Dotterns bästa kompis

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Det ringde på dörren en fredagskväll runt 22-tiden. Satt nersjunken i soffan och tänkte att det var typiskt,nu när man börja bli trött och slö.efter andra ringningen masa jag mig ur soffan och gick och öppna dörren.

Hej,sa en glad röst. Hej,sa jag tillbaka. Jasså är det du som kommer och hälsar på sa jag.

Absolut svara hon glatt, har inte Amanda sagt att jag skulle komma? Nej faktiskt inte,svara jag.

Då det var min dotters kompis sen 10 år bakåt i tiden så var det inte ovanligt att hon kom titt som tätt.

Sandra som hon hette lev in och undra om Amanda var hemma. Nej Tyvärr svara jag och berätta att hon inte skulle vara hemmaa förrän efter kl 01.oo. Aha ok svara hon och log mot mig. Då har hon väl inte sagt att jag ska sova över heller,sa hon. Nej men nu vet jag det log jag mot henne.

Bara jag inte stör om jag väntar här tills hon kommer,undra hon?

Nej självklart inte svara jag ,det är bara du känner dig som hemma.

Vill du ha något,undra jag? Nej,det är bra svara hon och vi klev in och satte sig i soffan. Jag tänkte ta en öl sa jag och fråga om hon också ville ha en. Jag har med mig ett par öl sa hon om det är ok om jag öppnar den här och nu?

Självklart sa jag.

Jag hämta mig en egen öl och slog mig ner i soffan bredvid henne.Efter en del småprat undra hon om hon kunde ta en dusch i väntan på att Amanda skulle komma hem?

Visst sa jag och hämta handdukar och det som hon behövde .

hon gick in i badrummet och jag kunde inte låta bli att tänka på hur stor hon blivit och vilken snygg kropp hon utvecklat. Hade inte tänkt på henne på det sättet förut och skämdes lite för mig själv. Försökte slå bort tankarna på henne men kunde inte låta bli att fantisera på att hon stod där naken i badrummet . Jag blev avbruten av att hon ropa och fråga om jag kunde komma med hennes mobil. Javisst sa jag och gick till badrummet och knacka på. Hon öppnade dörren och stod där med endast en handduk runt sig.

jag gick tillbaka och satte mig i soffan och zappa bland kanalerna.

Tänk att få vara en fluga på väggen i badrummet tänkte jag och kände hur det pirra till i magen.

Jag kände hur jag börja bli lite småkåt och jag gjorde nåt som jag aldrig skulle ha gjort tidigare ,jag gick och ställde mig i hallen utanför dörren till badrummet och lyssna i smyg. Det kändes inte helt rätt men jag kunde inte låta bli.

Hon satte på duschen och jag hörde hur hon njöt av duschen. Sen stängde hon duschen och jag hörde hur hon tvåla in sin kropp och när hon gav ifrån sig ett svagt stön sköljde kåtheten över mig. Jag Skulle precis gå tillbaka till soffan när jag hörde henne uttrycka ännu ett gnyende stön och jag stanna upp och lyssna. Sen satte hon på duschen och nuhörde jag hur hon stönade lite mer intensivt och förstod att hon njöt av att duscha. När hon duscha klart smög jag tyst iväg mot tv rummet för att inte avslöja mig. Hörde hur hon satte sig på toaletten så jag försökte se på tv men kom av mig när hon plötsligt stönande till och jag undra på vilket sätt. Så jag gick närmare och hörde att hon gnydde allt snabbare. Undrar om hon ville jag skulle höra henne eller om hon var upphetsad så hon inte tänkte på det? Plötsligt tystnade hon och jag hörde henne kissa och tänkte precis smyga bort när jag hörde ett bekant plaskande ljud och förstod att hon onanerade sin kiss våta mus. Jag tände totalt av hennes kinky lek och kunde inte låta bli att föra min hand innanför mina byxor och greppa min stenhårda stake. Trodde aldrig att jag skulle få höra Sandra leka kinkylekar och det gjorde mig så kåt att jag hörde mig själv stöna till. Nej,tänkte jag och trodde jag hade gjort bort mig inför henne. Stanna upp för att lyssna Hur hon skulle reagera på min närvaro. Till min lättnad hörde jag fortfarande hennes gnyende och ljudet när hon lekte med sin kissblöta mus. Strax därpå hörde jag att hon sa något,men inte riktigt vad? Stod tyst kvar när hon upprepade orden jag aldrig kommer att glömma.. Dörren är upplåst om du vill komma in.. va, tänkte jag tyst. Nu blev jag handlingsförlamad och visste inte hur jag skulle reagera. Men innan jag kom på hur jag skulle göra,öppnade hon dörren själv och log mot mig . Kom in viskade hon och tog min hand och drog in mig i badrummet. Hon släckte ljuset och ställde sig framför mig. Vi kanske inte ska göra det här sa jag försynt. Vill du inte,undra hon. Jo självklart svara jag men om du ångrar dig efteråt,undra jag. Hon hon tryckte sig mot mig och viskade. Jag kommer inte att ångra något sa hon,har fantiserat om det här sen jag var 13 sa hon ,i 5år har jag väntat på att fylla18. Hon slickade mig lätt på halsen och satte sig ner på toan. Ta av dig så jag får känna på din styva kul. Snabbt fick jag av mig byxorna och ställde mig framför henne och hon tog kuken i sin hand och flämtade av kåthet . Försiktigt förde hon kuken mot sin mun. När hennes läppar omslöt kuken trodde jag att det skulle gå för mig. Hon andades snabbare och stönade högt när hon tog ena handen runt min kuken och den andra handen smekte hon sin blöta mus. Vad blöt du är sa jag. Mmmm,svara hon och viskade

No votes. Be first!