Bystmiddagen #2

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Efter en stunds blygsamt prat hade samtliga närvarande tjejer mjuknat lite. Han undrade om det var champagnens förtjänst eller bara det faktum att tjejerna blivit mer bekväma i sällskapet. Inledningsvis hade tjejerna försökt dölja sina bröst och kön för framförallt varandra, men när alla fått fylla på sina glas med champagne och pratat om resan och hur tokig hela grejen var så började stämningen lätta. Det gladde honom.

Vädret var strålande och därför hade han förberett uteplatsen så att de kunde sätta sig där en stund innan måltiden. Det var trots allt bara tidig kväll ännu och han tänkte att det var bra att passa på att njuta av kvällssolen medan man kunde. Därför visade han ut tjejerna till de förberedda utemöblerna. När de satt sig, fortsatt dricka av den ädla drycken samt tagit för sig lite av chips och godis från bordet så plockade han fram sin kamera och började fotografera tjejerna när de satt och pratade med varandra. Först verkade de lite blyga inför tanken, men det skiftade snabbt. De skrattade och log, smekte varandras bröst på skoj medan han fotograferade dem en stund för att sedan själv sätta sig ner vid bordet.

Medan solen strålade lätt mot uteplatsen som låg alldeles intill en liten sjö passade han på att ännu en gång hälsa allihop välkomna till sammankomsten som skulle sträcka sig till söndag lunch. Huvudpunkten under helgen skulle komma att bli bystmiddagen. Bara ordet bystmiddag fick tjejerna att fnittra till lite. Så mycket som han hade tjajat om denna bystmiddag på Klubb6 och andra forum på nätet. De relaterade i sina huvuden men fortsatte att lyssna. Han berättade att allihop skulle fortsätta att vara nakna hela helgen och att det under kvällen skulle bjudas på lite enklare plockmat innan det skulle bli frågesport där syftet var att lära känna varandra. Lördagen skulle ägnas åt bad och utelekar och på kvällen skulle själva bystmiddagen gå av stapeln.

En av tjejerna frågade lite finurligt vad som skulle hända efter middagen. Han log lite och tittade var och en i ögonen som för att bekräfta att det som skulle hända efter middagen var något som de alla hade haft på tungan ända sedan de hade börjat prata och även om det inte varit syftet från hans sida så var det en naturlig fortsättning... nämligen en kväll och natt fylld av våta lekar mellan dem allihop... och de hade noga pratat igenom förväntningar, vad var och en ville och absolut inte ville göra samt lovat varandra att inget sex fick ske innan dess, utan framtill dess skulle de bara bygga upp stämningen. Han såg tjejernas blickar på hans hårda kuk och insåg hur svårt det skulle bli, men... den som väntar på något gott väntar aldrig, eller... alltid, för länge...

No votes. Be first!