Bastusadism på Norrländska

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

Där ligger du igen på bänken i bastun. Vi är på en holme mitt ute på en älv långt in i norrlands täta skogar. Ingen kommer höra dig skrika för vi är ensamma långt ifrån civilisationen, här är det ingen moral som stör, här är det inga fördomar som kan få mig att ändra mig i vad jag än vill göra med dig.


Din kropp trycks ner av din vikt och jag ser hur dina bröst trycks ut på bänken. Synen av dig när du ligger där fastbunden i händer och fötter med av ett lila sidentyg gör mig galen av åtrå. Mina händer smeker din rygg och följer din svank ner till din sexiga rumpa. Jag känner hur du lätt ryser av min kittlande beröring och det väcker något i mig, det väcker någon djuriskt.

'Klatsch' ljudet av min hand som smiskar dig över ena skinkan ekar i den lilla bastun, jag hör dig flämta till av smärta. Min kontroll över dig är berusande. Ett par smisk till flyger över dina skinkor innan jag återgår till att smeka dig. Handen rör sig neråt efter dina lår till knävecket, jag masserar dig där lite grann innan min hand återvänder uppåt nu på insidan av ditt ben. Mina fingrar berör dina läppar, jag vill så gärna utforska mer av din fitta men jag måste kontrollera mig, det är jag som är i kontroll. Jag frågar dig om du har varit olydig. Det har du varit. Som en syndig liten slyna har du sugit på varenda bondkuk du har kommit åt den sista veckan, jag vet för du har bara lytt min order men du behöver ändå bestraffas. En slyna ska få det hon har förtjänat och jag betalar i natura, bokstavligen.

I min hand är nu nämligen ett litet gran-ris, en förgrenad kvist med barren kvar. Jag stryker dig över ryggen med kvisten och jag ser hur du ryser igen när den kittlar din svettiga, lena hud. Hur någonting så oskyldigt kan användas till något så styggt. Djävulen i mig tar över för en stund, granriset viner genom luften och piskar dig över ryggen. Ytterligare en gång över skinkorna. En del av mig mår dåligt, du är ju den sista person jag skulle skada men jag vet att det är det här du vill. För du ÄR en slyna och mellan dina stön av smärta så skriker du efter mer. Granriset flyger genom luften igen, piskar ner på din rygg som färgas rödare av varje rapp. Grankvisten faller från min hand, barren har på vissa ställen fallit av och den är inte längre till min användning.

Min hand kommer ner till din rakade fitta igen, mina fingrar leker över dina läppar, särar på eller bara smeker dem. Smeker över din clitoris och piercingen som sitter där bredvid. Min hand fumlar under dig innan jag får tag på piercingen, jag leker med den och huden den sitter i dansar med. Jag kan leka med dig hela dagen men jag har annat i åtanke. Två av mina fingrar letar sig in i din våra mus och jag ser hur du särar på dina ben för att ger mig bättre tillgång till dig, knuten runt dina fötter har jag sedan länge tagit bort. Tre och fyra fingrar slank in i din fitt och jag pullade dig för kung och fosterland. Dina stön blev allt kraftigare av min aggressiva behandling. Än fast du var våt av både svett och upphetsning visste jag att jag borde använda glidmedel. 'Borde' var bara en del av mitt samvete, du hade varit slynig och du skulle få vad du förtjänade. Jag lät min hela min hand sjunka in i dig, dina slidväggar särades brett av mina fingrar som pullade kraftigt. Skrik av vällust ekade i bastun, fittan runt min hand krampade vilt runt om mig. Jag försökte klia ut yttre slidvägg så gått det gick i takt med att jag förde min han in i dig bakifrån.

- "Snälla, jag lovar att vara en lydig flicka" snyftade du mellan andetagen. "Jag ska vara duktig jag lovar." Läxan var lärd och jag pullade bara några gånger till innan jag drog ur min hand ur din gapande fitta.

- "Sätt dig ner på knä och sug av mig om du vill visa hur duktig du kommer vara " sa jag, det var ingen befallning men du gjorde som jag sa lika väl. Dina händer tog tag på sidan av mina skinkor då du hade satt dig till rätta. Din mun närmade min styva kuk och du tog mitt ollon mellan dina läppar, dina ögon såg upp på mina. Du såg så oskuldsfull ut där du satt och försiktigt sög mig ut och in, med dina ögon fäst på mina underifrån. Jag strök dig över huvudet med min stora hand, över håret som var fuktig av svett. Våra nakna kroppar glänste av svett. Dina läppar var fantastiska och jag kände min orgasm välla ut i din min genom min pulserande kuk. Jag kom snabbt och hårt. Dina läppar omfamnade mig än som du sakta drog min längd ut ur din mun och svälde mig orgasm. Du var fantastisk min underbara lilla slyna. Ingen såg dig som jag fick se dig. Med din hand i min gick vi ut och doppade oss i älven, omfamnade varandra som ålar i vattnet. Högt uppe i himlen föll en stjärna genom den mörka norrlandsnatten. Önskningar skulle uppfyllas i natt men min, den var redan uppfylld.

No votes. Be first!