En sann historia - Första gången med kille

Jag hade en längre tid varit nyfiken på kuk, inte killar per sig utan just kuk. Tanken på att kyssa en kille gjorde inget för mig men att se någon runka kändes som att det kunde vara rätt hett.


Efter en hel del chattade, kolla in bilder och sånt så hade jag ändå inte kommit i kontakt med nån schysst kille som kändes okej att träffa och som jag vågade träffa.
Men när jag var 33 såg jag en annons av en bi-kille som var 27 som sökte efter träff i trakterna där jag bor då han var där på jobb ett tag.
Vi började skriva och kom bra överens samt att han kändes som en trygg och lugn kille.


Efter en del kåtsnack var klockan halv tolv och grabben hade en riktigt fin kuk så jag skrev att det var synd att klockan var mycket för jag var bra sugen på att få se han runka den IRL.
Fick ett snabbt svar tillbaka att om jag kunde komma och plocka upp han så kanske vi kunde göra slag i saken.
Jag som inte är en spontan person i grunden kunde inte hålla emot min egna kåthet utan svarade att jag var påväg.

Jag fick instruktioner om var jag skulle åka och att han väntade ute vid vägen då hans arbetskamrater sov.
Efter att ha åkt ca 15 minuter ser jag en grabb som står efter vägen, stannar till och frågar om det är rätt kille, som om det skulle stå nån annan där ute i sommarnatten och vänta.
Vi svängar av på en skogsbilväg där vi stannar till på en vändplan och snackar lite, om sex och kåterier såklart.


Han drar nästan direkt ner sina shorts och plockar sin kuk som han börjar runka medan han berättar om sina erfarenheter. Fan vilken snygg kuk, större än min.
Han frågar om jag vill känna vilket jag inte tvekar.. jag runkar en kuk för första gången och det är rätt häftigt men inte som jag tänkt.
Efter nån minut är jag själv hård och plockar fram min kuk och vi runkar nu oss själva medan vi tittar på varann innan jag ber han runka mig.
Det märks direkt att han har erfarenhet.
Vi kör på så en stund innan han säger att det ser ut som att jag har en kuk som smakar gott och jag skrattar till innan han frågar om att jag vill testa att bli sugen av en kille.


Jag stannar till i runkningen och ger mitt godkännande, han kliver upp på knä och kommer sakta närmare med sin mun mot min kuk. Han smakar på ollonet och slickar längs skaftet innan han tar kuken i munnen och börjar suga och jag kan inte annat än att ge ifrån mig ett stön.
Han suger djupare, snabbare och med tungan, slickar och ändrar takt då och då, den här har sugit kuk förut om man säger så.
Medan han suger sträcker jag min hand mellan hans ben och runkar och mjölkar hans kuk där den hänger stor och hård.
När han känner det börjar han ta hela min kuk och det typiska salivkladd/deep throat ljudet kommer medan han ökar takten till ett munknull.
Han är duktig och jag släpper hans kuk för att använda den till att trycka ner hans huvud över min kuk.
Det tar inte länge innan jag känner det oundvikliga börja hända och säger att det inte är långt kvar.. jag får bara ett ”mmm” tillbaka medan han fortsätter suga och jag förstår att det är att köra på.
Efter kanske två minuter är jag på väg att explodera och låter han veta.. han tar hela kuken i mun så djupt han kan och jag totalt tömmer mig, tror han får iaf 5 sprut ner i halsen innan han försiktigt suger det sista innan jag ber han att sluta då jag blivit alltför känslig.


Första och enda gången jag blev avsugen av en kille.

No votes. Be first!