Berättelsen om processen fram till mitt första fullbordade samlag

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Trestegsraketen (del 1 av 3)


Berättelsen om processen fram till mitt förstafullbordade samlag

Nu ska jag berätta om mitt livs skönaste ögonblick som inträffade när jagblev avsugen för första gången i mitt liv, i min ungdom, av en tjej som jag varkär i och som hade följt med mig hem för övernattning i mitt första egnaboende.

Efter det har jag alltid älskat att ge och få oralsex. Detta var något somjag haft starka fantasier om under tidiga år innan jag fick uppleva och praktiseradet i den riktiga världen. Oralsex är för mig det skönaste som finns och somgår att uppleva. Det är återigen en stark önskan jag har nu efter att inte fåttuppleva oralsex under allt för lång tid sedan några år tillbaka i tiden.

Jag minns hur det var att första gången bli avsugen (något jag hade drömtom länge innan det blev verklighet) när jag inte trodde att det var sant ochatt det faktiskt hände på riktigt. Hela världen snurrade, det pirrade ochvibrerade i varje nerv i hela kroppen ända ut i tå- och fingerspetsar närorgasmen hastigt stegrades mot utlösning och ejakulation. Jag tänkte tyst förmig själv att nu slutar hon väl att suga när hon känner att kuken sväller tilldet där lilla extra och när det börjar rycka i den? Men inte då, det jag intetrodde skulle hända hände, mina vildaste och mest förbjudna och outtaladefantasier förverkligades: kuken fick vara kvar långt in i hennes mun ochavsugningen fullbordades oralt från början till slut.

Det var en mycket kraftfull och stark orgasm. Den var så stark att detsvartnade för ögonen när jag låg där på rygg i sängen. Det sjöng i huvudet såatt jag blev alldeles yr. Det kändes som om jag skulle falla ur sängen. Jaggreppade hårt och krampaktigt om madrasskanten med utsträcka armar och händer.Benen var helt utsträckta och spända, tårna surrade, fingrarna surrade, detryckte i kroppen som jag inte längre hade full kontroll över. Det kändes somsängen lutade med huvudändan neråt, som om jag började rotera i rymden utanförankring med underlaget samtidigt som sperman faktiskt sprutade och pumpadeut i hennes mun, stråle för stråle och jag befarade att jag kanske skulleförlora medvetandet under orgasmen.

Jag hade svårt att förstå att det var sant att jag faktiskt låg där ochblev avsugen och fick komma i hennes älskade och söta, sköna och omsorgsfullamun. Inget av den varma och kladdiga satsen gick till spillo; hon svalde(nästan chockerande) begärligt hela satsen och fortsatte retfullt att suga påmitt svullna och känslig ollon efter utlösningen; vilket i det närmaste nästanvar för plågsamt outhärdligt skönt att uthärda med sansen i behåll då det gicksom stötar genom hjärnan samtidigt som jag ryckte okontrollerat och spastiskt ikroppen varje gång hennes läppar och tunga retfullt sökte kontakt med mittsvullna och kladdiga ollon som det fortfarande sipprade lite sperma ur.

Efteråt låg vi och kramades och kysstes i sängen och jag kände smaken ochdoften av min egen sperma från hennes härliga mun. Jag var så överväldigad ochkär. Vi somnade så. På morgonen sög hon mitt bultande och värkande morgonstånddirekt efter uppvaknandet i sängen tills det gick för mig ännu en gång i hennesmun. Nu värkte det betänkligt men skönt i min ömmande penis och pung efterlekar som jag aldrig tidigare hade lekt.

I skrivande stund känner jag mig riktigt kåt och fick styv kuk av attskriva om dessa överväldigande minnen som nu förstärktes under självaskrivprocessen. Det har sipprat fram en liten blank droppe försats ur ollonet.Eftersom det nu också är några år sedan jag hade sex med en kvinna eftertraktarjag förstås naturligtvis starkt och intensivt den saknade möjligheten till sexuellkontakt. Jag känner mig på sätt och vis som en tonåring på nytt, som en"andra oskuld" igen som har omättliga otillfredsställda sexuellabegär och fantasier som ännu inte besannats och tillfredsställts annat än i drömmarnasfiktiva värld.

I berättelsen som jag valt att kalla trestegsraketen rundar jag tillfälligthär nu av historien där min första ljuvliga upplevelse av fullbordad fellatiobara var en del av en större helhet i en sexuellt upprättad och manipulativ handlingsplan,på min flickväns alternativ, där jag successivt tvingades uthärda ochkontrollera väntan på min fullständiga och totala behovstillfredsställelse överett ?avtalat? tidsspann för att erövra vägen och nyckeln till det mytomspunnaoch åtråvärda kvinnliga könsorganet, vilket jag tidigare bara sett på bild ochfilm och till vilket jag fascinerat och med drypande kåthet hade onaneratotaliga gånger och frustat över och sprutat en stor mängd satser till ochkladdat ner allt från kalsonger och sängkläder och pubeshår till pornografiska magasin,inventarier som bord, stolar, soffor och golv och kläder i stundens omedelbaraoch oemotståndliga oförställda ingivelse.


Det kvinnliga könsorganet hade ännu inte uppenbarat sig för mig i sin avkläddahelhet för mina sinnens olika nyanseringar och diversifierade ochsammankopplade funktioner med vilka sinnevärlden registreras och tolkas ochsätts samman till en påtaglig verklighet. Det fattades viktiga och nödvändiga dimensioneroch lustfyllda måsten som doft, smak, fukt, djup och praktiserande beröring imin verklighetsuppfattning av det kvinnliga könsorganet, slidan, vaginan?fittan som jag så hett åtrådde i mitt längtans kuvade och sexuellt utsvultna inre?

(härslutar del 1 i väntan på fortsättningen)

No votes. Be first!