Det eventuella mötet.

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Av en slump surfade jag in på k6 efter ett längre uppehåll - Sprang då på en medlem som fångade mitt intresse väldigt snabbt. Hon svarade mig relativt fort och det visar sig att vi bor i "Närheten" av varandra.

Har sedan dess inte kunnat släppa tanken på att få slicka den underbart våta fitta som jag fick se bland hennes privata bilder. Ingen av oss är singlar så om vi någongång skall ses, kommer det vara diskret, däremot kommer bli en dag, kväll eller natt vi sent kommer glömma.


Kommer du någonsin vilja ses? Är frågan jag ställer till henne.
- Ja, kanske det. Vad vill du göra med mig?

--
Tänk dig detta - Och försök hålla fingrarna i styr.

Det är en fin höstdag i början av Oktober, det är dagen vi har planerat att ses men du har inga detaljer om var, hur eller när. Du har fått order att vara redo när jag skriver till dig, om en plats och tid.

Jag tar upp min mobil och skriver ett dm "Gör dig klar, inga trosor och något som är lätt att slita av dig. Jag hämtar upp dig utanför gallerian om 25minuter. Svara inget på detta utan stå bara där och vänta, tills du ser bilen och sätt dig. Sätt dig i baksätet så jag kan se dig i backspegeln. Dra ner dina byxor och börja smeka dig."

25 minuter senare....

Jag kör sakta förbi mot parkeringsplatsen efter e4an, där står hon. Hon har en svart jacka på sig, gråa mjukisbyxor och ett leende som ingen i hela stan kan missa. Bilen stannar och hon lyder så bra och sätter sig i baksätet. Innan jag ens hinner starta bilen igen har hon dragit ner sina byxor och börja smeka sin perfekta fitta. Min koncentrationsförmåga blir allt mindre och mindre för varje stön som kommer ut.

"Låt 2 fingrar glida in - Och öka takten. Sluta inte förens jag har stannat bilen"

Jag tittar i backspegeln och ser hur hon njuter, hör hur hon njuter och jag ställer frågan.
"Vill du ha kuk?"
Väldigt bestämt säger hon "Mmmm.. Knulla mig"

Jag stannar bilen vid en grusväg och stänger av den. Vänder mig bak mot henne och lägger min hand mot hennes plaskvåta fitta och berör hennes klitoris. Så varm - Så våt - Så redo.

Sätter mig i baksätet med henne, hennes hand tar jag tag i och lägger mot mina jeans, mot min bula. Hon smeker mig lätt medans jag låter ett finger glida in i hennes trånga fitta. "Sug av mig" säger jag med en bestämt ton och hon knäpper upp mina jeans. Hon suger som en gudinna!

Efter en stund väljer jag att lägga ner henne över baksätet, ställa mig på knä utanför bilen och slicka henne tills första orgasmsen är nära, hon trycker sig mot mitt ansikte, hon gnider och gnuggar...

Första delen av min fantasi om det eventuella mötet.

Vill du läsa fortsättningen?

No votes. Be first!