Den orörda lilla ungfittan...... del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Har ni nånsin upplevt en fitta så tajt, att kuken omsluts helt lufttätt av den hur ni än rör er? En fitta så tajt att det blir ett plopp-ljud precis som när vaakum släpper när du drar dig ur henne?
Det har jag, igårkväll. Den unga tjejen och jag hade pratats vid flitigt på en internetsajt och bestämde oss nu för att ses. Då hon var ung och oerfaren var det jag som styrde situationen så att hon skulle känna sig trygg.

Jag började med att slicka hennes fitta. Hon tyckte det var skönt men sa efter en stund att det kittlade lite obehagligt.

- Du smakar verkligen jättegott. Men jag förstår att det känns nytt och ovant för dig. Vill du göra nåt annat?

Hon hummar jakande och sätter sig upp i sängen, ivrigt väntandes.

- Har du smakat på en kuk nån gång? Frågar jag.

Jag ser hennes ögon vidga sig i upphetsning och en viss nervositet.

-Kom. Viskar jag och runkar upp min nästan redan erigerade kuk
Hon kryper fram till sängkanten.

- Men gud, jag vet inte hur man gör. Säger hon och skrattar med den där flickaktiga kombinationen av förväntan, nervositet och upphetsning.

- Lugn. Bara känn på den. Visst känns den len och fin?
Hon sansar sig och börjar försiktigt känna på min kuk med båda händerna.

- Känn på penisen, lär känna den. Och sen när du känner dig redo kan du slicka lite försiktigt på den. Det går jättebra det här. Du är så duktig, modig, som vågar prova på nya saker.
Flickan smeker min kuk och jag känner att hon blir mer och mer bekväm med situationen.

- Om du känner för det kan du slicka lite försiktigt på ollonet. Säger jag ömt och icke-uppmanande sätt till henne.

Hon böjer huvudet fram men tvekar lite när hon öppnar munnen.

- Vart ska jag börja? Frågar hon lite nervöst.

- Var du vill. Det är du som bestämmer helt och hållet. Det är du som har makten i denna position och det vill jag att du ska veta. Du är så modig som vågar detta, det är inte många i din ålder som hade vågat. Det är toppen att du vill lära dig nya saker, och det här är något som du kommer ha nytta av i resten av ditt liv. Du är en sån toppentjej och jag är superimponerad av dig!

Med dessa uppmuntrande ord i ryggen börjar hon försiktigt slicka längs underdelen av mitt skaft. Hon utstrålar betydligt mindre nervositet nu. Hon slickar långsamt och tungan är aningen sträv i början. Men hon stoppar tungan i mun och fuktar den med saliv på eget bevåg. Smart tjej!
Hon stannar upp innan ollonet, antagligen lite osäker över försatsen som nu täcker ollonets baksida.

- Det är inget farligt att slicka det här va? Frågar hon, mycket mer självsäker i rösten nu.

- Nej då, inte alls. Det är bara försats som kommer när man blir upphetsad och den är helt steril. Den kommer för att du är en sån duktig och läcker tjej!

Hon ler, nästan småskrattar lite nöjt, och börjar slicka baksidan av ollonet där strängen sitter. Samtidigt tittar hon upp på mig med vilda och nyfikna ögon och det blir nästan för mycket. Jag blir tvungen att dra mig tillbaka innan kvällen är över...

- åhåhåhhåhåhhhh. Hörrö du! Försöker du få mig att komma redan va?

- Aaa, haha! Småskrattar hon nöjt och retsamt.

Det är underbart att se hennes självförtroende. Att se en ung person växa som människa på bara några minuter är en fantastisk känsla och anledningen att jag gör det här.

- Du är alldeles för duktig. Du är så duktig att hälften kunde vara nog. En så intelligent, talangfull och vacker ung kvinna du är!

Jag öser beröm över flickan, som verkligen tar till sig berömmet och ser stoltare och stoltare ut för varje komplimang. Det är bedårande att se.

- Fortsätter du nu kommer jag inte att kunna hålla inne sprutet länge till. Du är för duktig för ditt eget bästa. Skrattar jag och försöker få henne att gå med på att ha sex utan att bli besviken över att inte få fortsätta sitt nyfunna, orala gebit.

- Jag längtar verkligen efter att få vara inne i din orörda fitta. Vill du krama om mig med din fitta? Vill du äga mig med din unga fitta?

- Ja det vill jag. Säger hon, återigen sådär härligt nyfiken i rösten. Nyfiken över att få prova på nåt nytt igen.

- Då tycker jag att du lägger dig ner på sängen och särar på dina galanta små ben.

Hon gör som jag säger och håller isär båda benen och tittar på mig med förväntan i blicken...
Hennes fitta är så vacker. Helt orörd, med lite ljusbrunt, fjunigt hår på. Hennes unga, orörda fitta har inte öppnat sig än. Jag tar pekfingret och drar längs med hennes stängda lilla springa och den öppnar sig som ett blixtlås. Hon är våt. Den lilla springan hade klistrats igen av hennes kåta safter, mums.

- Mmm du är redo för mig. Vill du känna mig i dig? Ska jag tränga mig in i dig??

- Mhmm. Kom in i mig. Säger hon upphetsat och halft viskandes. Jag anar en viss nervositet i rösten med.

- Jag ska stoppa in den så försiktigt. Om det gör det minsta ont får du säga till bums, så drar jag lika försiktigt ur igen.

Jag börjar försiktigt gnida ollonet mot hennes öppna lilla springa. Hon ger små vällustiga, men samtidigt lite spända ljud ifrån sig. Trycker försiktigt in toppen av ollonet, hennes andning blir vild...

- aah aj!

- Så ja, jag tar det så lugnt så lugnt. Du klarar detta, du är så duktig. Mmm så intelligent och duktig liten tjej... säger jag samtidigt som jag tränger djupare in i henne.

Jag är nu nästan helt inne i henne och vilken tajthet!! Det är knappt så jag vågar röra mig i henne så tajt är det. Hennes lilla flickfitta omfamnar min mogna kuk helt gudomligt hårt och skönt...

- Ååhååååhhhåh, gud vad du kramar om mig skönt! Utbrister jag i ren njutning.

Jag börjar röra mig lite lätt i henne. Det gör lite ont för henne, det hör jag, men samtidigt finns det spår av njutning i hennes klagande små ljud. Jag tar det så försiktigt jag bara kan, så att det gör så lite ont som möjligt för flickan. Vid ett tillfälle gör det lite extra on för flickan och hon ber mig dra ur.

- åååh gud vad du är tajt! Åååh, åååh...

Kombinationen av den fysiska känslan när jag drar ur hennes tajta fitta och åsynen av hur den liksom vägrar släppa tag om mitt stora, blodfyllda ollon får mig nästan att orgasmera. Jag försöker att hålla inne orgasmen men när hennes fitta säger "ffopp" när den släpper sitt lufttäta järngrepp om min kuk blir det bara för mycket. Sperman börjar stötas ut över toppen av hennes vulva och nedre mage. Jag runkar ut det sista och lägger mig bredvid henne i sängen.

- Vad duktig du var. Viskar jag och pussar hennes högra bröst.

Vi ligger tysta bredvid varandra. Båda är så nöjda och tillfredställda - helade, i den gudomliga föreningen mellan ungt och gammalt.

- Livet blir inte bättre än såhär. Tänker jag tyst för mig själv.......

4 votes