En gammal bekant...

Efter en veckas tuff cykling i solen i Italien kom jag hem till en normal regnvecka i Stockholm. Veckan kändes ordentligt i benen. De sista dagarna hade det varit riktigt tuffa så jag började ringa runt lite till mina massagekunniga bekanta. Ingen tillgänglig förstås. Antingen var de själva någonstans och cyklade eller också hade de inte tid. Till sist fick jag dock tag i en tid på ett ställe jag fått rekommenderat av en tillräckligt pålitlig bekant. Väldigt sent på kvällen dock men det spelade ju inte så stor roll då jag fortfarande hade semester.
Blev insläppt av en kvinna möjligen ett par år äldre än mig med ett på något sätt bekant utseende. Även hon verkade känna igen mig men hon sa inget direkt som gav någon ledtråd.
- Du kan hänga upp dina kläder i ett låsbart skåp, det kostar inget. Handdukar ligger därinne. Vill du basta innan?
- Bara en kort stund. Max fem minuter.
- Du kan gå in i rum 1 och stänga dörren när du är klar.
- Ok.
Det verkade som det möjligen var någon mer där då dörren till rum 2 var stängd. En kort dusch och kanske fem minuter i bastun sedan gick jag in i rum 1 och stängde dörren. Hörde att den andra dörren öppnades och att några pratade där ute så jag antog att kvinnan jag träffat skulle komma ganska snart då de uppenbarligen var färdiga i det andra rummet så jag lade mig ner på mage på massagebänken.
Det tog dock en stund så jag hann nästan slumra till lite. Vaknade dock till när dörren slutligen öppnades och stängdes och någon placerade en handduk på min ända.
- Det var ben och rygg i första hand eller hur, sa en ljus kvinnoröst.
- Ja precis, svarade jag.
Det var definitivt inte kvinnan jag träffat därute. Det här måste vara någon betydligt yngre. Men även hennes röst lät bekant på något vis.
Massagen kändes helt perfekt. Inte för hårt men inte för mesigt heller. Kände mig helt avslappnad.
Efter ett tag så knackade det på dörren.
- Jag går nu, hörde jag den äldre kvinnan säga. Det är ingen här så jag låser. Jag kan städa imorgon så slipper du det.
- Ok, tack, svarade den yngre masserande kvinnan.
Benen, ryggen och även ändan fick en noggrann och välbehövlig behandling. Helt klart hade den rekommendation jag fått stämt helt och hållet.
- Nu kan du vända på dig. Tycker det börjar kännas bättre.
- Det känns väldigt bra.
Jag vände på mig och fick för första gången se vem det var som masserade mig. Det var Sofia, en tjej jag lärt känna när jag hjälpte grannen som tränade sin dotters fotbollslag med deras fysträning.
- Men hej, jag hade ingen aning, sa jag.
- Mamma sa att det var någon här jag antagligen skulle känna igen. Men vad har du gjort du är ju brun som tusan men benen känns som du bestigit berg.
- Något ditåt faktiskt, en veckas cyklande i Italien känns ungefär likadant.
- Ja du verkar ju inte direkt ha dekat ner dig i alla fall. Långt ifrån.
- Själv då, någon fotboll?
- Nej kör bara crossfit numera. Ledsnade på fotbollen när alla droppade av. Faktiskt var det din träning som inspirerade mig att gå åt det hållet.
- Det ser ut som du förvaltat det väl.
- Tack!
Det var definitivt inte någon överdrift det jag sa. Sofia var bara klädd i en sport-bh och ett par korta tights. Förutom väldigt tydliga och väldefinierade muskler på hela kroppen så hade även resten utvecklats i minst sagt positiv riktning sedan jag såg henne i möjligen 16-17-årsåldern. Nu måste hon vara typ 24.
Framsidan av låren var betydligt värre däran än baksidan. Det kändes ordentligt och tog en bra stund innan det började släppa någorlunda. Allt eftersom ändrade hon masserandet från att ha gått från ganska hårda punktinsatser till mer svepande smekande rörelser. Insidan av låren blev väldigt noggrant behandlade. Kände till min förvåning att hon gick så långt upp mot ljumsken så att hennes hand gled mellan pungen och låret. Jag tittade upp lite försiktigt men hon såg väldigt koncentrerad ut så det borde inte vara något misstag. Det kändes dessutom väldigt skönt så jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Att något började reagera alldeles för tydligt var ju inte så bra. Ömsom förbannade jag att jag är så förbannat lättväckt och ömsom njöt jag bara när händerna även gick upp längs framsidan av höfterna upp mot magen. I det stadiet kom hon mer än en gång åt den tydligt påverkade kuken. Hon måste ha både känt och sett. Lite enkel avslutning upp över mage och bröst avslutade det hela.
- Sådär, tror jag löste upp det mesta. Allt Ok?
- Mer än Ok. Det var helt perfekt.
- Det var ju bra, sa hon. Du behöver inte göra dej någon brådska. Bastun är fortfarande varm och jag har ingen brådska.
Jag kände mig helt knäsvag när jag gick ut. Kuken bultade lätt av kåthet. Inte ens en kall dusch hjälpte. Jag gick in i bastun för att försöka slappna av.
Hörde till min förvåning duschen gå igång och strax efter öppnades dörren och Sofia kom in insvept i en handduk. Hon satte sig snett emot mig och till min förvåning öppnade hon upp handduken. Nu satt hon där helt naken framför mig.
- Hoppas jag inte stör, sa hon.
- Nej naturligtvis inte, sa jag.
- Ursäkta att jag kanske gick lite för långt därinne.
- Verkade jag misstycka.
- Nej inte direkt. Får jag önska något?
- Visst vadå.
- Kan vi gå tillbaka in dit jag vill väldigt gärna fortsätta.
- Är du helt säker.
- Helt säker. Kom.
Vi gick in i rummet igen. Jag lade mig på rygg på bänken och Sofia nu helt naken fortsatte där hon tidigare kanske varit lite för intim. Lika noggrant som hon masserat mina lår lika omsorgsfullt blev mina nedre delar nu behandlade. Det var helt sinnessjukt skönt vad hon kunde åstadkomma bara med händerna.
Tror aldrig jag kommit så snabbt någon gång tidigare. Att det var på gång kunde definitivt inte Sofia ha missat. Jag kunde knappt ligga still. Hon fortsatte runka i långa stadiga drag men ökade plötsligt takten rejält. Det tog max 5 sekunder innan det släppte totalt och jag kände skvättar av sperma landa både här och där på kroppen.
- Tack, sa jag när jag samlat mig någorlunda.
En ganska fånig kommentar insåg jag direkt jag sa det.
- Får jag önska något, fick jag ur mig innan hon han svara.
- Vad skulle det kunna vara, svarade hon.
- Jag är ju inte alls i samma klass som dig på att massera men finns det möjlighet att jag i alla fall skulle kunna försöka lite.
- Visst varför inte. Vänta, jag ska bara torka av dig lite, sa hon.
Sofia tog en handduk och torkade omsorgsfullt av mig. Hon bytte handduk och lade sig ner på mage. Jag tog en mindre handduk och la den över hennes otroligt välformade ända. Hon tog direkt bort den.
- Du tänker väl inte fuska och hoppa över vissa delar, sa hon.
- Du bestämmer, sa jag.
- Jag gillar lite hårdare massage, sa hon så du behöver inte vara så försiktig. Jag säger till om det blir för mycket.
Jag försökte så långt jag klarade det att göra så likt henne som möjligt. Vissa koncentrationsvårigheter var det helt klart dock. Det kändes helt fantastiskt att verkligen få känna ordentligt på hennes unga vältrimmade och välformade kropp.
Tyckte det faktiskt gick riktigt bra så långt. Var nästan klar med baksidan. Hade faktiskt fått en del uppmuntrande kommentarer. Den enda synpunkt Sofia haft så långt var att jag var alldeles för försiktig med ändan men när jag blev lite mer hårdhänt så kom det ett par som jag tolkade det nöjda stön.
Dett var dags att vända på steken. Själv hade jag börjat vakna till liv igen, det var naturligtvis svårt att låta bli så jag var rätt glad att Sofia la en liten handduk över sina ögon.
Det blev dock inte bättre av att se henne framifrån. Helt otroligt tänkte jag. Kan man bli läckrare.
Var i valet och kvalet om jag skulle våga gå lika långt upp mot ljumsken som hon gjort. Jag ville ju inte på något sätt att hon skulle avbryta det hela innan jag fått känna lite mer på henne. Det hela löste sig dock på ett sätt jag kanske inte räknat med. När jag sakta jobbade mejl uppåt längs insidan av låret och började närma mig så särade hon väldigt tydligt på benen och när mina fingrar gled längs ljumsken så suckade hon till tydligt. När jag bytte till det andra benet var jag ännu djärvare. Nu gled mina fingrar nästan över ena blygdläppen. Nu var det en betydligt tydligare suck.
Fortsatte dock upp över magen och upp mot hennes bröst. Lite djärvare var jag ju helt klart nu och tänkte absolut känna ordentligt på dessa. Det var definitivt inte något som hon hade något emot. Hon stönade högt när jag ganska hårt smekte och masserade brösten.
Kände plötsligt hennes hand röra sig längs mitt ena ben. Samtidigt jobbade jag mej nedåt igen.denna gång med ett klart mål. Sofia särade nu ordentligt på benen och det glänste inbjudande mellan hennes blygdläppar men de kändes ännu bättre.
Sofia hade nu fått tag i min kuk och kände lite försiktigt på den. Den var nu fullständigt återställd men jag tog försiktigt bort hennes hand och började istället bearbeta hennes insida lår igen men denna gång med mun och tunga. Denna gång var målet helt givet och eventuella protester uteblev helt från Sofia.
Det kändes mer än bra att känna hennes respons, hon gnällde och stönade omväxlande och pressade sitt underliv mot mitt ansikte villket uppmuntrade mig minst sagt. Det blev definitivt inte sämre av en lång utdragen orgasm. Hon skakade i hela kroppen och pressade mitt ansikte mot sig med båda händerna. Efter en kort stund slappnade hon av och tittade upp mot mig.
- Ta mig, var det enda hon sa.
Hon flyttade sig neråt på bänken så jag skulle komma åt ordentligt.
- Ta mig hårt...
Hon var ordentligt våt men ändå fick jag pressa på en del för att glida in. Jag tvekade lite först att vara hårdhänt på något vis men hon manade hela tiden på. Det slutade med att jag definitivt inte höll igen på något sätt. Att stöta in kuken djupt i henne kändes bättre än bra.
På sätt och vis var det väl en viss besvikelse att jag inte klarade längre än jag gjorde men precis som tidigare var det helt enkelt så otroligt skönt att det bara inte gick att hålla ut någon längre tid. Snabbt ut och sen ännu en gång en helt sanslös orgasm. Ren och skär lycka helt enkelt.
- Det här är inte klokt; sa jag. Du är helt sanslös.
- Hoppas du menar i positiv bemärkelse, sa Sofia.
- Tvivlar du?
- Nej kanske inte, sa hon. Du är inte så pjåkig själv heller faktiskt.
- Oj, tack för det.
- Nu är det förresten min tur att önska något, sa Sofia.
- Vad som helst, sa jag.
- Att det här inte var den enda och sista gången.
- Det var nog det enklaste någonsin att svara ärligt på.

No votes. Be first!