Delad glädje dubbel glädje Del 3 Försoning med lek

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER


Jag kommer till sans efter orgasmen och säger:
-Tro inte att en orgasm får mig att glömma ditt svek mot mig. Jag är fortfarande förbannad. Hur hade du känt dig om du kom hem och hittade mig här med en annan kvinna, eller man för den delen?
-Jag hade nog reagerat som du älskling, svarar Micke och sänker blicken. -Förlåt, jag tänkte inte så långt. Men det är som om det finns 2 Micke i mig. En som avgudar dig älskling och en som tänder på män. Den ena inkräktar inte på känslorna för den andra. Jag älskar inte dig mindre för att jag bejakar min dragning till män, tvärtom. Min kärlek till dig blir bara större.

Jag ser på Micke att han menar det. Sedan ser jag på Bosse.
-Du då, frågar jag? Hur känner du?
Bosse ser rakt på mig och säger: -Jag skulle aldrig vilja komma emellan er och förstöra något. Men som du säkert också känner så är Micke en mycket speciell person.
-Jo, svarar jag, det är han.
-Tror du att du skulle klara att låna ut lite av honom ibland, fortsätter Bosse?
-Kanske, säger jag, kanske om jag visste vad som sker och att jag inte blir ensam.
-Du skulle aldrig bli lämnad älskling, säger Micke och stryker mig över kinden.
-Du är väldigt vacker, säger Bosse. Får jag lov att röra vid dig?
Jag möter Mickes blick och ser att han ler.
-Okej, svarar jag Bosse. -Men bara tills jag säger stopp.
-Får jag lov att röra Micke också, frågar han sedan.
-Samma sak där, blir mitt svar.

Sakta och försiktigt börjar både Bosse och Micke att smeka mig. På något udda vis kan jag inte låta bli att njuta av det och bli kåt. 2 män som låter mig njuta. Micke böjer sig över mig och kysser mig passionerat. Då känner jag hur Bosse börjar slicka och suga på mitt ena bröst. Jag flämtar till och känner hur jag blir våt.
Tankarna snurrar i huvudet och ena stunden tänker jag, detta är så fel och andra stunden kan jag inte låta bli att stöna av vällust.

Micke fortsätter att kyssa mig och slicka längs halsen ner till brösten där han suger in ena bröstvårtan. Strax efter känner jag en tunga mot min klitta.
Herregud, tänker jag. Han slickar mig. Det är så sjukt skönt så jag trycker mig mot honom och stönar högt. -ÅÅÅÅÅHHHHHHHH!
Bosse slickar hungrigt och intensivt och jag känner hur det mer eller mindre rinner ur mig. Det känns nästan som om han ville äta upp mig. Jag stönar och har svårt att ligga stilla. Plötsligt kommer jag. Orgasmen får kroppen att spännas i en båge men han slutar inte slicka.

Då hör jag Micke: -Du, kan jag också få smaka på min fru? Visst har hon en god fitta?
Jag ser hur Bosse torkar sig om munnen och nickar. -Så jävla god, säger han och ler. Sedan flyttar han sig så Micke kan försvinna ner mellan mina lår. Jag känner hur han börjar slicka. Det är inte på samma sätt som han brukar. Nej, det är mycket intensivare, djupare och framför allt skönare.

No votes. Be first!