fastspänd vid och släden visade sig vara en stoppad brits som gled på två skenor som fästs vid bänken. ?Äntligen är hon färdig. Jag blev så kåt när jag satte faste henne att jag måste få börja.? Det var Eva som tog för sig och hon lade sig på släden. Hon gled fram mot Marie, som lyfte på huvudet och när hon sänkte det igen så hade hon näsan precis i Evas fitta. Eva rättade till sig så hon hamnade rätt och Marie började lydigt slicka hennes fitta, som redan var våt. Man kunde se hur hon lyfte på huvudet och stack tungspetsen i hennes springa och slickade hela vägen och doppade tungan i hennes hål emellanåt. Det såg ut som hon var lika duktig på att slicka fitta som hon var på att suga kuk. Kajsa, som knappt hade gjort sig hörd tidigare, försvann bort mot väggskåpen och kom tillbaka iförd en strapon. Den dinglade mellan hennes lår när hon gick fram mot Maries bakdel. Hon riktade in den mot fittan och sökte efter öppningen innan hon pressade in den i en långsam rörelse. När hon nådde botten började hon knulla henne i långa, kraftiga tag. Hon stötte mot det härligt runda slinkorna med ett klatchande och från fittan kom det ett härligt smaskande ljud. Hon var verkligen våt, långt ut på låren. Eva, som var överkåt, skrek till och hennes orgasm kom för Maries retande tunga.

När Eva reste sig sa Kajsa att de skulle byta plats och drog sig ur Maries fitta och lämnade över straponen. "Knulla hennes kåta fitta ordentligt så skall hon få slicka som hon aldrig slickat innan.? Kajsa tog plats på släden med rumpan mot Marie. Hon backade ner mot henne och böjde sig framåt. ?Slicka mig ordentligt nu. Hela vägen, framifrån och bak? Marie protesterade mot att slicka henne längre bak än fitthålet, men Kajsa särade skinkorna och visade vad hon ville.

?Va, vägrar våran lilla kåta leksak slicka analen? Det var det jag misstänkte och hoppasdes på. Nu får vi användning för lite andra metoder. Det kommer att kännas lite, och inte bara baktill utan i brösten också. Lotta gick till skåpet och rotade lite. Hon kom tillbaka med två sugkoppar som påminde lite om de som används när man mjölkar kor, fast mindre, och en liten pump. Hon greppade Maries bröst och nöp och knådade vårtorna mellan fingrarna. När de styvnat ordentligt satte hon på sugkopparna på dem. Hon startade pumpen som gav ett pulserande sug. Maries vårtor sögs ner i sugkopparna ända ner till vårtgården. Det sträckte i hennes känsliga vårtor och hon gnydde lite av smärtan när pulserandet sög dem hårdare och hårdare.. Lotta tog två tunna kedjor och fäste dem i sugkopparna. Sedan drog hon kedjorna till två öglor i bänkens benställning. Hon sträckte kedjorna så Maries bröst ändrade form från runda till spetsiga och när hon försökte röra sig gnydde hon till och lade sig tillrätta igen. När Lotta märkte det så hon nöjd ut. ?Nu sitter du fast ordentligt. Om du ligger still så kan det vara en skön smärta, men om du rör dig så gör det för ont. En riktigt praktisk metod att få någon att vara still och foglig. Dessutom behöver du inte handfängslen längre. Händerna kan du behöva till annat.? Med de orden lossade hon bojorna och kommenderade: ?Sära på röven så jag ser hela rövhålet. Sära så det nästan öppnar sig.? Marie lydde och drog isär sina skinkor. Hennes små händer fick knappt tag om hennes runda skinkor, så hon fick ta ett nytt grepp innan Lotta var nöjd.

?Så skall det se ut. Håll kvar så, så du visar din kåta fitta och ditt ännu kåtare rövhål för oss.? Lotta sträckte sig efter piskan och drog den med spetsen i Maries skåra. Ända framifrån fittan till ryggslutet och tillbaka igen. Hon särade på fittläpparna med spetsen och gav dem ett lätt rapp. Marie hoppade till, men det korta rycket i brösten fick henne att lägga sig ner igen. Piskan rörde sig mot analöppningen och Marie fick ett kort rapp mitt över hålet. Hon försökte ligga still men lyckades inte helt och brösten fick ta det onda. Hon fick ytterligare två rapp, ett på fittan och ett över analen. Nu låg hon nästan still, eftersom smärtan i brösten var värre än rappen över hennes hål. ?Duktigt gjort av vår lilla kåta leksak. Nu vet du hur det känns. Nästa gång blir det dubbelt upp. Sedan dubbelt igen.?

Marie slappnade av och släppte taget om sina skinkor. ?Nu kan du sära skinkorna ordentligt. Dra isär dem så mycket du kan. Nej, nej, nej, Inte dina skinkor. Kajsas!?

Marie lydde och sträckte händerna mot Kajsas skinkor och särade dem. Kajsa backade upp röven mot Marie, som började slicka henne. Först över klittan och blygdläpparna och sedan längre bak över mellangården mot rövhålet. Kajsa styrde var hon ville ha tungan och den kom längre och längre bak tills Marie kände den syrliga smaken av rumpa.

När Lotta var nöjd med Maries uppförande så tyckte hon det var männens tur att få ut något av henne också. Våra kukar hade stått i givakt hela tiden, så de var mer än beredda. Lotta tyckte det vore bra om vi knullade henne i fittan, en efter en. Men när vi kände att det var dags att spruta så skulle vi använda hennes bakre hål istället. ?För vår leksak älskar ju när det är lite snuskigt, så fyll hennes kåta rövhål så mycket ni kan. Du kan börja. Nej förresten, vänta lite. Det är ju inte rättvist att du skall få knulla hennes röv när den inte är spermafylld som de andra får göra. Vi får börja med det näst bästa.?

Hon hämtade en liten tratt och lirkade in den i Maries rövhål. Sedan tog hon resten av grädden, som hade blivit lite rinnande vi det här laget, och hällde den i tratten och det rann sakta in i analen. När tratten var tom tog hon bort den och ersatte en med en plugg.

Hon pekade på mig och jag var inte sen att ställa mig bakom den lockande, välformade rumpan och rikta in kuken mot hennes härliga, våta fitta. Vad jag hade längtat efter att få känna hennes varma fitta omsluta min kuk. Hon var precis så välkomnade som jag hoppats och kuken gled lätt in i henne. Jag knullade henne lugn och stillsamt och hon stönade i takt med varje stöt. När jag ökade tempot lite så var Lotta på väg att lätta på kedjorna, men Marie stoppade henne. Hon hade visst vant sig vid de små rycken i brösten och uppskattade smärtan det gav. Åsynen av den härliga rumpan som stod framför mig och känslan av hennes trånga fitta började ge effekt och jag kände hur jag närmade mig. Drog mig ur fittan och sökte mig mot den lilla rosa öppningen istället. Drog ur pluggen och satte det fittvåta ollonet mot öppningen och stötte försiktigt. Hennes ringmuskel släppte snällt in kuken Jag lät ollonet passera öppningen och väntade lite. Kände hur hon spände sig och väntade och jag pressade sakta in kuken i hennes härliga röv. Knullade henne med långa och lugna tag eftersom jag ville njuta så länge som möjligt, men när jag såg hur Marie hade blivit helt vild och stack tungan i Kajsas rövhål och slickade runt, kunde inget hålla mig tillbaka. Marie fick kaskad efter kaskad av varm sperma sprutad djupt i hennes ändtarm. Som tack fick jag känna den fantastiska känslan när hennes röv krampade om min kuk i orgasmvågor. När jag drog mig ur så satte Lotta tillbaka pluggen för att inget skulle kunna rinna ur.

Nu var det dags för Erik att få känna på hur det är att knulla en så härlig ung fitta. Han hade väldigt svårt att hålla sig, så det tog inte mer än någon minut innan det var dags att byta hål och ge Maries röv en ny fyllning av sperma, innan det var ombyte igen.

Maries behandling av Evas bägge hål gav effekt och snart kladdade hon ner Maries kinder med mer fittsaft. Då var inte Lotta sen att ta hennes plats. Hon lade sig på rygg och lyfte upp fittan så Marie kom åt ordentligt att slicka i hennes skåra. Hon drog isär blygdläpparna och lade sig bekvämt med händerna bakom nacken och lät Marie sköta jobbet. Marie begrep vad hon var ute efter och växlade mellan att slicka på klittan och sticka in tungan i hennes fitta.

Kajsa och Eva sög våra kukar hårda och beredda igen och vi stod på rad för att se till att Maries röv blev riktigt fullpumpad. Vi knullade henne två gånger var i röven, som var ordentligt välsmord och hal av all sperma och grädde. Efter det första sprutet så orkade vi hålla på mycket längre och det blev ordentligt pumpat i Maries rövhål och alla stötarna mot hennes skinkor hade gjort dem läckert rosa. Marie skakade till i små orgasmer ett flertal gånger och kuken i hennes röv fick en extra kram.

När alla var nöjda tog Lotta kommandot igen. ?Nu skall vi se hur mycket den kåta röven har fått ta emot.? Hon hämtade en rabbit ut skåpet och förde in den i Maries genomvåta fitta. Hon knullade henne och såg till att öronen på rabbiten kom åt klittan med jämna mellanrum. Marie stönade högre och högre, och när hennes första skakningar kom drog Lotta ut pluggen som hade hållit den välfyllda analen stängd. Maries skakningar ökade och snart kom kramperna. Vi stod bakom henne och såg när hennes rövhål öppnades och stängdes och den gräddblandade sperman pumpades ur henne i våg efter våg. Det rann ner över hennes lår och bildade en stor pöl på golvet.

Medan hon pustade ut så hjälpte vi henne loss ur sugkopparna och remmarna. När hon vacklande reste sig upp utbrast hon: ?Det var det mest perversa jag varit med om. Ni är för djävla underbara, allihop.?

?Vi har mer saker i våra skåp. Vad gör du nästa helg?? svarade Lotta

No votes. Be first!