Det är fult att retas

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Ställde villigt upp när granndottern Emma undrade om hon och hennes kompis Malin kunde få åka med mej till badet en lördagförmiddag. För att göra en lång historia kort så var det helt enkelt så att hennes mamma Anna skulle ha deras bil större delen av dagen och kunde inte skjutsa dem dit. Hon skulle dock komma dit senare och göra oss sällskap.
Det var definitivt något jag såg fram emot. Sedan Anna skilde sej från sin rätt otrevlige man hade jag haft lite tankar på att jag möjligen skulle ta hans plats i alla fall i vissa avseenden. Vid detta tillfälle hade jag suttit på deras uteplats och delat på en flaska vin med Anna och hade nästan blivit lite irriterad när Emma kom och störde men nu skulle jag ju få träffa henne igen imorgon så det gjorde inte så mycket att vi hade blivit lite avbrutna då.
Emma och Malin kom över till mej strax efter tio som vi bestämt. De verkade rätt uppspelta och på gott humör vilket gjorde mig lite förundrad. Framför allt Malin brukade oftast vara väldigt blyg och tillbakadragen men nu var det nästan som de skulle vara lite lätt berusade.
När vi kom fram till badet så var det inte alls mycket folk där så vi kunde välja precis var vi ville ligga. Vi hittade en plats rätt nära vattnet men ändå lite avskilt där det inte skulle bli så mycket spring. Jag hade nog trott att de skulle vilja ligga för sej själv men de var väldigt tydliga med att vi skulle ha sällskap. Inte mej emot tänkte jag. Inte ofta man får sällskap av sådana tjejer.
Även om jag naturligtvis hade kollat in dem lite tidigare så var det ändå en liten chock när de nu låg där endast iklädda en minimal bikini. De var inte längre bara unga flickor utan fullt utvecklade unga kvinnor, och vilka kvinnor sen. Hur hade Malin lyckats gömma de där brösten? Och vilka runda tighta stjärtar. När de gick ner för att bada var det inte bara jag som stirrade. Och när de kom tillbaka med blöta åtsmitande bikinis var det nog många inklusive jag som fick betydligt högre puls.
Det blev definitivt inte bättre när de hjälptes åt att smörja in varandra med sololja. När Malin vände sej bort från stranden mot mej och knöt upp överdelen samt smorde in sina bröst väldigt tydligt omsorgsfullt medan hon tittade mej rakt i ögonen så kände jag att något väldigt olämpligt höll på att hända. Emma böjde sej samtidigt kraftigt framåt och smorde in sina underben med ändan vänd mot mej. Hennes bikinitrosor gled in och jag såg något alldeles för intressant för mitt tillstånd. Det här funkar inte tänkte jag. Det får bli ett dopp genast för att lugna ner mina känslor.
När jag reste mej upp var mitt tillstånd alltför uppenbart vilket framförallt Malin definitivt såg. Inte mycket att göra nu i alla fall insåg jag. Kunde inte ligga kvar där med badbrallorna som ett tält. Hoppades att inga andra såg. När jag kommit en bit så hörde jag Malin säga något till Emma, båda fnittrade lätt. Kunde bara gissa vad hon sagt.
Det tog en bra stund innan det lugnade ner sej i badbyxorna.men när jag kom tillbaka till tjejerna och såg de ligga där blanka av sololja så började det naturligtvis om igen. Det får bli magläge större delen av tiden tänkte jag. När fanskapet väl börjat vakna till liv så brukar det bara finnas ett sätt att komma till rätta med den och det var ju inte att tänka på här.
- Du såg lite varm ut. Var det skönt att svalka av dig. Du blev borta länge, sa Emma.
Malin fnittrade till.
- Ja det blev lite svettigt där ett tag, sa jag.
Båda tjejerna log brett.
- Du kanske vill ha lite hjälp att bli insmord på ryggen, vi hjälper gärna till, sa Malin.
- Nej tack, jag gillar faktiskt inte sololja. Tycker det blir alldeles för kladdigt.
- Konstigt, jag gillar när det är kladdigt, sa Emma.
Båda tjejerna skrattade högt.
I fortsättningen så kändes det som att de mer eller mindre gjorde sitt bästa för att hetsa upp mej. De ändrade ställning ofta så att jag såg dem från alla tänkbara vinklar samt höll hela tiden på att justera och rätta till sina bikinis så att jag fick full insyn under dem och i princip inget blev utelämnat till fantasin.
Det blev ett frekvent badande för min del för att om möjligt få kuken att lugna ner sig. Hoppas Anna kommer snart tänkte jag. Möjligen lugnar de ner sej lite då.
Till sist kom Anna. Dessvärre blev det snarare så att det blev ännu värre. När hon klädde av sej och jag såg henne för första gången i bikini så hade det definitivt inte en lugnande effekt. Visst hade jag sett att hon var välbevarad när hon var lättare klädd på sommaren, men inte så.
- Har tjejerna skött sig väl hoppas jag, sa hon.
- Ja absolut. Alltid trevligt med sällskap.
Båda tjejerna fnittrade.
- Vad fnittrar ni åt, sa hon.
- Erik gillar att bada. Han har mest varit ute i vattnet, sa Emma.
- Jaså, på det viset, sa Anna och log lätt. Det är ju faktiskt rätt varmt så det är väl förståeligt.Tror faktiskt jag ska ta mej ett dopp nu. Någon som hänger med.
- Jag kommer, sa Emma.
När de gått vände sej Malin mot mej.
- Kan vi bada sen. Vill du bada med mej, sa hon.
- Öh visst, det går väl bra, sa jag.
Ett tag efter Anna och Emma kommit tillbaka så reste jag mej upp.
- Tror jag behöver svalka av mig lite också, sa jag.
- Jag följer med, sa Malin.
- Visst, sa jag.
Vi gick lite åt sidan i vattnet så att Emma och Anna nog inte såg oss. Det var ganska djupt så i princip stack bara våra huvuden upp ur vattnet. Anna stod tätt intill mig. Jag kände hennes stora bröst tydligt.
- Hoppas vi inte har retats för mycket med dej, sa hon.
- Retats?
- Jag tror du förstår, sa hon.
- Det är inte lätt för en gammal gubbe som jag att hålla alla känslor i styr. Det får väl medges.
- Skönt. Jag får be om ursäkt men det var faktiskt rätt spännande. Synd vi är här och inte lite mer avskilt.
Jag kände hennes hand utanpå mina badbyxor. Rätt var det var så var den innanför dem. Jag kände hennes kalla hand runt min kuk.
- Både Emma och jag skulle gärna. Tror hon är sjukt avundsjuk just nu.
- Du skämtar, sa jag.
- Inte alls, sa hon. Vi pratade lite om det innan vi åkte hit och när vi såg din reaktion tidigare så blev vi båda mer än intresserade.
Hon runkade nu min kuk hårt. Då jag legat och haft halvstånd i flera timmar så blev nöjet rätt kort. Jag drog snabbt ner badbyxorna och lät kuken spruta fritt i vattnet.
- Åh vad härligt, sa Malin. Måste berätta för Emma.
- Är det så lämpligt, sa jag.
- Tror hon vill veta. Hon vill nog gärna prova på hon själv.
- Eh ja Ok då.
- Vad länge ni blev borta, sa Emma när vi kom tillbaka. Blev nästan orolig.
- Haha, inget att vara orolig för, sa Malin. Erik är stabil att hålla sig i även på djupt vatten.
I fortsättningen så höll sej tjejerna något mer lugna även om det var tydligt att Malin berättat för Emma när Anna och Malin gick iväg och köpte glass. Helt tydligt så var Emmas hand helt plötsligt innanför bikinitrosorna och vad hon smekte var alldeles tydligt.
- Nästa gång är det min tur, sa hon helt tydligt.
Jag blev kvar kanske en och en halv timme till. I fortsättningen blev det mest bad tillsammans med Anna så jag fick aldrig tillfälle att bada med Emma men det var inte alls illa att bada med Anna heller. Tror säkert hon märkte att jag hade väldigt svårt att inte kolla in henne noggrant men det kändes snarare som hon uppskattade det än att hon kände sig obekväm.
- Du kanske kan komma över på middag ikväll, sa Anna. Tror tjejerna skulle iväg på något så jag är ensam.
- Ja varför inte. Det skulle vara trevligt, sa jag.När?
- Runt sju blir väl bra.
- Visst, vi ses då. Hejdå tjejer. Tack för trevligt badsällskap.
- Hej då, sa alla tre.
Väl hemma i duschen så kunde jag inte släppa tanken på någon av tjejerna. Det hade nästan varit för mycket att ligga där med tre så läckra kvinnor. Gärna flera bad med dem. Tänk om jag kunde få med någon av dem eller gärna alla till den avskilda klippstranden en bit längre bort där jag brukade bada när jag var själv och där man slapp onödiga badkläder. Nej det skulle naturligtvis inte fungera. Skulle ju ligga där med kuken i vädret hela tiden. Inte så snyggt kanske.
Klockan sju ringde jag på dörren. Emma öppnade. Jag såg Malin stå innanför.
- Vi är precis på väg, sa hon.
- Oj jösses vad snygga ni var då, sa jag.
- Åh tack, sa Emma. Du ser inte så dum ut själv.
De var verkligen snygga. Definitivt sexiga dessutom.
- Hejdå, sa Emma. Var snäll mot mamma.
- Hejdå, sa Malin. Vi ses...
- Hejdå tjejer, sa jag. Var försiktiga...
- Vi lovar, sa Emma.
Båda tjejerna skrattade när de gick.
Anna kom och mötte mig. Även hon var otroligt snygg. En kort kjol och en halvgenomskinlig blus där man tydligt kunde skönja en vit spets-bh under. Sexig var bara förnamnet.
- Hej välkommen. Maten är inte riktigt klar så jag tänkte en drink på altanen innan.
- Låter toppen.
- Kom så går vi ut. Jag har redan fixat drinkarna.
Vi gick ut och satte oss på altanen.
- Tack för att du skjutsade tjejerna till stranden. De verkar ha haft det trevligt med dej där. De var alldeles uppspelta när du gått.
- Jaså, nej det var väl trevligt. Inte ofta man umgås med yngre men har väl kanske numera insett att de är vuxna och inte barn längre.
- Ja så är det nog. Märks att de passerat flickstadiet. Ser mer och mer av mej själv i Emma faktiskt.
- Det är väl positivt.
- Jaså, tycker du det. Själv är jag mer orolig.
- Varför då?
- Jag var väl kanske lite vild och oförsiktig när jag var yngre. Lite rädd att Emma är likadan.
- Ojdå, där ser man.
- Det var nog tur på sätt och vis att vi fick Emma redan när jag var 21 annars så hade jag kanske spårat ur helt.
- Det skulle jag aldrig kunnat tänka mej. Du har alltid verkat väldigt lugn och sansad.
- Haha, har väl kanske blivit bättre på att dölja mina mörka sidor.
- Låter spännande. Berätta mer...
- Nej det får bli kvar i det fördolda. Förresten Malin sa något om en fin strand lite längre bort som du visat henne.
- Ja vi sam ut en bit och då visade jag var jag brukar bada. Ligger lite mer avskilt.
- Jaha vi kanske ska prova på den någon gång.
- Ja gärna för mej. Inte ofta man får så trevligt sällskap. Borde nästan ha lagt oss där idag. Fick väldigt mycket konstiga blickar från andra på stranden. Det var tur att du kom. Det var nog rätt många som undrade vad jag var för en gubbsjuk jäkel.
- Ojdå det hade jag inte tänkt på. Var det verkligen så illa.
- Definitivt. Hade själv inte en tanke på det inledningsvis men insåg väl ganska snabbt att så var fallet. Jag kan nog så här i efterhand förstå dem till viss del. Tjejerna är ju trots att de är vuxna rätt mycket yngre än mej och de drar väl till sig en hel del blickar om man säger så.
- Haha, jag förstår hur du menar. Gissar att tjejerna också märkte det men de tyckte säkert att det bara var roligt.
- Tror maten är färdig nu förresten. Kom så går vi in och äter.
Under middagen pratade vi om helt andra saker. De hade lite småproblem med huset som jag erbjöd mig att hjälpa till med. Blev till och med erbjuden betalning för hjälpen som jag naturligtvis avböjde. Accepterade dock att bli bjuden på en ordentlig middag som ersättning istället.
- Tror vi tar kaffet på altanen, sa Anna. Det är ju fortfarande varmt och skönt därute.
- Gärna för mej, sa jag.
Jag hjälpte till att plocka undan och istället plocka ut kaffe och tillbehör ut på altanen.
- Var var vi nu sa Anna. Gubbsjuk man med två snygga tjejer.
- Tre, protesterade jag.
- Oj jaså. Tack antar jag eller naturligtvis tack. Men nu var det innan jag kom.
- Jaha?
- Jo hur kändes det egentligen.
- Lite pinsamt allt. Speciellt då det var en del personer som känner mig flyktigt och även min dotter och de kunde ju se att ingen av tjejerna var hon. Som sagt, tur att du kom.
- Haha, ja visst ja. Undrar hur de skulle reagera om jag kom dit med en ung snygg kille. Skulle de tycka att det var lika skumt?
- Antagligen inte tror jag. Känns som det är mer accepterat på något vis.
- Undrar om man kanske skulle prova någon gång. Har du någon ung snygg kille på lut?
- Nej tyvärr. Tror nog dock att de flesta skulle tacka ja om du bara frågar.
- Det tror du?
- Helt säker.
- Skulle du ha följt med om jag frågade dej när du var i tjugoårsåldern.
- Naturligtvis.
- Jaså, intressant. Överhörde faktiskt tjejerna när de bytte om att de diskuterade något liknande. Båda lät som de gärna skulle bada med dej igen. Vad gjorde ni egentligen innan jag kom?
- Inget speciellt faktiskt. Solade och badade.
- Något måste det ha varit. Du är visserligen både snygg och trevlig.
- Oj tack....
- Men som sagt vad hände egentligen?
- Jag kan väl sträcka mej så långt att de kanske retades lite med mig.
- Retades? Det var ju inte snällt.
- Ja inte muntligen kanske men som vi sa tidigare så är de ju vuxna kvinnor numera och även jag är ju som man möjlig att påverka om man säger så.
- De visade kanske mer av sej själva än vad de borde tolkar jag det som?
- Kanske något åt det hållet...
- Vilka små förförerskor. Kunde nästan tro det. Som jag sa så är jag lite orolig att Emma är lite för lik mej.
- Skulle du?
- Mycket möjligt.
- Ojdå.
- Malin också alltså. Det hade jag däremot inte trott.
- Det stämmer.
- Och hur reagerade du?
- Som sagt så är jag bara man. Lite pinsamt men så var det.
- Jaha nu förstår jag vad Emma menade när hon sa att du badade mycket.
- Så var det dessvärre.
- Jag förstår precis. De hade säkert kommit överens om något innan och när de märkte att du reagerade positivt om man säger så så blev de säkert mer inspirerade, helt förståeligt.
- Helt förståeligt?
- Vem kan motstå att se en läcker man bli upphetsad?
- Öh va!
- Som sagt sådan mor sådan dotter. Skulle gärna sett vad de gjorde de små elakingarna. Det är aldrig för sent att lära.
Jag visste inte alls vad jag skulle tro. Kände mig helt förvirrad. Här satt vi och pratade om hur hennes dotter och kompis hetsat upp mej på badstranden och det verkade helt naturligt från hennes del.
- Du berättade om en annan badstrand som du brukar vara på.
- Det är väl kanske inte en strand utan en väldigt slät klippa och nästan som naturliga trappsteg ner till vattnet.
- Följer gärna med någon gång.
- Gärna för mej.
- Och där kan man sola naken?
- Öh vad, jo det kan man.
- Hörde som sagt lite från tjejernas diskussion om att sola naken på en strand bredvid. Berättade du det för Malin att du brukar sola naken där.
- Jag är rädd att jag kanske gjorde det.
- Skulle du kunna tänka dig att sola naken där med tjejerna?
- Tror kanske inte att det skulle vara så passande.
- Tror nog inte du skulle säga nej om de frågade. Skulle du kunna tänka dig att sola naken där med mig?
Det började kännas lite pinsamt. Vad skulle jag egentligen ta mej till.
- Öh, ja det tror jag.
- Tror? Du är inte säker?
- Jo, jovisst. Naturligtvis skulle jag vilja det.
- Bra, då bestämmer vi det. Ser fram emot att se dej naken.
- Öh va?
- Blir du osäker igen?
- Nej inte alls, bara lite förvånad.
- Som sagt så kanske jag har en del mörka sidor men det är inget jag skäms för. Skrämmer jag dej?
- Nej absolut inte. Lite oförberedd bara.
- Kåt?
- Va!
- Börjar du bli lite kåt? Det är i alla fall jag. Jag har en idé.
- Vad?
- Jag ska hämta en grej. Vänta lite.
Hon försvann iväg men var snart tillbaka.
- Händerna bakom stolen och blunda.
- Öh va...
- Ingen fara. Gör bara som jag säger.
Motvilligt blundade jag i alla fall och satte händerna bakom stolen. Först hände inget men kände något runt mina handleder. Det klickade till och jag satt fast.
- Vad sjutton har du gjort, frågade jag.
- Du kan vara helt lugn. Jag kommer inte att göra illa dej. Du får titta nu.
Hon stod mitt framför mej.
- Du får ursäkta mig men jag tänker klä av dej lite nu. Kan tyvärr inte hålla mig till badet.
Hon knäppte sakta upp mina shorts och drog av dem. Kalsongerna gick samma väg.
- Såja det var bättre. Mycket bättre. Malin ljög inte om att du var stor i alla fall. Undrar hur hon kunde veta det förresten.
Jag tittade ner på min för tillfället ganska slaka kuk. Hade ju blivit lite överraskad av att helt plötsligt sitta fast.
- Få se om vi kan väcka den.
Hon knäppte sakta upp blusen och lät den falla. Kjolen gled ner. Ett par helt genomskinliga trosor avslöjade att hon var helt rakad. Spets-bh'n dolde inte heller något.
- Något du gillar att se, sa hon.
- Jaaa, stammade jag fram.
Hon smekte sej försiktigt utanpå trosorna och bh'n. Jag kände kuken börja återhämta sej från den värsta chocken.
- Det börjar se bättre ut. Vill du se mer?
- Jjjaaa...
- Det lät lite tveksamt. Är du inte säker.
- Jo jag vill se mer.
Hon lät bh'n sakta falla. Att se henne smeka sina bröst gjorde mej minst sagt upphetsad. Kuken hårdnade nu snabbt.
- Det börjar se riktigt lovande ut. Din kuk ser minst sagt spännande ut. Jag tror du vill se mej utan trosor. Rätt eller fel.
- Helt rätt.
- Bra du lär dej.
Trosorna gled av.
- Gillar du att se kvinnor smeka sej själva.
- Ja jag vill väldigt gärna se dej smeka dej själv.
- Bravo!
Anna drog fram en stol och satte sig bara någon meter ifrån mej. Hon smekte först lite försiktigt över fittan men ganska snart gled ett par fingrar in. Kände kuken bulta av upphetsning. Tittade ner och såg att det mer eller mindre rann ur den. När hon även hade ett par fingrar i stjärten och samtidigt stönade högt av upphetsning så var det väldigt nära att jag försökte slita loss mina händer och gå fram och köra in kuken i henne.
- Jag förstår att du hade lite svårt att dölja den där på badstranden. Tjejerna måste ha fått en smärre chock. Vill du att jag känner lite på den?
- Ja snälla.
- Du börjar ju bli riktigt duktig.
Hon ställde sig på knä framför mig och strök försiktigt med ena handens utsida på pungen och upp längs kuken. När hon vände neråt igen så tog hon ett fast grepp om den och kramade den hårt. Det kändes nästan som ollonet skulle sprängas. Jag ryckte till.
- För hårt, undrade hon.
- Det känns helt fantastiskt.
Hon forsatte att hålla hårt om kuken men böjde sig nu fram och formligen slukade den. Jag ryckte till igen men denna gång sa hon inget utan fortsatte suga. Det kändes verkligen helt fantastiskt.
- Tänk om Emma skulle komma hem nu och se oss, sa hon. Eller hitta dej här fastlåst naken med den underbara kuken så hård och fin som den är nu. Tror inte hon skulle kunna motstå.
- Motstå vad?
- Att glida ner på den som jag tänker göra nu utan att ens fråga om lov eller tvinga dej att be om det.
Hon satte sej grensle över mej och styrde in kuken i fittan. Utan att fundera så satte hon sej tungt ner tills det tog stopp.
- Åhhh, sa hon högt. Den fyller så skönt.
Hon red ett bra tag, omväxlande hårt och tungt eller försiktigt så bara ollonet knappt var inne i henne. Det kändes naturligtvis rent löjligt skönt.
- Om jag släpper loss dej nu lovar du att inte rymma då.
- Kommer knappast att rymma.
- Nu är det min tur att be om något.
- Vad som helst.
- Ta mej i stjärten är du snäll. Måste prova. Har aldrig haft en så stor kuk där. Du får lova att vara lite försiktig.
- Vad damen önskar naturligtvis.
Hon reste sej upp och lossade mina händer.
- Kom sa hon. Vi går in i sovrummet.
I sovrummet tog hon fram en tub glidmedel. Hon ställde sej sedan på alla fyra och började bearbeta stjärten med sina fingrar insmorda i glidmedel. Jag kände kuken pulsera av kåthet. När hon utan problem kunde ha fyra fingrar inne i sej vände hon sej mot mej.
- Nu är det din tur min sköna, sa hon.
Försiktigt pressade jag kuken mot det trånga hålet. Det tog emot rätt ordentligt innan ollonet glidit in men sen gick det betydligt lättare.
- Oh herregud den är jättestor men det känns helt underbart. Jag vill ha hela dej i mej.
Försiktigt pressade jag på tills hela kuken var inne i henne.
- Åhhh, mer eller mindre skrek hon. Ta mej!
Hon behövde knappast mana på mej. Hon stod nu framåtlutad på den ena armbågen och jag kände ibland hennes ena hand mot min pung när jag var helt inne i henne. Det kändes som hon smekte sej själv vilket gjorde mej ännu kåtare. Kunde nu inte hålla mej lugn längre utan började successivt att ta henne hårdare och hårdare. Hon gnällde högt.
Hon skrek till och började skaka i hela kroppen. Det var droppen även för mej. Jag körde in kuken helt och kände den pulsera i henne när jag tömde mej fullständigt. Hon sjönk ihop med kuken fortfarande inne i henne. Det kändes som den fortfarande ryckte till då och då. Till sist gled den ur.
- Det är inte sant, sa hon. Här har jag haft dej som granne så länge och jag kunde väl aldrig tro detta.
- Själv har jag nog mer än en gång funderat en hel del på dej.
- Säkert. Och vad har hållit dej från att göra ett försök.
- Tänkte att det kanske inte passade sej riktigt.
- Jag tycker att det passar alldeles utmärkt. Hoppas absolut att detta inte var en engångsföreteelse.
- Jag hoppas detsamma. Kanske redan nu?
- Säkert? Klarar du det?
- Inga problem med en sådan kvinna som du.
- Gör vad du vill med mej.
När jag till sist släpade mej hem såg jag att jag fått ett meddelande på mobilen.
"Malin är bortrest imorgon och mamma har bilen och skjutsar mormor så jag är ensam hemma. Känner mig väldigt badsugen hoppas du är det med. /Emma"

No votes. Be first!