Den där dagen på badberget

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

vi skulle äntligen träffas... vi hade pratat som vänner menockså suktat och retat varandra i över ett år. Det första året på gymnasietskulle precis ta slut... var bara någon dag kvar och solen sken, vi hadebestämt oss för att träffas den dagen, jag var bara 15 år gammal och du sju åräldre. Jag hade pratat med mina närmast kompisar om att vi ska träffas och attjag skulle få använda dem som täckmantel för att kunna smita iväg med dig efterskolan.

På väg ned emot stan kände jag mig stark och sexig. men närjag väl kom ned till stationen och jag såg dig där försvann det direkt och jagkände hur nervositeten börjar vakna till liv i min mage. du står där med ett stort leende på dinaläppar med ditt vilda och tjocka mörka hår och blåa ögon som bara log av glädjenär du la märke till mig. Vi ger varandra en varm kram som var lite längre...vi skulle och bada och du hade aldrig varit där. Jag tar din hand och drar medmig dig till bussen. vi sitter och skrattar och pratar och du frågar om jagvill ha tuggummi efter att jag erbjudit dig vatten som du glatt kastade i dig. påväg från bussen ner mot stranden så puttasvi lite på varandra och pratar om allt mellan himmel och jord, precis som påtelefon och sms, det flöt på lika bra där.

vi kommer till stranden och du förbereder dig på att läggadig på sand stranden men puttar på din rygg precis när du ska lägga dig ned

- va? varför gör du så där för knäppis? trodde att vi skullebada

- vi är inte framme ännu, vi skulle ju till berget, kommerdu inte ihåg det guldfisken?

- juste, glömde bort det

vi smiter in i skogen på ena sidan av sand stranden och gåren bit i skogen tills vi kommer tillberget där kastar jag ned väskan på markenoch börjar rota efter min baddirekt.

-Fan, jag glömde bad kläderna

- Hahahaha, du är ju så smidig vet du det?

- aja får väl köra på så här...

drar av mig tröjan och kastar av mig byxorna och skona i ettjag märker hur du kollar på mig med en förvånad blick medan jag hoppar ned ivattnet.

- var är du segpropp? ville du inte bada?

- öhm, jo jag kommer

du dyker ned i ett plums i vattnet bredvid mig när du dykerupp skrätter jag en massa vatten på dig och du svarar snabbt tillbaka du simmariväg ifrån mig för att slippa skvätten, jag dyker ned under och kommer uppbrevid dig och du ler. Jag lägger mina armar om din hals och drar naglarna lättemot dina armar. du grimagerar

-varför gör du så? det är mycket skönare om du gör såhär

jag hinner inte reagera innan du kysser mig djupt och tartag om min midja och drar mig till dig, jag lägger mina ben om din midja och vikysser varandra läge och vi börjar tafsa på varandra... jag känner hur du växerdig allt större emot mig och älskar doften av dig blandat med sjövattnet. du tar på min rumpa och klämmer på den hårt,och jag stönar till. helt plötsligt känner jag bergsväggen emot min rygg ochhur du trycker ditt hårda stånd emot min våta ung fitta, jag stönar och nafsartag om din underläpp, du släpper min rumpa och flyttar dina händer genomsmekningar över mage och upp emot mina bröst, du klämmer dom ordentligt medandu kysser på min ömma punkt, min hals. Jag gnyr och smeker mina händer genomditt tjocka mörka hår och hör hur du gnyr till jag tar tag om håret och drarditt huvud bort från min hals och hör då hur du morrar till lätt v bevikelsen.

du lägger din panna emot min och ser mig i ögonen

-ska vi gå upp?

jag nickar lätt till svar... utan att egentligen veta vadjag svarade på, brydde mig inte just precis då heller, skulle gått med på alltmed dig. jag känner bara hur du släppermig och drar dig bort ifrån mig och jag ser ynkligt på dig. Du skvätter vattenpå mig så att jag rycker till och hämtar mig från - upplevelsen.

-kommer du någon gång idag eller? du ler lite och kollar påmig med en mörk blick. jag kommer efter dig upp på berget och vi sätter oss påtoppen av berget på varsin sten mitt emot varandra. Du ser på mig med en mörkblick medan du smeker dig själv ovanpå dina kalsonger. Jag biter mig lätt iläppen när jag ser vad du gör.

du ställer dig uppoch går emot mig, jag sitter kvar och kollar oskyldigt på dig du drar ned dinakalsonger när du kommit fram till mig och jag kollar upp på dig

- du vet att jag aldrig gjort det här förut. säger jag meden skakig röst av kåthet.

- ja, jag vet och lovar att vara snäll emot dig, snällatesta ta den i din mun med dina härligt mjuka läppar.

jag ser upp på dig och kysser ditt ollon och du stönar till,jag tar tag om skaftet och runkar det i samma takt som jag suger dig, jag hörhur du njuter och hur du blir ännu hårdare och växer lite till i min mun.

Du tar tag om mitt hår och drar dig ur min mun, du sätterdig ner framför mig, kysser mig djupt och jag känner hur våt jag själv blivit,behöver inte ens känna efter med handen. Du ber mig att smeka mig själv framfördig, det kännes så utblottat men samtidigt så himla upphetsande. Du runkar digsjälv medan du ser hur jag smeker mig själv framför dig.

det är så frustrerande att se dig runka utan att röra så jagslutar smeka mig och sätter mig ännu närmre dig och börjar ta på din hårda kuk,kan inte riktigt själv fatta att jag, en 15 årig tjej kunde få en 7 år äldrekille att hamna i det här tillståndet. jag ser på din kuk medan min hand smekeroch runkar din kuk och känner nyfiket på dina kulor. Du tar din hand under minhaka och drar upp mitt huvud och kysser mig, du viskar efter kyssen att du villta mig precis här. jag biter mig i läppen och dom orden fick mina fjärilar imagen att vakna igen, jag nickar till svar och du lägger ut en handduk påberget och ber mig lägga mig ned där. Jag gör snällt som jag blir tillsagdoch lägger mig på rygg på handduken, dudrar av mig mina trosor och dina egna kalsonger. jag särar ordentligt på minaben för dig och du glider in i mig långsamt och försiktigt. känner hela digfylla mig och det känns så skönt att bli fylld för första gången. du stöter digin djupare och djupare in i mig i takt med hur du ökar takten. samtidigt kysserdu min hals och nafsar. Jag ligger helt paralyserad av njutning och kan barastöna högt och njuta väldigt mycket av att ha dig i mig. jag känner hurorgasmen byggs upp innom mig och skjöljer snabbt över mig och du får mig attspruta med din kuk i mig. kort efter stönar du att du kommer komma. Du drar dig snabbt ur och jag sätter migsnabbt upp framför dig och gapar stort medan du runkar fram din orgasm ochkommer i min mun och på mitt ansikte. Jag ler och leker lite med sperman i minmun, den va saltig med en smått bersk underton, smakade på den ordentligt ochkände på de ordentligt innan jag svalde satsen....

- ska vi hoppa i badet en gång till? ler du och drar upp migpå fötter....

Detta var en verklig händelse, om hur jag förlorade minoskuld med en kille som va 7 år äldre och jag va 15.

No votes. Be first!