Bystmiddagen #1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Bystmiddagen hade funnits på hans läppar i flera år. Han hade varit medlem på K6 i perioder och där börjat diskutera sin fantasi med ett antal tjejer. Så länge han kunde minnas hade han älskat tjejer med stora och tunga bröst och hans dröm hade under lång tid varit att samla ett antal tjejer med stora och tunga bröst till en sammankomst för att visa sin passion.

Efter långa och många diskussioner med diverse nyfikna tjejer hade han till slut hittat ett lämpligt antal tjejer som nu hade fått lära känna varandra lite lätt inför den stora dagen. Tjejerna var i olika åldrar 18-30 år, lite olika kupstorlekar och spridda runtom i landet. Precis såsom han hade önskat. Allihop var de också väldigt förväntansfulla.

Inför sammankomsten hade han bokat tur- och returbiljetter till samtliga, hyrt en stuga som låg vid en sjö i den stad de hade kommit överens om och dessutom kommit fram en dag i förväg för att handla mat och dryck till helgen. Han längtade samtidigt som nervositeten ökade mer och mer. Äntligen skulle träffen bli av. Denna träff som han fantiserat och pratat om så länge.

På fredagseftermiddagen åkte han till staden och hämtade den tjejen nummer ett som var den första tjejen han hade erbjudit en plats till bystmiddagen och samtidigt nu var den som skulle fungera som värdinna under middagen jämte honom själv. Planeringen hade pågått i månader och hans avsikt var att skapa just den magiska inramning som han hade beskrivit för tjejerna när de hade blivit tillfrågade och tackat ja till att delta.

Framåt sju-tiden hade alla anlänt till stugan och precis som det hade sagts när de tackat ja var deras inträdesbiljett att ta av sig alla kläder och lägga dem prydligt i en hög vid dörren samt därefter ta ett glas fyllt med champagne och skåla som för att hälsa varandra välkomna. Han märkte att samtliga var tydligt förväntansfulla och lätt nervösa, men insåg att denna helg skulle bli magisk...

No votes. Be first!