Demonen del 2

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Jag började ana en närvaro i min lägenhet. Jag kände mig inte längre ensam. Om jag stod och lagade mat fick jag instinktivt hela tiden vända mig om. Min kropp var på helspänn och jag började få svårt att sova. Vaknade alltid med något blåmärke eller nått rivmärke på kroppen. Jag tänkte att det nog bara var stressen på jobbet men det blev bara värre. Jag började ha sexuella drömma igen som i tonåren brutala, sadistiska. Jag vaknade alltid svettig och trots de sjuka drömmarna, kåt.

Då rivmärkena och blåmärkena blev fler fick jag börja använda mer heltäckande kläder. Jag började tro att jag gick i sömnen varje natt.

Jag kontaktade min vårdcentral och berätta att jag börjat gå i sömnen men berättade inte om mina drömmar. Jag fick ett recept på en sömntablett som ska göra att man sover djupare.

Jag märkte en stor skillnad på min sömn. Drömmarna försvann och inga nya blåmärken eller rivmärken dök upp. Dock var den nu ganska irriterande kåtheten kvar varje morgon. Jag hade hela tiden känslan av att någon rört mig, stimulerat mig när jag sov.En kväll hade jag manligt besök. En gammal KK som var på besök i staden jag bor. Frustrerad över att ha vaknat kåt varje morgon i fler veckor tog det inte lång tid innan kläderna åkte av. Jag var som besatt och slängde ner honom i soffan där jag utan förspel gav mig på hans hårda kuk. Då han var van vid att vara den dominanta blev han förvånad och försökte hela tiden ta kommandot men det var som att ett vilddjur fyllt mig. Fittan rann av kåtsafter och när jag satte mig på hans ansikte bad jag honom föra in ett finger i analen. Då vi haft sex många gånger förr har han fått lära sig att den ingången är en förbjuden zon. Men sprängkåt av att se denna nya sidan av mig sa han inte nej. Han slickade mig intensivt och knullade mig med två fingrar och sedan tre. Trots att jag aldrig förr haft analsex så gjorde smärtan av att bli uttöjd mig bara vildare. Jag slutade sitta på hans ansikte och satte mig istället över hand kuk. Jag smörjde in den i mina safter och med ryggen mot honom förde jag in den i analen. Smärtan och kåtheten blandades ihop till en kraftig stimulans jag aldrig upplevt förut. Jag red honom hårt och snabbt och skrek nedvärderande saker till honom samtidigt som jag sa åt honom att smiska mig hårt.I hörnet stod en mörk skugga och studerade oss. Svartsjuk. Det var dags för honom att visa sig. Hans lilla skugglek var inte rolig längre. Det är dags för fas 2.

No votes. Be first!