den ihärdiga tortyren ( min första novell)

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

det var en kall kväll i september och jag var påväg hem från jobbet en fredagskväll när jag fick ett sms från honom...

*vet att du är påväg hem så lämna yttedörren olåst och vänta på mig naken i hallen*

jag svarar bara med ett ok och fortsätter hem med förväntningarna på högsta nivån. när jag är hemma så följer jag instruktionerna och sitter snällt och väntar.

yttedörren öppnas och jag vågar mig på en blick upp men möts av en irriterad blick.

*sa jag att du fick titta på mig?*

*nej*

han säger till mig att ställa mig upp och vända mig så jag står med ryggen mot honom. då känner jag något kallt runt min ena vrist! jag börjar kämpa emot då han vet att jag inte gillar fängslen så mycket. han tar tag i mitt hår och sliter det bakåt samtidigt som han sätter en hand runt min hals och väser

*va stilla! annars får du det bara värre!*

jag gnyr till lite och lägger bak händerna igen så han kan sätta fast fängslet runt min andra handled. jag börjar bli riktigt våt nu och safterna rinner ner för mitt ben. han leder mig in mot sovrummet och lägger ner mig på mage. sen tar han fram en benstång och fäster mina fotleder och sträcker ut dom och då vet jag att jag gjorde ett misstag med att kolla på honom.

han frågar mig om jag ska vara snäll och då nickar jag lydigt och kollar på honom med stora ögon. han går mot min byrå och tar fram leksakerna. han sneglar mot mig när han väljer och jag blir torr i halsen av vad jag ser. han har tagit fram min trådlösa vibrerande analplugg och min trådlösa vibrerande ägg. han går sakta fram emot mig med ett snett leende och jag kan se hans stånd puta mot byxorna.

han börjar smeka mig över svanken ner mot analen och mina blygdläppar och när han når min fitta så låter han ett finger glida in och jag stönar till för åå vad jag har längtat efter detta! han för in två till sammtidigt som han masserar min klitta. jag försöker möta upp honom men med benen utsträckta så går de inte! han fortsätter med sin långsamma tortyr och jag närmar mig första orgasmen men då drar han istället ut fingrarna och säger

*inte är lilla du! jag har andra planer för dig*

och med de sagt och en väldigt våt flicka så börjar han smörja in analen med mina safter och för bestämmt in pluggen. jag försöker komma undan från honom men han lägger sin arm över svanken på mig och fortsätter föra in pluggen längre och längre tills den är helt inne. jag stönar bara av känslan att vara uppfylld där! han smäcker till mig några gånger på rumpan och mitt stön blir högre för varje slag! åå va jag älskar detta!

han märker hur mycket jag njuter och bestämmer sig för att vara snäll mot mig så han för in ägget i fittan på mig med! åå nu är jag verkligen helt uppfylld!

utan ett ord så sätter han sig i fotöljen som jag har i sovrummet och kollar på mig och jag möter hans blick med mina kåta bedjande ögon. han ger mig en menande blick och jag vet vad han förväntar sig.....

*snälla sir vill du sätta igång vibrationerna? snälla*

han kollar nöjt på mig och tar upp dom båda fjärrkontrollerna och klickar på en knapp och höjer sakta intensiteten. jag stönar mer och mer och närmar mig kanten! allt vibrerar och jag är snart där! men när jag är som närmst min första orgasm så stänger han av. jag gnyr till och blir lite smått frustrerad! detta har han aldrig gjort innan!

jag kollar på honom och ser i hans blick att detta bara är början.. när han märker att jag förstår så startar han igen och jag stönar högt! åå ja jag vill!! när jag är på kanten igen så avbryter han min orgasm igen! efter att han har gjort detta 5 gånger till så är jag i upplösningstillstånd och bönar och ber att jag ska få komma!

jag vet inte om de va tårarna i ögonen eller min desperata ton men han klev upp ur fotöljen och tar loss benstången och tar ut ägget men lämnar pluggen i och ställer mig med fötterna på golvet och överkroppen på sängen och tar fram sin hårda lem som han stöter snabbt och hårt in i mig så jag skriker till.

han smäller mig på rumpan och säger till mig att va tyst! han startar pluggen igen sammtidigt som han tar mig hårt och våldsamt i doggy. vi börjar närma oss båda två och äntligen med några hårda juck så kommer jag skrikandes! och han inte så långt efter!

i efterdyningarna av våran orgasm så tar han loss fängslerna och kysser mig hårt och säger

*syns nästa helg min lilla Miss*

och nu väntar man och längtar efter nästa pass med "honom"

No votes. Be first!