Barndomsvännen Del 1

KLUBB6.SE GRATIS SVENSK SEXDEJTING REGISTRERA GRATIS SEXCHATT SEXKONTAKTER SEXANNONSER

En dröm jag hade, som jag efter önskemål beskrev för min vän.

Av någon anledning hade vi hamnat på en svartrockarklubb där nåt skramligt band lirade trött dyster musik. Som tur var hade vi sällskap av varandra, tyckte jag.

Att jag alltid haft ett gott öga till dig vet du om. Du har varit helig för mig, så jag har aldrig vågat gå över gränsen och riskera att förstöra vår vänskap. Den har varit mäktig och betydelsefull utöver det vanliga för mig.

Men med åren har en värme vuxit fram i mina tankar på dig. Men jag skulle fortfarande aldrig ta initiativet och försöka gå över gränsen och riskera att förstöra. Å andra sidan skulle jag inte backa om du tog initiativet, för det är helt okej för mig.

Väl på klubben märkte vi bägge att den andre inte ville vara kvar, så jag tog ett mjukt grepp om din ena axel för att visa att "vi går, det är okej att inte uthärda tortyr". Din respons var att ta ett steg närmre mig och lägga en arm om min midja och och följa med ut. Kroppskontakten med dig gjorde mig varm och pulsen höjdes ordentligt. Tankarna började på allvar snurra. Ska jag våga ta ett initiativ till att försöka närma mig, eller ska jag vänta och låta det komma i små steg trevande? Var din arm om mig en vänskaplig gest eller nåt mer?

Utanför fanns en trappa ner till höger om entrén till klubben. Där låg en liten lägenhet som var möblerad men obebolig på grund av lyhördhet. Musiken gick genom väggarna via betongen.

Vem av oss som föreslog att vi skulle ta oss in i lägenheten vet jag inte. Men det var ett mycket bra förslag.

Väl inne står vi nära varandra ansikte mot ansikte, och jag ser dina varma gnistrande ögon. De gör mig alldeles konstig, jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Jag kan inte hejda mig utan tar ett steg närmre, känner din kropp mot mig. Värmen och dina ögon får igång mig ordentligt. Jag tar ett tag om din nacke med vänster hand, håller dig i ett stadigt tag och kysser dig lätt på munnen, nafsar på din underläpp, örsnibben och på halsen. Jag kan inte motstå att lägga höger hand om din midja, söka mig ner och krama om och klämma på din rumpa och trycka dig mot mig...

Din härliga svank och rumpa gör mig matt och tänd. Jag vill in med handen innanför och känna din hud. Jag får svårt att bärga mig, jag vill smeka hela din kropp och känna din mjuka hud, dina bröst, svank, mage och... Jag vill smeka dina bröstvårtor med fingertopparna, cirkla runt dem, nypa lätt och slicka och nafsa i dem. Känna din hud mot min mun..

Därefter vandrar jag neråt, pussar din mage och navel, knäpper upp dina byxor och smeker troskanten lätt. Jag känner värmen från dig och vill bara få känna dig med mina fingrar. Jag låter dem vandra lätt över trosorna, smeker dig med lätta cirklande rörelser. Jag hör dig flämta och känner värmen mot fingrarna som smeker dig mer bestämt med små rörelser. Nu vill jag känna din hud, så jag för in ett par fingrar innanför troskanten och smeker dig. Känner fukten och blir triggad att smaka på dig.

Jag för trosorna åt sidan, pillar lite på dig och nafsar dig i ljumsken, pussar dig lätt och börjar slicka dig. Du smakar upphetsande gott och väcker en enorm lust i mig. Jag vill stoppa in tungan, dricka dina safter och njuta av varenda millimeter av dig.

Tanken på vad som verkligen händer, att jag får uppleva en stor dröm, gör att jag känner att jag verkligen vill lyckas prestera. Men jag slår snabbt bort den tanken. Prestera, det är för ungdomar. Jag ska bara passa på att njuta av att se och höra dig njuta när jag rör vid dig. Varje suck, djupt andetag, gnyende, rörelse som du gör för att möta mina rörelser, är en förlängning av livet. Och jag vill bara vara här och nu, länge.

Jag byter lite plats och vandrar uppåt över magen, andas, pussar och låter tungan smeka din mage, vidare uppöver och fokusera på att smeka dina bröst med en hand och nafsa lätt, samtidigt som andra handen dröjer sig kvar med två fingrar i dig. Jag drar försiktigt ut dem och suger av dina safter från dem. Sen låter jag dem vandra neröver för att fortsätta smeka och pulla dig samtidigt som jag nafsar på och smeker dina underbara bröst.

Jag ber dig lägga dig på magen så att jag kan smeka din fina rumpa. Smeker och masserar den lätt med försiktig retsam beröring av din fuktiga skönhet. Jag stoppar in ett par fingrar i dig bakifrån, vickar dem fram och tillbaka och för dem försiktigt ut ch in.

Nu är jag så tänd att jag bara vill få komma in i dig och känna din rumpa mot mina höfter. Jag vill känna din fuktiga värme och höra dig flämta och gny...

No votes. Be first!