Brunstgnägg

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Ung för så här? Ang att bjuda in en extraherre till fruns njutning;-)

Allt finns att få, problemet är förstås att reda ut dels att mannen ifråga har möjlighet att utföra en korrekt mätning (om det nu är viktigt att han är väldigt stor... På klubb6 och de andra sajterna är män generellt bättre på att berätta om sina stora organ än att faktiskt kunna mäta korrekt.)

Sedan, något som är mycket viktigare... Att ni har pratat igenom hur ni vill ha det. Vad är ni båda rädda för och hur kan ni minimera risken. Får den andra mannen kyssas, skall ni ha kondom, skall han vara pådrivande, hur gör ni om någon känner att det inte känns ok, vad händer om han inte får upp den. Är det viktigt att han är singel och i så fall, varför kan han aldrig prata i telefon kvällstid när ni ringer upp?

Ni får räkna med att eventuellt hälften av killarna inte kommer att dyka upp och att det kan vara problem med att prestera. Ett generellt tips är ändå att killen har kontakt med andra killar och att tjejen har kontakt med andra tjejer, så slipper ni en massa problem som kan uppkomma om det blir känslor inblandade.

Ett annat tips är att vara ärliga mot varandra. Om hon känner att hon håller på att bli känslomässigt intresserad och berättar det för dig så avdramatiserar det saken och det blir lugnt. Om hon har egen kontakt med honom och flirtar utan att berätta om allt så blir det lätt komplicerat - och självklart tvärt om.

Man skall inte ägna sig åt sådant här om man inte är trygg med sin partner, kan vara helt ärliga mot varandra, är tillräckligt ärlig mot sig själv så att man säger stopp om något blir jobbigt osv.

När ni pratat igenom att allt detta kan hända kan det bli precis hur bra som helst! Lycka till och välkomna till en härlig värld där fantasier blir verklighet! Detta kan vara det bästa som har hänt ert förhållande om ni spelar era kort rätt.

Puss och kram! :)

No votes. Be first!