En spännande höstpromenad i duggregn. Homo, analt, bareback

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Hur spännande kan det vara att gå en höstpromenad i duggregn, tänker ni kanske. Men när ni läst igenom min upplevelse vet jag att många av er ger er ut och promenerar även i det halvruggiga höstvädret.

En eftermiddag i sen oktober när det började mörkna blev jag sugen på att röra mig och drog på varma skor och vindtäta jackan. Lite småregnigt och blåsigt, men jag kände verkligen för en promenad.

Jag tog inte gamla järnvägen som jag brukar utan gick vägen upp mot stora vägen av någon anledning. Väl uppe på vägen tog jag österut mot ån så jag skulle ha medvind. En bit ner i ådalen finns en parkeringsficka, en långtradare körde förbi mig och blinkade för att köra in där. Lastbilen stannade och killen gick ur och ställde sig framför bilen. Jag kom fram och såg att han lättade blåsan.

Utan att egentligen tänka mig för visslade jag lite flirtigt o busigt.

Genast tänkte jag: "Va gör du, mänska", och var beredd att vända och springa iväg för att inte få på skallen. Chaffisen vände först på huvudet och tittade förvånat, sedan log han och blinkade åt mig.

"Man behöver ju tömma ibland, inte sant?"

"Jodå,det är absolut nödvändigt", svarade jag och stannade vid honom.

"Men det är inte riktigt tomt än", sa han och blinkade.

"Jaså! förlåt att jag störde så du kom av dig", sa jag och rodnade.

"DEN blåsan är tömd, men det finns annat att tömma", svarade han.

Jag rodnade ännu mer och sa: "Jo, det har du rätt i. Men det är bra tråkigt att behöva tömma bara med sig själv"

"Det har du rätt i", sa han. "Det är mycket skönare att få hjälp"

"Väldigt mycket skönare", sa jag och blinkade åt honom.

Han log brett och sa: "Du har kanske lust att hjälpa till, det är alldeles för längesedan jag hade någon som hjälpte till med det"

"Visst, jag ger gärna en hjälpande hand åt en broder", sa jag och log.

"Jag tänkte väl det", sa han och blinkade tillbaka, "häng med mig in i hytten, det är mer ombonat och trevligare än här ute i blåsten"

Väl inne i hytten hängde jag av jackan medan han tog fram vatten och tvättade händerna och den nykissade. Sedan torkade han sig och kröp bak i hytten och klädde av sig. Därefter lade han sig ner på britsen.

Det var en grymt vacker syn när han låg där med sin mjuka håriga kropp och en halvstyv stake.

Jag lade glasögonen i vindrutan och lade mig ner mellan sätena. Så lät jag tungan leka med hans rakade pung medan jag tittade upp längs skaftet. Reaktionen var nästan omedelbar, snart såg jag upp längs en stenhård stake med glänsande ollon. Med en hand började jag massera hans pung samtidigt som tungan sakta letade sig upp längs skaftet. Killen låg still och gnydde med små stönanden inblandat.J ag stannade till vid ollonsträngen och smekte den grundligt med tungan. Små droppar försats rullade ner mot mig och jag slickade dem snabbt i mig för att inte gå miste om det goda. Efter en lång stund gick jag vidare upp och piskade hans ollon med tungan, en hel del försats slickade jag i mig samtidigt. Massagen av hans pung fortsatte hela tiden med små avbrott när jag kramade runt hans kukrot.

Jag stoppade mitt arbetande med tungan och tittade upp mot hans ansikte.Han låg leende med slutna ögon och bara njöt.

"Fortsätt", kved han och smekte mitt hår. Jag öppnade munnen och tog in hans droppande ollon i munnen. Med tungan cirklade jag runt ollonet och svalde försats. Hans hand höll om mitt bakhuvud och pressade mig, mjukt men bestämt, neråt. Jag låtsades kämpa emot, men tog tacksamt emot mer och mer av hans stenhårda kuk i min mun.

Den var härligt grov, men inte längre än att han lyckades komma in med hela. Jag spände hårt med läpparna runt kukroten och njöt av hans stönande njutning. Sedan sög jag vällustigt på kuken och lät den gå in och ut i munnen. Han arbetade med mig hela tiden och kved varje gång jag spände åt med läpparna när hela kuken var inne.

Jag sög och mumsade en bra stund. Sedan behövde jag vila munnen lite. Jag lät hans kuk glida ur munnen och tittade upp mot honom.

"Mmmm,väldigt gott", sa jag medan jag hämtade andan.

"Du är väldigt hungrig på kuk, märker jag", sa han och log.

"Det är bara skönt att få hjälpa en medbroder", skrattade jag.

"Du är förbaskat duktig på att suga, min vän", sa han ochfortsatte, "men jag kan inte låta bli att undra om du är lika sugen på att få känna den mellan skinkorna". Så blinkade han och log brett.

"Jag har funderat ett bra tag på om jag skulle våga fråga dig om du ville prova mitt andra hål också", sa jag lättat.

"Det kan du tro att jag vill", sa han, "det är inte ofta jag får chansen att sätta på en mans kåta och hungriga anal."

"Ta av dig dina kläder så ska jag göra plats för dig på britsen"

Jag klädde glatt av mig varenda klädesplagg utom kalsongerna.

"OK,nu är här klart för dig", sa han. "Ställ dig på knä och luta huvudet i kudden så ska jag smörja in dig ordentligt"

Jag kröp bak på britsen och lutade huvudet i kudden.

"Du har glömt det viktigaste", sa han, "men det fixar jag lätt".

Snabbt tog han en sax och klippte upp grenen i mina kalsonger.

"Så där! Nu har jag full tillgång till din härliga grotta."

Sedan tog han vatten och en liten handduk och tvättade mig noga mellan skinkorna innan han torkade mig.

"Får jag slicka dig först?", frågade han.

"Oja, det får du absolut göra", svarade jag.

"Tack för det", sa han, "jag älskar att slicka och leka med tungan"

Så kände jag hans varma andedräkt och strax därpå hans tunga. Det var helt underbart att bli slickad och undersökt av hans långa, styva tunga. Han började runt analen med långa slick åt vardera hållet. Sedan lät han tungan vispa runt hålet. Så gapade han över min anal och lät tungan leta sig in genom slutmuskeln. Jag stönade högt och njöt när jag kände tungan gå in i min kåta grotta. Hans ena hand tog om min kuk och runkade långsamt medan hans tunga tog mig analt.

Han smekte ollonet och gned det med försatsen som flödade ur mig.

"Ta det lugnt med min kuk bara, annars kommer jag", varnade jag.

"Jaså? du är så jäkla analkåt av dig, din rackare", skrattade han.

Det kunde jag ju inte neka till, min njutning hade redan avslöjat mig.

"Då ska jag lugna mig lite", sa han och fortsatte tungknulla mig.

Han höll på länge, jag bara njöt, stönade och kved av kåthet. Med min slutmuskel klämde jag åt runt hans tunga när han skulle dra ut den.

"Hmmmm",pustade han efter ett tag, "nu börjar jag bli trött i tungan"

"Det börjar bli dags att du får känna kuken i dig, tror jag"

Jag höll glatt med honom, hans tunga hade verkligen gjort mig sugen på att en grövre sak skulle ta dess plats för att djupmassera mitt inre.

"Jag tror inte vi behöver nåt glidmedel till den kåta röven", sa han.

"Inte efter att du har förberett mig så noga i alla fall", svarade jag.

"Det var meningen", sa han, "och skulle det inte räcka har jag försats så det nästan stänker om mitt ollon, det smörjer bra det också."

"Vi får väl se hur bra du har skött dig", skrattade jag och gungade lekfullt med min ända framför honom.

"Hmmmmm", sa han bara och så kände jag ett varmt och genomblött ollon mot rövhålet. "Vad tror du", sa han, "räcker det med detta?"

"Det märker du snart", svarade jag, och lät slutmuskeln utmanande spänna sig och slappna av mot hans härliga ollon. Han sa ingenting,bara kved till och stönade när hans ollon gled in i mig nästan utan motstånd. Han stannade och juckade med långsamma, korta tag. Jag svarade genom att låta min vältrimmade slutmuskel massera ollonet.

"Ohhhhhh! fan vad skönt", stönade han, "men nu får DU vara så vänlig att ta det försiktigt med min kuk så inte jag sprutar för tidigt"

"OK",sa jag, "jag ska verkligen försöka att uppföra mig ordentligt"

Det hade ju varit synd om han kommit medan han bara hade ollonet i mig, jag var störtkåt på att känna hela hans grova kuk bearbeta mig.

Jag slappnade av i analen och kände hur han lugnt och försiktigt matade in kuken i mig. Han smekte mina skinkor och särade dem. Ingen sa ett ord, men det var ändå inga tvivel om att vi njöt båda två.

Han gnydde och stönade - jag njöt tyst, men klämde lite då och då runt hans underbara kuk medan den sakta letade sig in i min varma, kåta röv.

När jag till slut kände hans pung mot min pressade jag mig hårt mot honom och tog emot hela den välfyllda kuken i min hungriga röv.

Han sa, "Stilla nu så jag får känna din värme omsluta kuken" Han tog om mina axlar och höll stadigt medan han tryckte underlivet mot mig.

Så började han dra kuken ur mig, men stannade med bara ollonet inne. Jag masserade det med analen och han drog ur hela kuken. Sedan kände jag återigen ollonet mot öppningen och han gled in i mig igen. Det gick långsamt, men utan motstånd, jag var verkligen kåt och han gled in i min välsmorda grotta. Han höll kvar om mina axlar och började glida in och ut ur mig, först långsamt med långa tag, sedan ökade han takten. Han stönade högt var gång hans kuk var djupt inne i mitt rövhål och jag mjölkade honom med slutmuskeln. Det var så skönt, jag undrade hur länge jag skulle kunna hålla utlösningen borta.

Plötsligtstannade han och sa: "var helt stilla nu, annars kommer jag"

Jag löd order och rörde inte en muskel, särskilt inte slutmuskeln.

"Ujujuj,det var fan så nära det", sa han efter ett bra tag. "Har du det skönt?", frågade han. Jag kunde knappt svara, men stönade: "Jaaaa"

"Du behövde egentligen inte svara, jag känner hur du njuter", sahan.

"Det verkar du också göra", svarade jag, "det låter så i alla fall"

"Jag har aldrig mött en så rövkåt karl i hela mitt liv", sa han,"och jag fattar inte hur arbetar med den" "Du suger ju nästan av mig"

"Jag tycker väldigt mycket om att få kuk i mig, antagligen därför",s varade jag, "och så vill jag inte bara passivt ta emot en kuk utan gör vad jag kan för att mjölka den"

"OK",sa han, "nu har min kuk lugnat ner sig så vi kan fortsätta"

"Men då tar jag dig framifrån så vi kan se varandras njutning också"

Så drog han sig ur och jag vände mig om och la mig på rygg.

Han tog fram en styvare kudde och sa: "lägg denna under röven så kan du slappna av bättre när jag fortsätter sätta på dig"

Jag lyfte snällt på häcken så han kunde lägga kudden under mig. Det var skönt att få stöd för svanken. Han lyfte upp mina ben på sina axlar och styrde in kuken mot mitt öppna, hungriga rövhål. Jag såg på honom medan hans grova kuk återigen tog plats och fyllde mig. Han log och stönade tyst. När han var helt inne började jag mjölka honom med långsamma, pulserande sammandragningar. Han blundade och gnällde tyst i takt med mig. Jag slutade och han tittade stort på mig.

Så började han leende knulla mig långsamt och lekfullt. Han lät bara ollonet vara kvar i mig och juckade så det gled in och ut ur mig.

Jag var långt uppe i skyarna och njöt. Vi såg på varandra och log.

Så stötte han hela kuken i mig på en gång. Jag skrek till och kände hur jag nästan kom. Han såg rädd ut, men när jag log blev han lugn igen.

"Ursäkta mig, men jag kom nästan", sa jag. "Aha, var det därför", sa han lättat, "jag trodde jag gjorde dig illa eller nåt"
"Det är inga problem, du får gärna ta i lite nu när jag är så välsmord", log jag.

"Menar du verkligen det", sa han och såg helnöjd ut.

"Javisst menar jag det, annars hade jag inte sagt så", svarade jag.

"Då ska du få KUK nu", sa han och började knulla härligt kraftfullt.

"Kom igen bara, tiger", sa jag och började knåda hans ena bröstvårta.

Han stönade högt och jag kände hur kuken svällde ännu mer inne i min röv. Jag fortsatte knåda hans styva bröstvårta och såg hur han njöt.

Hela min kropp var koncentrerad på hans kuk som pumpade och fyllde upp hela mitt inre. Jag kände att magen blev blöt, så jag tittade på kuken och såg att jag kom i en otroligt långsam utlösning - sperman bara rann sakta ur mig.

Killen såg det också och slutade knulla mig. "Ojdå, kom du redan?"

"Det ser så ut", sa jag, "men så har jag banne mig aldrig kommit tidigare"

"Då vill du kanske inte bli knullad längre", sa han och såg besviken ut.

"Jo du, det vill jag alldeles säkert", svarade jag och log brett, "det känns inte det minsta obehagligt att ha dig i mig fast jag har kommit"

Han log lättat och började knulla igen. Jag njöt minst lika mycket som ag gjort innan min konstiga utlösning, och min kuk var lika styv ändå.

Han knullade mig djupt och gott. Jag kände min nästa sats på gång. Han hade samma känsla.

"Snart kommer jag", sa han, "ska jag dra mig ur och spruta på dig?"

Egentligen ska man ju svara "ja, det är nog bäst så", men jag kunde inte tänka mig att låta honom komma någon annanstans än i mig.

"Jag är helt frisk, men jag vill inte att du ska oroa dig efteråt",sa han.

"Det är helt OK", sa jag, "jag känner inte det minsta för attl åta dig tömma din sats någon annanstans än i mig, så bara kom du"

Han slöt ögonen och körde in kuken i mig hårt tre - fyra gånger.

Så skrek han rakt ut och hans kuk exploderade i mitt inre - det var så det kändes i alla fall. Jag tog tag om min egen kuk och drog två gånger, sedan kom en utlösning jag aldrig tidigare känt. Jag tror till och med att jag svimmade en stund.

Jag kände hur han drog sig ur mig och tog papper att torka min mage med. Det var rejält kladdigt och han log och sa: "du har säkert minst lika mycket i dig" "Det kändes som om jag kom en halv liter"

"Det märker jag väl senare i kväll", skrattade jag.

Sedan tog vi kläder på igen och jag fortsatte min promenad på darriga ben. När jag kom hem lade jag mig bara på sängen och somnade med en gång, fullt påklädd och fortfarande med hans sperma i röven.


Innan jag gick från hytten bytte vi epost och mobilnummer. Kan kör åt södern några gånger om året och lägger sina raster så nära mig han kan och jag ser till att aldrig ha annat för mig när hans turer går min väg.


Hur mycket sperma han fyllt mig med under åren vet jag inte, men det finns plats för många sprut till från hans välfyllda, grova, knullvilliga kuk.

No votes. Be first!