En nyfiken tjuvkikare

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Elisabeth gnydde lätt när jag ökade takten. Hennes stora tunga bröst gungade i takt med min rytm. Hon såg oerhört upphetsad ut trots att hon redan fått två orgasmer. Kände att det nog snart var dags även för mig. Matsalsbordet som hon låg på knarrade betänkligt när jag tog henne ännu hårdare.
Tyckte plötsligt att jag såg något röra sig i ögonvrån så jag tittade upp. Mitt framför mig ute på altanen stod grannens äldsta dotter Linnea. Hon tittade fascinerat på det som utspelade sig framför henne och gjorde inga försök att gömma sig på något sätt nu när hon möjligen uppfattat att jag sett henne.
Det började kittla ordentligt där nere så jag drog mig ur och fyrade av en ordentlig sats. Elisabeth greppade kuken och smekte ur de sista dropparna. Linnea stod fortfarande kvar och tittade men gick iväg en liten stund senare.
- Du är för skön du käre granne. Vilken underbar start på dagen, sa Elisabeth.
- Detsamma, sa jag. Gillar när grannar kommer på lite spontanbesök så här på morgonen.
- Kan inte lova något men det kan mycket väl hända att det blir ett besök även imorgon.
- Du är så välkommen.
- Tack. Men nu måste jag nog gå. Ungarna har säkert vaknat och undrar var jag är.
Elisabeth gick hem till sina hungriga barn. Vilken fantastisk kvinna hon är tänkte jag. Ensam med tre barn, heltidsarbetande, helt klart imponerande.
Jag tog en snabbdusch, slängde i mig lite frukost och packade ihop lite badgrejor. Hade stämt träff med ett yngre par för att sola och bada lite och förhoppningsvis få dem intresserade av att träffa mig under lite mer intima former någon gång.
På vägen till badet funderade jag en del på Linnea och vad hon tänkt när hon såg mig och hennes mammas bästa väninna knullade mitt framför ögonen på henne. Jag hade inte sagt något till Elisabeth om detta vilket jag ångrade en del. Undrade hur Linnea skulle reagera nästa gång hon träffade mig eller Elisabeth.
Badet blev i alla fall väldigt lyckat. Paret, Emma och Erik, uppskattningsvis strax under trettio år båda två, väldigt vältränade och snygga, var riktigt trevliga och vi kom överens väldigt väl direkt. Blev helt klart väldigt glad när Emma föreslog att vi skulle träffas igen redan nästa dag hemma hos dem. Klart spännande.
Väl hemkommen så blev det nu en längre dusch för att få bort sand och sololja. Funderade en hel del på Emma. Inte ofta man träffar en sådan tjej. Att förhoppningsvis få känna lite närmare på henne imorgon var definitivt något. Hade märkt att hon studerat mig väldigt noggrant och uppenbarligen var hon i alla fall inte helt missnöjd med vad hon sett.
När jag stod och torkade av mig så ringde det plötsligt på dörren. Vem är det nu då tänkte jag. Först tänkte jag inte öppna men jag ändrade mig. Med lite tur kunde det ju vara Elisabeth. Hade blivit lite småsugen i duschen när jag tänkte på Emma så jag var faktiskt redan lite halvberedd. Jag svepte in mej i handduken och öppnade dörren. Det var inte Elisabeth som stod där.
- Nämen hej Linnea. Vad gör mig den äran?
- Öh, men, jo jag såg att du kom hem och. Och jag vet inte riktigt hur jag ska säga.
- Du brukar väl inte vara så tystlåten och blyg av dig mot mig. Vi har ju känt varandra hur länge som helst. Ut med språket.
Jag såg att hennes blick vandrade nedåt. Antagligen var det en tydlig bula på handduken men det var ju inget att göra åt nu.
- Kan vi gå in, sa hon.
- Visst, stig på.
Hon klev in genom dörren och ställde sig precis innanför den.
- Hur var det nu, sa jag.
- Öh det här är lite pinsamt men jag tror att du såg mig i morse på altanen.
- Ja, jag får väl kanske be om ursäkt, sa jag.
- Om någon ska be om ursäkt så är det väl jag. Att stå och glo sådär.
- Det gör inget för min del. Elisabeth vet inget så håll henne utanför är du snäll.
- Visst, absolut. Hade ingen aning om.
- Vi har träffats någon gång. Två ensamma...
- Ja inget konstigt med det. Men jag blev lite överraskad ändå. Har inte tänkt mig henne eller er båda på det sättet om man säger så.
- Jag kan tänka mig det.
- Men det såg väldigt skönt ut. Jag önskade att det var jag som låg där på bordet istället för Elisabeth.
- Öh
- Jag vet att det kanske är lite mycket att begära men jag vill att du gör detsamma med mig.
- Du menar att...
- Jag vill älska med dig.
- Du driver med mig?
- Nej inte alls. Har varit lite spänd på hur det skulle vara att vara tillsammans med dig ända sedan jag råkade se dig ligga och sola naken här ute på altanen för några veckor sedan och det jag såg i morse gjorde mig helt skakig.
- Men är inte du lite för ung för mig tycker du?
- Jag är i alla fall snart tjugotvå år och bör kunna få ta sådana beslut själv.
- Det kan ju vara sant.
- Så vad säger du?
- Självklart lite smickrad och så men jag vet inte riktigt.
- Men jag vet vad jag vill. Och jag vill ha den här i mig.
Hon tog ett steg fram och smekte bulan på handduken.
- Får jag, sa hon och tog ett grepp om handduken för att dra bort den.
- Jag tänker inte hindra dig.
Handduken föll och jag stod nu där helt naken i hallen.
- Åh vad fin den är.
Hennes mjuka hand gled försiktigt ner mot pungen och sedan upp igen längs hela skaftet. Det kändes helt klart väldigt skönt och jag kände kuken sakta blodfyllas.
Ganska snart var kuken helt blodfylld och nu var även jag övertygad antagligen beroende på att allt blod från hjärnan nu istället befann sig i mellangärdet.
Jag drog av Linnea hennes tighta top. Hade noterat att hon inte hade någon bh och hennes perfekt formade bröst med toppiga bröstvårtor hade tydligt avtecknat sig genom det tunna tyget. De såg ännu bättre ut när inget skymde. Och kändes ännu bättre. Den korta kjolen gled ner och de minimala trosorna gick samma väg. Jäklar vad läcker hon var. Långt rågblont hår men i övrigt inte ett spår av hår på kroppen. Slät fin mjuk hy, lätt sommarbrun
Linnea gick nu ner på huk och började på ett mycket vant sätt suga min kuk. Om den varit hård tidigare så blev den nu absolut stenhård. Undrar var hon lärt sig det här hann jag med att fundera.
Nej måste få smaka även på henne tänkte jag. Jag lyfte upp henne och bar in henne i vardagsrummet och satte ner henne försiktigt i en fåtölj. Innan hon hann göra något annat så befann jag mig mellan hennes ben. Hon såg minst sagt lockande ut där hon satt med särade ben. Helt slät med ganska små rosa lätt särade blygdläppar. Hon smakade ännu bättre.
Att bli slickad var definitivt något som hon gillade. Det var minst lika upphetsande för min del att känna hennes reaktion. Hon var minst sagt livlig och gav hela tiden ifrån sig små ljud. Jag kunde ha fortsatt hur länge som helst men plötsligt avbröt hon mig.
- Kom, köksbordet, var det enda hon sa.
Jag lyfte upp henne på köksbordet och hon lade sig till rätta precis som Elisabeth i morse.
- Kom nu. Ta mig.
- Men jag har dessvärre inga kondomer.
- Det är lugnt, jag har skydd.
Trots att hon var ordentligt uppvärmd så fick jag pressa på ordentligt för att tränga in helt i henne. Efter en liten stund gick det något lättare men hennes trånga sög verkligen musten ur mig. Även nu var hon väldigt aktiv och ljudlig. Hon smekte även sina bröst och då och då även det hon kom åt av fittan som var sprängfylld med kuk.
När hon efter ett par minuter mycket tydligt blev ännu mer högljudd så ökade jag kraftigt både tryck och frekvens. Hon blev alldeles vild vilket gjorde även mig minst sagt upphetsad. När hon till sist skrek till och hela hennes kropp låste fast mig med kuken helt inne så kände även jag att det började pirra oroväckande. Som tur var och för säkerhets skull hann jag dra mig ur när hon slappnade av något. Helt otroligt tänkte jag när jag nu för andra gången samma dag fick tömma mig ordentligt över ännu en granne på mitt eget köksbord.
- Det var precis lika skönt som jag trodde, sa Linnea. Hoppas det inte var enda och sista gången.
- Om du frågar snällt så kanske.

No votes. Be first!