En bra förmiddag med blandade känslor!

Vi hade precis köpt hus och spenderat hela semestern med att flytta in.

Jag var helt utsliten av flytten och unnade mig en alldeles egen semestervecka när frun gick tillbaka till jobbet och ungarna började skolan igen.

Det var en ljuvlig morgon och jag satt och baskade mig i solen på framsidans uteplats med en kopp kaffe.

Njöt av lugnet, ensamheten och det vackra vädret och var halvt på väg in i en tupplur när jag hörde grannfrun ropa.

-God morgon!

Jag kisade mot solen och ropade god morgon tillbaka.

Hon var en mycket attraktiv kvinna i mitten av sina 40. En rätt muskulös dam med saftig rund röv och fylliga bröst, som matchade hennes stuss perfekt. Hon hade nog påbrå från balkan, med vackra utmejslade och kvinnliga drag och kanske inte korpsvart, men väldigt mörkt axellångt hår uppsatt i en hästsvans.

-Ska du med ut och springa? Frågade hon.

Jag svarade att det var alldeles för varmt och att jag ska roa mig med att slita upp taggbuskar och rensa ogräs. Det är nog ändå roligare än att springa.

Hon skrattade lite, vinkade och vände sig och joggade iväg.

Jag kunde inte hjälpa att stirra efter henne där hon skumpade iväg i sina svarta korta tights som i detta solljus var mer eller mindre genomskinliga. Kuken gjorde ett ofrivilligt ryck i shortsen och jag ägnade en tanke åt att fantisera om att trycka ner hennes huvud hårt i kudden med ena handen och med andra styra in min nu köttiga kuk i henne bakifrån.

Hon försvann runt kröken och jag fick sitta kvar någon minut för att låta blodet rusa tillbaka in i kroppen och bli presentabel nog att gå runt i shorts där folk kan se mig.

Efter att jag slitit i rabatterna i 40-50min så kom hon joggandes tillbaka, häftigt andfådd.

Hon slutade att springa en bit från huset och gick sista biten fram mot vår delade uppfart med händerna på höfterna. Hennes byst expanderade hypnotiskt i takt med hennes andning.

-Har du kul? Flämtade hon fram. -Minst lika kul som du! Svarade jag.

Hon log och masade sig förbi mig mot deras köksentre och gick in. Jag kunde inte släppa henne med blicken och när kuken ryckte till så gick jag raskt in i vårt hus och gömde vad som vid det laget när jag kommit in, var ett fullt stånd.

Jag tvättade av jorden och dammet från mina armar och torkade mig. Jag hade tvätt på linan att ta ner som frun hängde upp imorse och lunkade ut på baksidan för att lösa det problemet. Problemet i min byxa skulle jag också vara tvungen att lösa, men det kan vänta. På baksidan kan iaf inte någon se bulan i mina shorts. Hela gården är där omringad av en häck som är 1.5m hög och så tät att man inte ser genom den.

Jag har precis plockat ner ett lakan när jag hör grannens altandörr öppnas. Kåt som jag är så slänger jag iväg ett öga. Jag vill ju gärna se mer av grannfrun, som jag förutsätter att det är. Kanske ska hon sola tänker jag när hon kliver ut i uterummet tätt följd av sin make.

Det fanns dock inga tankar på att sola. Hon drog ner sina tights och trosor och sparkade undan dom. Hon böjde sig framåt över bordet i uterummet, svankade med helt raka ben och särade vitt. Maken hade vid det här laget exakt lika hård kuk som jag och när han trängde in i henne så flämtade jag till av kåthet. Fy faan... varför måste jag se detta?! Gå in i sovrummet för helvete! Detta var tankar jag hade, men jag kunde själv inte slita mig.

Mannen var en välbyggd karl och kuken såg ut att vara hyfsat stor. Förmodligen aningen större än min egen. Fan igen.

Han knullade henne hårt och stadigt och jag började fundera på om det där bordet verkligen skulle hålla där det rickade kraftigt varje gång han stötte henne i botten.

Nej för helvete jag går in tänkte jag, precis som han fattar tag i hennes hästsvans, drar henne mot sig och kommer i henne. Jag står kvar, förtrollad, och tittar genom gliporna i mina lakan.

Karln daskar henne på röven, kysser henne i nacken och går in i huset igen utan att klä på sig. Grannfrun vecklar ut sina tights, tar på sig dom men kastar trosorna i soffan.

Pervot i mig funderar på om jag kan smyga över och sno hennes använda trosor. Förnuftet säger till pervot att han är dum i hela jävla huvudet och vi kommer överens om att pervot inte får som han vill.

När hon dragit på sig tigtsen så vänder hon sig mot mig där jag står bakom tvätten, ler som en hel sol och vinkar med bara fingertopparna..

Jag dog lite inombords. Måste jag flytta nu? Ingen vill ju vara smygtittaren i området.

Jag går in och tar ett glas vatten, stirrar ut genom köksfönstret. Fan också.

Efter några minuter så kom grannkarln ut med ett tennisrack och två rör med bollar, satte sig i bilen och körde iväg.

Det var nog bara hon som såg mig tänkte jag. Det kanske ordnar sig. Hon är ju lite flirtig och så. Hon gick nog igång på att jag tittade på, övertalade jag mig själv.

Kanske behöver jag inte berätta för fru och barn att vi måste flytta för jag inte kunde slita mig från att se när snygga grannfrun fick kuk.

Jag går in och sätter mig i soffan. Drar lite förstrött i kuken och fantiserar om grannfrun. Jag funderar på om jag bara ska komma rätt på tröjan på mig själv eller om jag ska ta av mig tröjan och komma på magen och sedan duscha, men hinner inte bestämma mig innan jag hör två snabba knack på dörren och sedan hör dörren öppnas. -Hej hej!

Jag sliter snabbt åt mig en handduk ur tvättkorgen, håller den framför mitt skrev och går ut i hallen. Jag visste ju redan att det var grannfrun på rösten, men hoppades att det inte var det. Fan. Det var det... -Ehh Hej? Svarade jag och tog notis om den svarta lilla tygpåsen hon hade med sig.

Hon log, och tittade på mig finurligt. Åh vad bra! Sa hon, och ryckte åt sig min handduk. Min barriär, mitt skydd. Hon baddade sig i pannan och släppte handduken på golvet.

Även om lite av blodet kommit tillbaka in så vad bulan tydlig. Hon log ännu bredare och tog ett steg in mot mig, satte sina händer på mitt bröst med raka armar och backade mig genom hallen ut i vardagsrummet. Kallsvettig så backade jag lydigt tills hon förde ner ena handen innanför mina shorts och greppade min halvhårda köttiga kuk.

-Gött! Sa hon och flinade. -Så du gillar att titta? Nu skrattade hon mjukt och sexigt och i hennes ögon såg jag en vild hunger. En vild hunger för kuk tolkade jag det som då.

-Lägg dig ner, sa hon och tryckte på mina axlar ner mot golvet, och jag gjorde som hon sa.

Hon ställde sig vid mina fötter och rullade av sig tightsen. Hon höll fortfarande tygpåsen i handen. Vad fan är upp med tygpåsen? Hon klev fram och ställde sig över mig i midjehöjd. Fittan glänste av svett, sperma och fittsaft och jag kunde känna den ljuvliga lukten av henne där hon stod. Hela springan var mjölkvit av safter.

Hon står där ett slag, låter mig beundra hennes mjuka höfter, kraftiga lår. Det välvda vackra venusberget och den heltäckande men ansade mattan av hår. Hon vet exakt hur vacker hon är. Hon vet exakt hur mycket jag åtrår henne. Hon vet att hon kan använda mig hur hon helst behagar.

Hon fortsatte sakta gå framåt tills hon stod grensle över mitt ansikte. -Vill du smaka? Frågade hon.

Jag kunde inte få fram ett enda ord. Jag harklade mig lite och nickade. Hjärtat höll på att slå sönder bröstkorgen inifrån.

En droppe sekret lämnade sitt bo i den dyvåta fittan och träffade min överläpp. Tungan hämtade fort upp den. Salt, gott. Herregud vad kåt jag är.

Hon vänder sig om igen och hukar över mig i vad som hade varit en 69:a om hon inte var rak i ryggen. En droppe till undflyr och landar i mitt skägg. -Backa lite ber jag, och hon gör som jag vill. Hon hukar nu omkring 10 cm från mitt ansikte och dofterna gör mig helt galen.

Jag tar fram kuken och hasar ner shortsen så jag kan runka obehindrat. Dock mycket långsamt, då kuken är redo att explodera när som helst.

Hon tar fram en rosa vibrator ur den svarta tygpåsen där hon sitter, precis utom räckhåll för min tunga som längtar.

Hon drar vibratorn genom springan för att hämta lite smörjmedel, startar den och börjar bearbeta klittan. Jag masserar hennes fasta röv med ena handen och runkar försiktigt. Hon börjar strax krampa försiktigt i fittan och en sträng av blandade safter rinner ner på min utsträckta tunga. Hon sjunker nu ner på knä och sätter sig över mitt ansikte, tungan virvlar vilt i fitthålet medans näsan begravs i rövhålet. Hon trycker sig mot mitt ansikte och stönar högt medans jag slafsar i mig denna härliga cocktail av safter.

Hon greppar sin skinka med den fria handen för att öppna upp och glider ner rövhålet mot min tunga som ivrigt dansar över hålet. Hon börjar komma och rövhålet pulserar av kramper och tungan glider in i hålet när det öppnar. Hon trycker sig ner på min tunga och rider den med hela sin vikt.

Jag kan nu inte hålla mig och utan att knappt röra kuken så sprutar jag över henne och mig själv, samtidigt som hon kommer över mitt ansikte.

När hon reser sig och vänder sig om så ser jag att del av satsen landat på hennes kind.

Hon sätter sig på mig. Hennes blöta svullna fitta vilar på min kletiga svullna kuk. Hon gnider sig mot kuken och kysser mig. Hon låter tungan glida över mina läppar och låter sin saliv rinna ner i min mun. Sperman på hennes kind rinner ner i mungipan och blandas med vår saliv.

Vid det här laget är jag återigen stenhård. Hon håller mig på halster låter kuken glida upp och längs springan medans hon fortsätter fylla min mun med sin saliv och jag blir tvungen att svälja undan flera gånger. Hon för ner handen till sitt skrev och pullar sig några gånger med ring och långfingret. Hon drar ut och visar mig fingrarna som klibbar ihop med strängar av sekret och stoppar sedan fingrarna i min mun samtidigt som hon sjunker ner på min kuk till botten. Hon gungar sakta fram och tillbaka med kuken bottnad och masserar mitt ollon med livmodertappen samtidigt som jag suger och slickar hennes fingrar rena och kramar hennes fylliga bröst.

*Ofärdig. Fortsätter när lust och inspiration finns.

Den här historien är delvis sann och delvis fabuleringar. Det är en mashup av två olika eror av livet, saltat med drömmar och fantasier.

No votes. Be first!