Det är på väg att bli vår och då klär man sej lättare.... och en del lite för lätt :) hehe

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

En kort ögonblicksbeskrivning av något läckert!


Hade kurs i helgen med ett dussintal deltagare i blandade åldrar. Två av deltagarna var tjejer i gymnasieålder, dvs kring 20-strecket.
Den ena var väldigt medveten, både till stajlat hår, klädval och sparsam makeup. Det var lite fnittrigt och hon både putade med rumpan (redigt tajta jeans...) och bröstade upp sej när hon sträckte armarna över huvudet för att syresätta ej med djupa andetag.
Kompisen/väninnan var mera avslappnad och naturlig. Grov i kroppen, kraftig och bred över axlarna men absolut inte överviktig. Hon var rätt så bystig och bar dag två på kursen en midnattsblå behå med mycket spetsinslag under sin vita underställsöverdel, som var det enda hon hade på överkroppen. Många av er vet säkert att underställ är tunna, har i många fall lite urringning för ventilation och är gjorda lite glansigt konstfibermaterial.

Eftersom jag varit gräsänkling i veckan och tillbringat en del tid nu i helgen på cam4, Skype, onanera.se och naturligtvis här, så kan ni säkert räkna ut åtminstone en bild som gett mej inspiration till runkande och flashande av min kuk..... :)

No votes. Be first!