Elin efter lovet

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Det hade varit lov och Elin hade haft tid att bearbeta händelsen i bastun, Hon hade inte dryftat ämnet vidare med Stina som varit med därinne. De hade undvikit varandra.

Elin hade funderat en hel del på det hela och beslutat att gå vidare med sitt liv. så kom en handbollsträning och hon hade lovat tränaren att inte utebli denna gång.

Hon var nervös när hon kom in i hallen, men allt var som vanligt dvs hon var som en skugga, ingen brydde sig om henne nämnvärt. Stina satt på en madrass längre bort och undvek hennes blick. Efter en tag så ljöd tränarens visselpipa och träningen var slut. Det pratades och stojades på vägen till omklädningsrummet som vanligt, men ingen sa nåt till henne eller tittade konstigt som hon varit ängslig inför.

Alla klädde av sig och intog duscharna, även Elin och Stina som kom smygande lite efter de andra. Skulle hon gå in i bastun tänkte hon för sig själv, snart var duschrummet tomt

och inga röster hördes, hon smög på tå fram till dörröppningen och kikade in i omklädningsrummet Ingen där. Då borde bastun vara tom oxå resonerade Elin.

Hon stod utanför ett ögonblick och tittade in genom glasrutan, hon kunde inte se någon i ångan, hon hörde sin egen puls slå, sakta drog hon upp dörren och gick in.

Hon andades tungt av nervositet, vänta lite tänkte hon hördes inte andedräkten av nån annan därinne oxå?

Äsch, Dumheter tänkte hon, släppte handduken på golvet och satte sig ned,-Välkommen, hördes en röst i dunklet.

Och hon kände igen rösten. -Vi har väntat på dig.

Ångan hade lättat lite och nu kunde hon se att längst upp satt hela gänget, Och Stina satt oxå däruppe.

-Nu är det våran tur att ha det skönt sa Ledarhonan.

Elin satt som fastfrysen, förlamad hon ville resa sig upp och springa ut därifrån, men hon kunde inte.

-Nu skall du slicka oss, och du börjar med mig. Om du gör bra ifrån dig kanske vi gör nåt för dig oxå gnäggade hon.

-Just det, instämde det andra. Som i trans Gick Elin fram till Ledarhonan som satt med särade ben och flinade hånfullt.

Hon började att slicka Ledarhonan lite tafatt det var ju faktiskt första gången samtidigt kände hon svettiga händer glida över sin kropp, och hon hörde Stina kvida i närheten.

Ledarhonan stönade högljutt mellan skratten -Hon lär sig Hyndan informerade hon packet. Efter en stund kilade det för Ledarhonan och Elins fittsaftdränkta ansikte flyttades ett steg åt höger för arr betjäna nästa plågoande, någon körde sina fingrar brutalt in och ut i hennes fitta, någon nafsade i hennes bröst.Hon sneglade till höger och fick se att Stina fick en brutal behandlig bredvid henne, tjejerna rev och slet och bet i hennes feta hängbröst som en vargflock, en annan stod på huk och gnuggade sin fitta i Stinas ansikte.

Nu hade Elin slickat flicka nummer två till orgasm.

-Nu skall du oxå få lite godis röt Ledarhonan. Elin bars ned till nederta bänken och sattes ned, Stina beordrades ned och ställa sig på alla fyra, -Slicka din kompis nu "Tjocka Berta" Som en Zombie började Stina slicka Elins fitta, kåtsafterna flödade och utan att protestera lät Elin allt att fortgå. På varsin sida av Stina stod två flickor och smekte ömsom daskade Stina på rumpan , brösten.

En annan ställde sig bakom Stina och sa att underhålliningen skulle börja, hon tog fram en rotbortse och började slaå Stina på stjärten, Hårt. Stina ryckte till och gnydde vid varje slag hon var alldeles röd på stjärten.Elin rycktes ur sin tankegång och placerades under en annan i ställningen sextionian, hon hade tappat all vett och sans, det stönades och klatschades i hela bastun. och det liktade fränt av kön och svett.

Plötsligt slet Ledarhonan ut Elin i duschen och de både fick en uppfriskande paus. När de kom tillbaka stod Stina med röven blåslagen i röven, -Skall vi börja frågade en av honorna Ledaren, -Varför inte tyckte hon. -Nu skall vi fista grisen, En av tjejerna började att bearbeta Stinas vid det här laget uppsvullna fitta, Stina gnydde ömkligt, fler och fler fingrar försvann upp i hennes sköte, snart hade hon hela sin hand inne, tjejerna stönade unisont och smekte sin egna fittor, fistaren bytte hand ömsom höger ömsom vänster, -Glöm nu inte röven, påminde Ledarhonan.

Med en hand fortfarande begravd i Stinas fitta, började hon föra in sin andra hand i hennes stjärthål, Stina gnydde och stönade högre nu. -snart är det din tur, sa Ledarhonan vänd till Elin, Elin kände en klump i halsen av rädsla. Fistartjejen fortsatte en bra stund med Stina som nu låg på bastugolvet som en blöt svamp.

-Det här var roligt sa Ledarhonan, det här måste vi göra om.

No votes. Be first!