Elin en helt vanlig flicka

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Elin är ett helt vanlig flicka, varken söt eller ful mager eller fet. Vårterminen på gymnasiet har just börjat, hon har varken pojkvän massa vänner eller fritidsintressen.

det enda utom skolaktiviteterna är väl att hon är med i ett handbollslag bara som reserv men ändå. Dagarna och veckorna flyter på och ingenting händer i elins liv, det gör det aldrig. På fredagseftermiddagen efter handbollsträningen stannar hon lite extra länge i duschen som vanligt, för att få sitta en stund ensam i bastun, sanningen är att hon är lite rädd för de andra tjejerna i laget.

Speciellt 4-5 stycken av de populäraste skrämmer henne.Hon stängde av duschen och släntrade sakta mot bastuavdelningen, stannade till som vanligt och kikade in genom glaset i bastudörren för att förvissa sig om att den var tom. Det var den inte! två av dem snyggaste tjejerna tillika de elakaste låg ovanpå varandra och stönade. Elin hade ingen som helst erfarenhet av varken tjejsex eller sex med killar ty hon var fortfarande oskuld, men fullständigt bortkommen var hon inte heller, hon förstod att det handlade om lesbisk sex och hon förmodligen inte skulle titta en sekund längre glömma det hela och gå. Just precis då greppade någon hennes arm brutalt och sa -Jaså, en tjuvtittare. Elin försökte förklara och protestera men innan hon ens öppnat munnen så knuffades hon in i bastun av de andra tjejerna. men titta vem vi har här sa tjejen som låg på britsen. -är det inte ensamma elin?? Alla andra skrattade.

-Är du flata? frågande nån, Va, neeej pep Elin. Varför fluktar du på oss då, blir du kåt ? Nämen sluta nu försökte Elin.

-Du tänker väl inte berätta vad du sett härinne för nån?

Nej, nej absolut inte försäkrade Elin, Jag lovar. Tjejgänget skrattade rått. Vi kommer se till att detta förblir hemligt sa Ledartjejen, -Hämta hit tjocka berta röt hon till de andra som snabbt lämnade bastun för att göra som de blivit tillsagda.

Tjocka Berta heter egentligen Stina och är väl det närmste en kompis Elin har på skolan, hon brukar aldrig nyttja bastun med rädsla för glåpord och mobbing. efter en stund kom två av tjejerna med Stina i släptåg, Stina var en krftig tjej med rött hår hängbröst och hängmage och en stor tät buske mellan benen, Nästan alla andra var hel eller halvrakade. -Nu ska det bli Lebbfest proklamerade Ledarhonan. Elin drogs ned hårdhänt och blev sittande på det näst nedersta bänken, två av flickorna höll henne i ett järngrepp. -Har du blivit slickat förut din slyna? Tjocka berta/Stina stod på alla fyra med ansiktet bara några centimeter från Elins fitta, En flertal händer greppade Stinas hår och tvingade hennes ansikte mot Elins fitta, -Jag vill inte kved Stina med gråten i halsen. -Hon vill inte hånade de andra i kör. Elin var panikslagen, hon känner Sinas ansikte, mun och näsa gnuggas hårt mot hennes sköte. -Slicka, slicka skanderade pöbeln. Stina var helt omringad av tjejgänget, som nöp och slog, -Riktiga juver på denna kossa sa någon medan andra flinade. Elin var helt hjälplös och förvirrad, vad skulle hon ta sig till, vad kunde hon göra? Ingenting, trots den förnedrande behandlingen kände hon en viss upphetsning. -Ledarhonan slickade hennes kind och väste mellan tänderna, -Känns det skönt i lilla fittan nu? Utan att hon kunde hjälpa det så svarade Elin JAAAAA med ett gutturalt ljud ur strupen. Vad de andra gjorde med Stina kunde hon inte riktigt se, Men hon slickade Elin som besatt. -Hörde ni tjejer? ropade Ledaren hon gillar det.

Då får vi nog lägga detta på schemat om det var så uppskattat. Som i ett töcken uppfattade Elin att bastun tömdes på folk efter en tid var det bara henne och Stina kvar, Stina låg snyftandes på bastugolvet, hon hjälpte henne upp och sakta gick de tillsammans ut till duscharna.

No votes. Be first!