En dag på stranden

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Det var en varm morgon, klockan var runt 06 på morgonen, fåglarna kvittrade utanför och solen lös. Jag vaknade av fåglarnas ljud men du sov djupt och rofullt. Jag tittade på dig där du sov, efter en stund började jag smeka din mjuka rygg och du vaknade sakta till liv. God morgon sade jag med ett leende och gav dig en mjuk och varm kyss. Det blir en härlig första semesterdag vid stranden sade jag. Ligg du kvar en stund så ordnar jag lite frukost och matsäck som vi tar med oss till stranden.

Efter frukosten packade jag bilen och du kom ut och satte dig bredvid mig. Jag fällde ned suffletten på bilen och värmen från solen var så skön.

Väl vid stranden tog jag sikte på ett litet mer avskilt ställe bland sanddynorna, dels för att det var mysigare att ligga där men också för att det var lite mindre insyn från alla som låg på stranden.

Vi bestämde oss ganska snabbt för att ta ett snabbt dopp, känna på värmen i vattnet. Vi hoppade i och det var jätteskönt, skulle tro att det var runt 22 grader varmt redan kl. 9 på morgonen. Jag stod där i vattnet och tittade på dig och vinkade att du skulle komma närmare.

Jag gav dig en varm riktigt blöt kyss där ute i vattnet och jag kände direkt hur det pirrade till i kroppen på mig. Din kropp reagerade direkt på min varma kyss och jag lade armen runt din midja och den andra handen under din rumpa och tryckte dig nära mig och kysste dig länge och väl. Nä sade jag plötsligt tror det är dags att gå upp och sola lite, mmm sade du och vi tog varandras händer och gick upp till vår lilla plats där vi lagt ut filten.

Väl uppe på vår plats tog du av dig din bikiniöverdel och lade dig på rygg för att sola. Solens varma strålar smekte din mjuka kropp och jag låg vid dig och njöt.

Efter en stunds solande reste vi oss upp och tog ett par klunkar av vattnet, det var en väldigt varm dag så det kommer att gå åt mycket vatten. Du drack en rejäl klunk men lite av vattnet rann ned för din haka och över din kropp. Utan att tänka mig för att vi inte var ensamma slickade jag i mig vattnet från naveln och uppåt mellan dina solvarma bröst. Kunde inte undgå att se att dina bröstvårtor styvnade till lite och jag gav dem ett lätt sug med munnen. Stilla dig tänkte jag för mig själv, det är ju fullt med folk på stranden.

Vi lade oss ned igen mellan sanddynorna. Kände hur jag blivit hård mellan benen och gjorde allt för att dölja detta. Lade mig närmare dig och började smeka din solvarma kropp. Jag lade mitt huvud på din mage och smekte dina varma mjuka bröst. Jag tittade upp mot ditt ansikte och såg hur du njöt.

Kom så går vi och badar sade jag, mmm tror bestämt att du behöver kylas av. Haha ja det tror jag med. Vi hoppade snabbt i vattnet, men av någon anledning blev jag inte ordentligt nedkyld .

Du drog ned mina badbyxor och ställde dig bakom mig och började med lugna rörelser att smeka mig. Du viskade i mitt öra att jag kanske behöver en massage. Mmm viskade jag tillbaka, det behöver jag.

Med van hand smekte och runkade du mig. Du varierade genom att runka mig långsamt och snabbt. Kände ganska snabbt att jag var på väg att komma, min andning ökade och det pulserade i mig och du kände hur det pulserade om dina händer. Plötsligt skrek jag till lätt och kom och min sats sköts rakt ut i havet. Jag vände mig och gav dig en varm kyss och viskade i ditt öra, tack, så skönt det var.

Vad säger du om att åka in till stan och ta en sallad? Vi hade visserligen tagit med oss sallad men det var närmare 30 grader nu vid 12 tiden på stranden och vi behövde bägge två vara undan solen ett tag, vi var ju ändå rätt bleka.

Vi åt en god sallad tillsammans och njöt av värmen. Efter vi ätit upp bestämde vi oss för att ta en tripp med bilen. Vi körde nästan 30 mil och det började närma sig kväll och körde mot stranden för att ta ett kvällsdopp.

När vi kom fram till stranden var det bara vi och två par kvar, det var mörkt men fortfarande väldigt varmt, både i luften och i vattnet.

Ska vi bada nakna frågade jag med ett varmt leende, gärna sade du glatt.

Att det var två par kvar längre bort på stranden var inget vi brydde oss om utan vi slängde av oss kläderna och kastade oss i vattnet.

Vattnet var underbart skönt och lagom varmt mot våra nakna kroppar.

Lite barnsligt började jag att skvätta vatten på dig och du var inte sen att göra det samma mot mig. Jag går närmare dig för att kunna skvätt mer. När jag står där och ser dig i skymningen och ser konturerna av din vackra kropp blir jag helt varm i kroppen. Genom din bikiniöverdel ser jag att dina söta bröstvårtor står rakt ut och jag kan inte motstå att ställa mig bakom dig och smeka dem försiktigt. Du ger ifrån dig ett lätt stön när jag låter mina fingrar krama och smeka dina mjuka bröst. Snälla, sug på mina bröst.

Jag ställer mig framför dig flyttar undan din överdel lite och låter min tunga försiktigt nudda dina bröst och dina bröstvårtor, de smakar lite salt av vattnet. Försiktigt suger jag in den ena bröstvårtan i munnen och börjar suga och slicka försiktigt samtidigt som jag masserar ditt andra bröst med handen.

Så skönt får du ur dig lite tyst samtidigt som jag byter och njuter av att slicka och suga lätt på ditt andra bröst.

Samtidigt som jag gör detta känner jag hur hård jag blir. Jag drar ned mina badbyxor en bit och tar din hand och styr den mot min hårda lem. Mmm va skönt hård du är viskar du i mitt öra. Jag njuter av hur du drar min lem i din hand, det är så skönt.

Jag flyttar undan din bikiniunderdel lite grand och börjar att smeka ditt varma sköte, det är lite strävt eftersom vi står i saltvatten men känner hur blöt och skön du är. För försiktigt in två fingrar i dig och börjar att långsamt fingra dig.

Biter dig lätt i ditt öra och viskar, kom, kom så går vi upp till vår plats bland sanddynorna. Drog upp mina badbyxor och rättade till dina bikinitrosor, tog din hand och gick upp mot vårt lilla ställe.

På vägen upp kände jag hur det pulserade i hela min kropp och kunde se ditt härliga leende, lite så där busigt.

Vi torkade av oss lite lätt och skakade av sanden från våra fötter innan vi lade oss på den ljumna filten.

Jag tog av dig din bikiniöverdel och dina vackra bröst blottades i den nu mörkare sommarkvällen. Kyss mig bad du, vi lade oss ned på filten och våra läppar möttes i en mjuk och varm kyss. Jag fick gåshud över hela min kropp av den kyssen och kände ett underbart välbehag. Älskar verkligen dina mjuka och härliga kyssar viskade jag till dig. Mmm, du är också helt underbar, älskar dina kyssar med.

Jag tog av mig mina badbyxor och min hårda lem slog till mot din mage, jag drog av dig din bikinitrosa och drog dig nära mig.

Min mun och tunga började att smaka på din varma kropp, jag kysste och slickade mig ned mot din mus. Även om det var mörkare ute kunde jag se att du var väldigt blöt och när jag lät min tunga nudda vid din varma mus gick det inte att ta fel. Kände med min tunga hur blöt du var, mm, sade jag för mig själv, du smakar så härligt. Med långa drag slickade jag dig och när jag kom till din klitoris sög jag in den försiktigt i munnen och slickade den.

Snälla jag vill suga dig, bad du. Kom lägg dig över mig så får du suga mig, jag vill känna din mun om mig. Han knapp säga något innan jag hörde hur du glupskt sög mig i långa sköna drag. Jag njöt till max av din behandling.

Försiktigt lät jag min tunga slicka dig lite bak, precis när jag gjorde det sög du till lite hårdare. Så skönt skrek jag ut. Mmm, det är så skönt att suga dig samtidigt som du slickar mig, sade du.

Jag vill ha dig nu, snälla ta mig sade du. Jag lyfte upp dig och bad att du skulle rida mig. Du tog tag i min nu, stenhårda lem och förde in den i dig. Sakta sjönk du ned och tog mig allt djupare in i din varma fuktiga mus. Åhh så skönt sade vi unisont.

Du lade dig ned över mig och red mig i långa djupa drag samtidigt som vi kysste varandra. Jag tog mina händer och gav dig en lätt klatch över rumpan, du stönade till och bet mig i läppen, mer bad du mig. Jag gav dig ytterligare några lätta klatchar över rumpan samtidigt som du red mig snabbar och snabbare.

Sätt dig upp bad jag dig, i mörkret såg jag konturerna av din vackra kropp och jag kupade mina händer över dina bröst. Började smeka och krama dem försiktigt samtidigt som du red mig. Så galet skönt skrek du rätt ut i natten. Mmm du är så skön skrek jag ut och kände hur det började krampa i mig. Varje gång du drog upp dig kände jag hur din mus knep hårt om min lem. Det var helt sagolikt skönt.

Jag kommer stönade du högt, snälla rid mig fortare och hårdare, jag vill komma samtidigt som dig. Du red mig allt fortare och hårdare och kramade om min lem hårt med din mus. Jag kommer skrek du, jag kommer. Plötsligt känner jag hur hela din kropp skälver och skjuter samtidigt min sats djupt in i dig, samtidigt som vi bägge skriker rakt ut i sommarnatten. Du fortsätter att rida mig långsamt och det är så galet skönt. Samtidigt som jag känner hur det fortfarande pulserar i min lem.

Jag tar dig om ryggen och lägger dig ned över mig. Vi ligger kvar i varandra och pustar ut samtidigt som jag smeker din rygg och din rumpa.

Vi kysser varandra och jag viskar försiktigt i ditt öra att jag vill smaka på oss, du suger av mig, det är så skönt och jag känner att det rinner ut lite mer ur mig. Jag ber dig att sätta du dig över mitt ansikte så jag kan slicka dig och får känna oss i min mun.

Därefter lägger du dig på min bröstkorg och vi kysser varandra och det är en sådan häftig upplevelse att få smaka på varandra.

Vi ligger kvar och små-kysser varandra en stund innan vi går ned i havet och badar av oss. Sedan går vi upp, klär på oss, och åker hem.

När vi kommer hem duschar vi av oss saltvattnet och klockan är sen så vi hoppar direkt i säng, men vad som händer då, det är en annan historia.

No votes. Be first!