Demonen del 3

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag sitter på ett fik, njuter av en cappuccino och ser ut på folket som vandrar förbi. Jobbveckan har varit tuff, chefen har kört oss som slavar hela veckan.
En manlig röst stör mina tankar. Han frågar om han får slå sig ner. Jag tittar upp och blir direkt röd om kinderna. En vackrare man har jag aldrig sett förr. Han har stora blåa ögon som skiftar lite i grönt, blont hår, lång och jag anar en muskulös kropp under hans jacka.
Jag får inte fram ett ord utan nickar bara och mitt hjärta slår så hårt att jag är rädd att han ska höra det.
Han tittar intensivt på mig och presenterar sig som Johan. Jag stammar fram mitt namn. Vi sitter en stund i tystnad. Jag lägger märke till att han inte beställt något utan fortsätter bara titta på mig. En del av mig säger åt mig att springa därifrån, en annan att jag ska stanna kvar. Jag lägger mina händer runt kaffekoppen och ska precis föra dem till mina läppar när hans hand läggs på min. Jag rycker undan som att jag fått en elektrisk stöt, den rör sig snabbt upp för min arm och genom min kropp ner till mitt sköte. Det blir som en explosion och det känns som jag just upplevt en orgasm. Förvirrad ser jag rakt in i hans ögon, min hjärna skriker att jag snabbt måste bort, jag måste springa allt vad jag kan bort från den här mannen. Men min kropp vägrar lyda. Han lutar sig mot mig och viskar i mitt öra att jag ska följa med honom till toaletten. Jag hinner inte ens protestera förens jag står med honom där inne och han låser dörren. Han går mot mig och lägger sina händer på mina kinder. Ser djupt in i mina ögon. Han vänder mig mot handfatet, drar ner mina byxor och trosor och drar sina fingrar mellan mina fittläppar. Min hjärna fortsätter skrika i panik men min kropp följer bara hans vilja. Varje beröring går som en stöt igenom min kropp och jag blir svagare och svagare. När han för in sin hårda och enorma kuk i mig är det som en helt ny värld öppnar sig. Jag försvinner in i en trance av njutning. Jag tappar all kontroll och likt en hund dregglar jag. Jag känner mig som en docka som styrs med snören, jag har ingen egen vilja utan han styr mig.
Jag vaknar upp på golvet. Min kind är kladdig av min egen saliv, jag känner hur hans säd rinner ur mig. Jag försöker samla alla tankar, försöker förstå vad som just hänt. Min fitta pulserar, jag är fortfarande kåt, min kropp brinner efter mer. Jag känner med min hand på min fitta och ser på sperman han lämnat efter sig. Jag blundar och smakar på det han lämnat. Jag har aldrig känt en ljuvligare smak.

No votes. Be first!